صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 57

نام تاپیک: نحوه آدرس دهی به صفحات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نحوه آدرس دهی به صفحات

    با سلام به دوستان عزیز

    سوال من این بود که چطور میشه به صفحات اینجور لینک داد news.aspx?id=1 مثلا یه صفحه با نام news دارم که لینک اخبار توی اون هست حالا چطور میشه مثلا به اخبار اول لینک news.aspx?id=1 و بقیه اخبار رو هم همین طور لینک داد
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    خوب این طوری شما دو تا کار می تونید بکنید.
    1- با استفاده از دیتابس
    2- با استفاده از صفحات از پیش نوشته شده
    حالا شما کدوم رو می خوایید؟
    بای

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    ميخوام با استفاده از ديتابس باشه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    ببين دااااش!
    توي صفحه News دو تا پنل ايجاد مي كني! (يكي پيدا و يكي پنهان) و توي هر پنل يه SqlDatasource

    توي پنل پيدا يه گرايدويو ايجاد كن و تيتر خبرها رو بهش اتصال بده!

    بعد توي پنل پنهان يه ديتيل ويو يا هرچيز ديگه اي ايجاد كن! بعد يه كدي شبيه به اين تو قسمت Load صفحه قرار بده:


    ProtectedSub Page_Load(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMe.Load
    Panel2.Visible =
    False
    Dim id AsString = Page.Request.QueryString.Get("newsId")
    IfNot id IsNothingThen
    Try
    Dim Sql As SqlDataSource = Panel2.FindControl("Details")
    Sql.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings.Item(
    "ConnectionString").ToString
    Sql.SelectCommandType = SqlDataSourceCommandType.Text
    Sql.SelectCommand =
    "SELECT * FROM [News] WHERE ([ID] = @id)"
    Sql.SelectParameters.Add("id", id)
    Panel1.Visible =
    False
    Panel2.Visible = True
    DetailsView1.DataBind()
    Catch ex As Exception
    Server.Transfer(
    "ErrorPage.aspx")
    EndTry
    EndIf
    EndSub
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    خب دوست عزیز این کار ها رو کردم ولی تو صفحه چیزی دیده نمیشه

  6. #6

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    خب دوست عزیز این کار ها رو کردم ولی تو صفحه چیزی دیده نمیشه
    ببینید دوست عزیز
    شما باید لینک ها رو تو صفجه اول درست کنی مثلا همون که گفتی و آی دی هر خبر رو به آخر url همون طوری بچسبونی

    تو صفحه دوم مثلا اخبار با نیوز آی دی رو بگیرید و حالا تو اون با اون آی دی خبر ! خبر رو از بانک یا فایل و یا ... لود کنید!!

    مشکلی نمی مونه دیگه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    شما بايد تو GridView پنل اول عنوان صفحه ات رو به صورت لينك نمايش بدي
    ~/news.aspx?ID={0}


    و با استفاده از كد salehbagheri خبرت رو فراخواني كن

    البته فراموش نشه كه زماني كه ميخواي خبر رو نشان بدي بايد پنل اول رو مخفي و پنل دوم رو نمايش بدي؛ ميتوني بوسيله QueryString[ID] چك كني

    پ.ن: انگاري راهنمايي من خيلي زمانبر بود

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط DotNet_King مشاهده تاپیک
    ببینید دوست عزیز
    شما باید لینک ها رو تو صفجه اول درست کنی مثلا همون که گفتی و آی دی هر خبر رو به آخر url همون طوری بچسبونی
    با سلام
    اینیکه شما میگید آی دی هر خبر رو به آخر url همون طوری بچسبونید باید دستی انجام بدم
    یا نه به طور اتوماتیک میشه آدرس داد

    تو صفحه دوم مثلا اخبار با نیوز آی دی رو بگیرید و حالا تو اون با اون آی دی خبر ! خبر رو از بانک یا فایل و یا ... لود کنید!!
    میشه درباره این بیشتر توضیح بدین


    ببینید دوستان من دو صفحه دارم به نام های news.aspx و news1.aspx و میخوام لینک اخبار تو صفحه news باشه و لینک هم به این شکل news1.aspx?id=1 و وقتی روی لینک کلیک میکنم تو صفحه news1.aspx نشون داده بشه

    با تشکر چون تازه واردم اشکال خیلی پیش میاد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    سلام
    حالا کد می خوای که برات بنویسم؟(اطلاعات دیگه نمی خوای بدی؟ sql باشه چی باشه)
    بای

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    سلام
    حالا کد می خوای که برات بنویسم؟(اطلاعات دیگه نمی خوای بدی؟ sql باشه چی باشه)
    بای
    با تشکر
    میخوام sql باشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    ببین یه فایل گزاشتم
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=116433
    نظرت رو هم بگو
    انتقال با session
    خیلی هم ساده است (به درد خودت می خوره)
    بای

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط mr_mtc مشاهده تاپیک
    شما بايد تو GridView پنل اول عنوان صفحه ات رو به صورت لينك نمايش بدي
    ~/news.aspx?ID={0}


    و با استفاده از كد salehbagheri خبرت رو فراخواني كن

    البته فراموش نشه كه زماني كه ميخواي خبر رو نشان بدي بايد پنل اول رو مخفي و پنل دوم رو نمايش بدي؛ ميتوني بوسيله QueryString[ID] چك كني
    اين كه خيلي ساده است.

    1- ليست اخبارت رو بريز تو يك GridView
    2- يك Cell با فرمت hyperlink درست كن و به اين صورت تنظيم كن

    <asp:HyperLinkField
    DataNavigateUrlFields="NewsId"
    DataNavigateUrlFormatString="~/News.aspx?newsID={0}"
    DataTextField="NewsId"
    DataTextFormatString="متن خبر">


    3- تو همون صفحه يا صفحه بعد چك كن كه QueryString با نام newsID پر هست يا نه؛ اگه پره به وسيله اون از بانكت Select كن و خبر رو به وسيله DetailView نمايش بده
    com = "Select * from[News] where NewsID = Request.QueryString["newsID"]

    البته بهتره براي Select بانك از QueryString استفاده نكني و اونو قبلش تو يك متغير بريزي و مقدارش رو چك كني

    حالا كجاش نامفهومه؛ توضيح بدم
    البته كدها با CSharp هست

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    انتقال با session
    فكر نميكنم انتقال ID خبر با Session كار منتقي باشه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط mr_mtc مشاهده تاپیک

    3- تو همون صفحه يا صفحه بعد چك كن كه QueryString با نام newsID پر هست يا نه؛ اگه پره به وسيله اون از بانكت Select كن و خبر رو به وسيله DetailView نمايش بده
    com = "Select * from[News] where NewsID = Request.QueryString["newsID"]

    البته بهتره براي Select بانك از QueryString استفاده نكني و اونو قبلش تو يك متغير بريزي و مقدارش رو چك كني

    حالا كجاش نامفهومه؛ توضيح بدم
    البته كدها با CSharp هست
    یه خورده زیاد توضیح بده
    البته اگه با vb باشه بهتره

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    مشکلم داره حل میشه فقط اینکه تو صفحه بعد چطور نمایش بدم

    در ضمن سوال دیگه ای داشتم اینکه اینجور لینک ها رو فقط تو دیتاویو می تونیم ایجاد کنیم یا بین متن نیز می توان ساخت
    آخرین ویرایش به وسیله arta.nasiri : دوشنبه 14 مرداد 1387 در 17:46 عصر

  16. #16

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    ببین من از این روش استفاده کردم جواب هم داده ... برای دیتابیس اکسس هم هستش
    فرض کنیم میخوای عنوان خبرهات رو تو صفحه news و شرح هر کدوم از اونا رو که روشون کلیک کردی ، تو صفحه news1 ببینی .... تا اینجا ok ...
    تو صفحه news و تو لود اون از یک oledbdatareader استفاده میکنی تا لیبلها و id های (عنوان یا title) مورد نظرت رو از بانک بخونی

    OleDbDataReader reader;
    OleDbConnection connection = new OleDbConnection();
    connection.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source = " + Server.MapPath("~/db2.mdb");
    OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter("", connection);
    adapter.SelectCommand.CommandText = "select id,title from table where ([id] >10)
    connection.Open();
    reader = adapter.SelectCommand.ExecuteReader();


    حالا تو ادامه کدهای همین صفحه تا جایی که reader پر باشه باید title رو که خوندی به عنوان hiperlink
    قرار بدی (به تعداد سطرهای reader باید هایپرلینک درست کنی . حالا ممکنه 1 سطر داشته باشی یا ممکنه 100 سطر داشته باشی) برای اینکه در صورتی که تعداد سطرهای reader زیاد باشه (که این باعث به وجود اومدن تعداد زیادی هایپرلینک میشه) ظاهر فرمت بهم نریزه (از لحاظ height) میتونی یک panel
    تو صفحه news قرار بدی و خصوصیت ScrollBars رو برابر Vertical بزاری ... حالا ادامه کدنویسی ...
    تو ادامه کدهای #c مربوط به صفحه news مینویسی >>>

    while (reader.Read())
    {
    HyperLink a = new HyperLink();
    Panel1.Controls.Add(a);
    a.Text = "<br />" + reader.GetString(1) + "&nbsp;<br />";
    a.NavigateUrl = "~/news1.aspx?no-row=" + reader.GetValue(0).ToString();
    a.Visible = true;
    Panel1.Visible = true;
    }
    reader.Close();
    connection.Close();

    اما تو کدهای صفحه دومت یعنی news1
    اول یک GridView میزاری تو صفحه و visible اون رو false میکنی و از طریق علامتی که کنارشه(<) به صورت
    ویزاردی وصل میشی به دیتابیس و جدولی که میخوای ازش بر اساس id که به این صفحه فرستادی ، کوئری بگیری (این قسمتها رو دارم همینطوری میگم . یعنی برنامه جلوم نیست که اسمها رو دقیق بگم اگه جایی اشتباه شد شرمنده)
    ناراحت نشو ... نگو بابا id رو کی فرستادم به این صفحه... با کدهایی که تو بالا گفتم ، این کارو کردی ... توضیح مربوط به عناوین رو ،حالا هرچی که اسمشو گذاشتی (مثلا فرض کن اسم ستونش رو گذاشتی mem) تیک میزنی ...
    و بعد next و بعد روی دکمه where کلیک میکنی ... تو combobox ستون id رو انتخاب میکنی (ببین من فرض کردم که id رو به این صفحه فرستادی) نام رو برابر id قرار میدی و از combobox بعدی
    QueryStringField رو انتخاب میکنی و نامش رو برابر قسمتی از کدها (کدهای بالا) که نارنجی کردم میزاری(no-row) ... اسم این 2 قسمت باید یکی باشه و مقدار پیش فرض اون هم لازم نیست . خالی رهاش کن و ok کن و

    بعد finish میکنی ... حالا یکAccessDataSource به پایین جدولت اضافه شده ... اگه تو کدهای html
    این صفحه نگاه کنی (گفتم html که بدونی کجا رو نگاه کنی . والا همش هم html نیست)
    یک تگ <SelectParameters> به صفحه اضافه شده که باید اینطوری باشه

    <SelectParameters>
    <asp:QueryStringParameterName="id"QueryStringField="no-row"Type="Int32"/>
    </SelectParameters>

    حالا تو کدهای #c مربوط به صفحه news1 و تو قسمت load مینویسی

    Label1.Text = GridView1.Rows[0].Cells[0].Text;

    تموم شد ... البته تو صفحه news1 تو فقط یک لیبل داری ... حالا اگه یک کاربر روی هر کدوم از هایپرلینکهای
    صفحه news کلیک کنه ، id اون هایپر که در واقع id خبر مورد نظر هستش به صفحه news1 فرستاده میشه و از طریق این id تو صفحه news1 متن خبر مربوطه از پایگاه داده انتخاب و تو همون 1 لیبل نمایش داده میشه ... امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی ... بای

  17. #17

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    متاسفانه در جریان کدهایی که دوستان گذاشتند نیستم ولی فک کنم مشکلتون رو این برطرف کنه


    ببینید صفحه اول رو در نظر بگیرید فرض کنید که یه سری عنوان خبر و ID رو از بانک می گیرید

    کد ها تون در صفحه اول باید یه چیزی شبیه به این باشه

    ProtectedSub Page_Load(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMe.Load
    dim i as integer=0

    Dim strOutPut as String=string.empty

    لینکاتون اینجا ساخته میشن کافیست جای عنوان و لینک رو به طور مناسب جایگزین کنید
    for i= 1 to 10
    strOutPut +="<href url='news.aspx?newsID="+i.tostring()+"'>"+"title"+ i.tostring()+"</a>"
    next

    Response.Write("strOutPut ")
    END SUB



    تا اینجا شما لینکایی می سازه که واسه هر خبر یه آی دی خاص داره

    حالا صفحه دوم که همون news.aspx



    ProtectedSub Page_Load(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMe.Load
    'get news ID from first page
    Dim id AsString = Page.Request.QueryString.Get("newsId")

    'read news with same newsID from database for example
    'you have a sql command like this
    "select * from [newsTable] where newsID='"+Id.+"'"

    EndSub




    به همین راحتی ! به سیشن و .... نیازی نیست!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    فكر نميكنم انتقال ID خبر با Session كار منتقي باشه
    شما کد رو بگیر به دلخواه خودتون تغییرش بده
    به سیشن و .... نیازی نیست!
    من هم می دونم فقط می خواستم یه کد برای راهنمایی بیاد دستشون
    بای

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    تو ادامه کدهای #c مربوط به صفحه news مینویسی >>>
    ببخشید پروژه من به زبون vb است
    و از دیتابیس sol server استفاده میکنم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    بابا گیر نده
    اینم تغییر زبان به vb.net
    بای

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    مشکلم حل شد از همه شما متشکرم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    با سلام دوباره

    مشکل قبلیم حل شد حالا یه مشکله دیگه ای که دارم این که مثلا تو منوهای من قسمت های مختلف مثل کامپیوتر - اینترنت و ... دارم که میخوام وقتی روی یکی از این لینک ها کلیک میشه اخبار مربوط به اون تو صفحه ی اخبار نشون داده بشه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    خوب مشکلت چیه؟
    شما باید برای هر کدوم یه ایدی بزاری بعد اونو در صفحه دوم تحلیل کنی و نشون بدی
    واضح تر بگو مشکلت چیه؟
    بای

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    میخوام وقتی رو لینک کامپیوتر کلیک میشه اطلاعات مربوط به کامپیوتر که تو بانک هست تو صفحه news.aspx که قبلا ساخته بودم نشون داده بشه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    خوب لینک کامپیوتر رو این طوری بزار:
    news.aspx?id=1
    بعد بگو اگه ایدی یک بود اطلاعات بیرون بکش
    if request("id")=1 then
    'code
    else
    'code
    end if
    بای

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    بايد تو صفحه اي كه ليست اخبار رو نشون ميدي؛ يك شرط بگذاري كه يا همه رو نشون بده يا يك دسته رو


    if (Request.QueryString["Type"]==null)
    {
    SqlCommand = "select * From [news]";
    }
    else
    {
    int tmpNewsType = int.parse(Request.QueryString["Type"].ToString());
    SqlCommand = "select * From [news] where [newsType]=" + tmpNewsType;
    }

    ببخشيد باز با #C هستش

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط mr_mtc مشاهده تاپیک
    بايد تو صفحه اي كه ليست اخبار رو نشون ميدي؛ يك شرط بگذاري كه يا همه رو نشون بده يا يك دسته رو


    if (Request.QueryString["Type"]==null)
    {
    SqlCommand = "select * From [news]";
    }
    else
    {
    int tmpNewsType = int.parse(Request.QueryString["Type"].ToString());
    SqlCommand = "select * From [news] where [newsType]=" + tmpNewsType;
    }

    ببخشيد باز با #C هستش
    ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین

  28. #28

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    با سلام دوباره

    مشکل قبلیم حل شد حالا یه مشکله دیگه ای که دارم این که مثلا تو منوهای من قسمت های مختلف مثل کامپیوتر - اینترنت و ... دارم که میخوام وقتی روی یکی از این لینک ها کلیک میشه اخبار مربوط به اون تو صفحه ی اخبار نشون داده بشه

    دوست من موضوعو خیلی پیچیده کردی ها

    یه پیشنهاد اونهم اینکه رو مطالبی که تا حالا عنوان شد وقت بزارید و بررسی اش کنید. مشکلی نمی مونه دیگه
    به نظر من بهتره وقت بزارید و کد ها رو خوب بررسی کنید . در عوض دیگه دفعات بعد مشکلی نداری

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط DotNet_King مشاهده تاپیک
    دوست من موضوعو خیلی پیچیده کردی ها

    یه پیشنهاد اونهم اینکه رو مطالبی که تا حالا عنوان شد وقت بزارید و بررسی اش کنید. مشکلی نمی مونه دیگه
    به نظر من بهتره وقت بزارید و کد ها رو خوب بررسی کنید . در عوض دیگه دفعات بعد مشکلی نداری
    دوست عزیز تو لینک دادن مشکلی ندارم فقط چطور باید اطلاعات رو نشون بدم مشکل دارم
    تو پست های قبلی هم دوستان زحمت کشیدند راهنمایی کرد ولی باز هم همون مشکل رو دارم مثلا به بخش کامپیوتر لینک news.aspx?id=1 رو دادم و تو صفحه news کد هایی رو که دوستان مطرح کردن رو به کار بردم ولی هیچ تغییری نمیکنه و کل اطلاعات موجود تو جدول رو نشون میده به جای اینکه اطلاعات بخش کامپیوتر رو فقط نشون بده

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تو لینک دادن مشکلی ندارم فقط چطور باید اطلاعات رو نشون بدم مشکل دارم
    تو پست های قبلی هم دوستان زحمت کشیدند راهنمایی کرد ولی باز هم همون مشکل رو دارم مثلا به بخش کامپیوتر لینک news.aspx?id=1 رو دادم و تو صفحه news کد هایی رو که دوستان مطرح کردن رو به کار بردم ولی هیچ تغییری نمیکنه و کل اطلاعات موجود تو جدول رو نشون میده به جای اینکه اطلاعات بخش کامپیوتر رو فقط نشون بده
    شما اول باید صورت مساله رو کامل تجزیه کنید بعد برین دنبال کد. روند پست های شما نشون میده که تو الگوریتم این کار مشکل دارید نه تو استفاده از کد!
    ساختار دیتابیستون رو در نظر داشته باشین! منظور شما از id چی هست؟ بخش کامپیوتر یعنی چی؟ شما با استفاده از اون id انتخاب هاتون رو محدود میکنید. اگر میخواین فقط کامپیوتر رو انتخاب کنید پس باید اون فیلدی که در جدول در بردارنده ی نوع بخش هست رو برابر با کامپیوتر بذارید.
    اینجوری یه دفعه نمیشه رفت تو کدنویسی. یه بار از اول بررسی کن ببین چرا بعد از 29 تا پست این مساله هنوز حل نشده و شما برگشتی به همون مشکل اول!
    موفق باشی.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    اینم یه کد عالی با راهنمایی فارسی
    dim i as integer
    i=request(id").tostring
    dim con="your connction"
    dim s="select * from ttt where id=@id"
    con.open
    dim ad as new sqladabtor(s,con)
    dim ds as new dataset
    ad.fill(ds,"news")
    dim dg as new datagrid
    dg.datasource=ds.table("news")
    dg.bind()
    موفق باشی
    به جای بنویسم خط 1 و.. نوشتم 1 و...
    1- متغیر تعریف کردیم
    2-id رو که کرفتیم به متغییر می دیم
    3-کانکشن رو تعریف می کنیم
    4-کواری
    5-کانکشن باز
    6-یه اداپتور
    7-یه دیتاست
    8-دیتاست پر می کنیم
    9-یه دیتا گرید
    10-ربط دیتاست به دیتا گرید
    11-دیتاگرید پر شه
    ممکنه که توی نوشتن کدها اشتباه تایپی باشه که ببخشید
    بای

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    با سلام

    لطفا به تصاویر نگاه کنید تا مشکل منو حل کنید

    ببینید تصویر یک الان صفحه نخست هست میخوام وقتی رو گزینه ای که اطراف اون قرمز شده کلیک میشه تو صفحه news داخل گریدویو ( تصویر 2 ) اصلاعات مربوط به اون نشون داده بشه و بقیه قسمتها هم همچنین

    حالا کدی که باعث میشه طبق آدرس لینک محتویات داخل گریدویو تغییر کنه رو میخوام

    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 01.JPG‏ (23.1 کیلوبایت, 28 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 02.JPG‏ (44.0 کیلوبایت, 28 دیدار)

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    ساختار جداول؟!!

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط m.hamidreza مشاهده تاپیک
    ساختار جداول؟!!
    متوجه نشدم

  35. #35

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    متوجه نشدم

    یعنی تو بانک اطلاعاتی ات چه جداولی داری؟ اسم جدول و بعد فیلدهای توش رو اینجا بزارید

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط DotNet_King مشاهده تاپیک
    یعنی تو بانک اطلاعاتی ات چه جداولی داری؟ اسم جدول و بعد فیلدهای توش رو اینجا بزارید
    با سلام ببخشید بیشتر زحمت میدم

    نام جدول tbl_news
    نام فیلدها : titel از نوع text
    news از نوع text
    createdata از نوع datetime
    postby از نوع text
    pic هز نوع image
    ID از نوع numeric(18, 0)

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    یه فیلد به نام NewsType بهش اضافه کن و در لحظه ی Insert یه ComboBox بزار که کاربر نوع خبر رو از تو اون انتخاب کنه. حالا موقع نمایش وقتی کاربر مثلا رو لینک کامپیوتر کلیک میکنه شما این کامپیوتر رو پاس میدی به صفحه ی نمایش اخبار و اونو در شرط اون کوئری میذاری و اخبار مربوط به اون نوع خبر رو Select میکنی.

    string _NewsType = Request.QueryString["Type"].ToString();
    SqlCommand = "select * From [news] where [NewsType]=" + _NewsType;

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    با تشکر از جوابتون ولی من میخوام نوع اخبار رو از منو انتخاب کنم نه از combo box و در تصاویر بالا هم اشاره کردم به این موضوع

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط m.hamidreza مشاهده تاپیک

    string _NewsType = Request.QueryString["Type"].ToString();
    SqlCommand = "select * From [news] where [NewsType]=" + _NewsType;
    خب دوست عزیز از راهنمایی تون متشکرم یه راهنمایی کوچیک میخوام اینکه این کدها رو باید کجا بنویسم

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: نحوه آدرس دهی به صفحات

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    با تشکر از جوابتون ولی من میخوام نوع اخبار رو از منو انتخاب کنم نه از combo box و در تصاویر بالا هم اشاره کردم به این موضوع
    ببینم کاربر چه جوری درج خبر میکنه؟!!
    من گفتم در لحظه Insert یه Combo box بذار که کاربر نوع خبری که میخواد New کنه رو مشخص کنه! اینجوری هر ردیف که در جدول درج میشه یه فیلد داره به نام NewsType که Value این فیلد معرف نوع خبر هست این مقادیری که در Combo box قرار میدی و بعنوان Value اون فیلد در جدول درج میشه باید همون آیتم های منوهای شما باشن.

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    خب دوست عزیز از راهنمایی تون متشکرم یه راهنمایی کوچیک میخوام اینکه این کدها رو باید کجا بنویسم
    وقتی کاربر روی منوی کامپیوتر کلیک میکنه شما به یه صفحه ی دیگه که نمایش خبر اونجا انجام میگیره ریدایرکت میکنی. محتوای منوی کلیک شده رو هم در قالب کوئری استرینگ در انتهای Url ای که میخوای بهش ریدایرکت کنی مینویسی.
    این کدها رو در PageLoad صفحه ای که بهش ریدایرکت کردی مینویسی و با خوندن کوئری استرینگ در خط اول به نوع خبر پی میبری (در اینجا کامپیوتر رو مثال زدم) بعد در خط دوم اخباری رو که نوع خبرشون برابر با NewsType_ هست (در اینجا کامپیوتر) انتخاب میکنی و در یه دیتالیست یا گریدویو نشون میدی.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •