نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: حذف تغییرات بعد از بستن فرم

  1. #1

    Exclamation حذف تغییرات بعد از بستن فرم

    برنامه من چند ات فرم داره که با SHOWDIALOG() نمایششون میدم و با CLOSE() میبندمشون
    ولی دفعه بعد که نمایششون میدم تمام اطلاعات وارد شده دفعه قبل باقی مونده !
    مثلا یه دیتاگرید دارم که در با لود فرم پر میشه ولی وقتی فرم رو میبندم و دوباره باز میکنم داده های قبلی هست و داده های جدید به آخرش اضافه شده !
    باید از چه متدی استفاده کنم تا فرم بصورت کامل بسته بشه تا دفعه بعد که لود میشه همه کد ها از اول اجرا بشن و آثاری از تغییرات نمایش قبلی نباشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    نقل قول: حذف تغییرات بعد از بستن فرم


    private
    void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    if (dataset1.HasChanges())
    {
    dataset1.RejectChanges();
    dataset1.Clear();
    sqlDataAdapter1.Fill(dataset1);
    }
    }

    فکر کنم این کد جواب بده

  3. #3

    نقل قول: حذف تغییرات بعد از بستن فرم

    کد ها رو وارد کردم ولی تفاوتی نکرد !
    حالا چیکار کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    نقل قول: حذف تغییرات بعد از بستن فرم

    مطمئنی که قبل از بستن فرم، dataset رو update نمی کنی . چون این کد زمانی کار می کنه که قبلش تغییرات dataset به روزرسانی نشده باشه.
    البته تغییرات dataset باید قبل از هرکاری توسط دستور زیر (مثلا در دکمه save) ذخیره بشه

    privatevoid btnsave_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.BindingContext[dstelnet11, "tb_telnet"].EndCurrentEdit();
    sqlDataAdapter1.Update(dstelnet11);
    }

  5. #5

    نقل قول: حذف تغییرات بعد از بستن فرم

    این بسته به انتخاب کاربر داره که update بکنه یا نه ولی بدون update هم این مشکل هست.
    اصلا تو تمام فرم هام هم این مشکل هست و باید با کد و تک تک همه تغییرات قبلی رو پاک کنم !

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار sohrabi11
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    44

    نقل قول: حذف تغییرات بعد از بستن فرم

    ديتاگريدتون مگه با بانك ارتباط نداره؟ اگر ارتباط داشته باشه داده هاتون پاك نميشه مگر اينكه ركوردهاي بانكتون حذف بشه! بهتره دستوري رو كه در قسمت فرم لود وارد كردين رو اينجا بذارين!

  7. #7

    نقل قول: حذف تغییرات بعد از بستن فرم

    <code>
    private void View_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objCommand.Connection = objConnection;
    objCommand.CommandType = CommandType.Text;
    objDataAdapter.SelectCommand = objCommand;
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "Table");
    objDataView = new DataView(objDataSet.Tables["Table"]);
    dataGridView1.AutoGenerateColumns = true;
    dataGridView1.DataSource = objDataView;
    SetHeaders(_strHeader);

    }
    <code/>
    اینم محتویات فرم لود من !
    ولی دوست عزیز فرم هایی که به هیچ دیتا بیسی وصل نیستن و مثلا فقط یه تکت باکس دارن هم اگه دفعه اول که لود میشن متنی توشون بنویسم و close کنم و دوباره showdialog کنم متنی که توی تکس باکس هست باقی مونده !

  8. #8

    نقل قول: حذف تغییرات بعد از بستن فرم

    لطفا راهنمایی کنید. من همچنان مشکل دارم !

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    نقل قول: حذف تغییرات بعد از بستن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط sa_ostad مشاهده تاپیک
    لطفا راهنمایی کنید. من همچنان مشکل دارم !
    همون طور که دوستان گفتن شما باید دیتاست اون فرمتون را بعد از خروج خالی کنید.
    این را می گم :
    objDataSet

    چون شما این را خالی نمی کنید. وقتی باز وارد می شید اطلاعات جدید به اطلاعات قبلی اضافه می شن. بهتره اون را خالی کنید

    objDataSet.Clear();

  10. #10

    نقل قول: حذف تغییرات بعد از بستن فرم

    درست شد دوست عزیز .
    ممنون از راهنماییتون.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •