نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: Internet applications

  1. #1

    Internet applications

    موضوعات مربوط به برنامه نویسی web base و اینترنت را در این قسمت مطرح کنید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام به همه
    کسی هست که با فاکس برنامه تحت وب نوشته باشه ؟
    یک برنامه تحت شبکه که هر چند وقت یکبار به بانک رو وب وصل شه و اطلاعات جدید رو دانلود و آپدیت کنه؟
    فوریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی :(
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    راستی آقای بی نیاز اینم بگم که که یکی از بهترین روشهای آپدیت اطلاعات کمک گرفتن فاکس از فایلهای vbs است که خیلی خوب ارتباطات اینترنتی رو هندل میکنه
    توی این زمینه در کتاب 1002 thinks abouty visual foxpro مثالهائی وجود دارد
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  4. #4
    سلام

    این کتاب کجاست؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  5. #5
    توی briefcase یاهو
    در همین فروم (فکر کنم در قسمت نمونه برنامه های کاربردی) مسیر و روش دسترسی بهش رو نوشته ام
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  6. #6
    ممنون
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    چی شد هیچ کس نیست؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  8. #8
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام به همگی
    کسی می دونه چه جوری مقادیر key/val که از یک فرم به foxisapi برنامه ما فرستاده میشه رو بازیابی کرد البته غیر از west wind؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام دوباره
    یک سوال دیگه اینکه بانک ها رو چه جوری باز کنم رو وب با فاکس ایز آپی آی یعنی به صورت share باشه یا نه؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  11. #11
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    کسی نیست؟تا حالا هیچ کس کار نکرده؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  12. #12
    سلام
    بنظر من ساده ترین راه استفاده از ActiveVFP هست . البته من فقط یکبار برای تست انجام اون باهاش کار کردم و فوق العاده بود. تنها دلیلی که دیگه ادامه ندادم این بود که سرورها اونو پشتیبانی نمیکردن . البته یک سرور خوب با قیمت مناسب پیدا کردم ولی هنوز خیلی مناسب نیست!
    من یکی از برنامه های ساده بانک اطلاعاتی خودم رو با این ActiveVFP تحت وب نوشتم واقعا عالی بود.
    الان هم چند تا برنامه تحت وب عالی توی نظرم هست که فعلا دنبال هاست خوب و ارزون هستم .

  13. #13
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    بله درست اما وقتی نمیشه استفاده کرد چکار کنیم؟
    من بالاخره تونستم جواب یکی از سوالهام رو پیدا کنم.البته هر چی تو foxite سوال کردم من و پاس دادن طرف west wind جالبه که کل سایت foxite هم با foxisapi کار شده.حالا نحوه گرفتن مقدار و دیکد کردن هر کدوم از فیلد های توی صفحه htm رو توضیح می دم.
    اول که تعریغات مربوط به کلاس رو انجام می دیم

    *** System Defines
    #Define CR Chr(13)+Chr(10)
    Define Class TFirstServer As Custom OlePublic

    حالا توابع رو می نویسیم :

    ************************************************** **********************
    Function URLDecode
    ******************
    *** Function: URLDecodes a text string to normal text.
    *** Assume: Uses wwIPStuff.dll
    *** Pass: lcText - Text string to decode
    *** Return: Decoded string or ""
    ************************************************** **********************
    Lparameters lcText
    Local lnSize

    *** First convert + to spaces
    lcText=Strtran(lcText,"+"," ")
    *** Handle Hex Encoded Control chars
    lcRetval = ""
    Do While .T.
    *** Format: %0A ( CHR(10) )
    lnLoc = At('%',lcText)
    *** No Hex chars
    If lnLoc > Len(lcText) - 2 Or lnLoc < 1
    lcRetval = lcRetval + lcText
    Exit
    Endif
    *** Now read the next 2 characters
    *** Check for digits - at this point we must have hex pair!
    lcHex=Substr(lcText,lnLoc+1,2)
    *** Now concat the string plus the evaled hex code
    lcRetval = lcRetval + Left(lcText,lnLoc-1) + ;
    CHR( Eval("0x"+lcHex) )
    *** Trim out the input string
    If Len(lcText) > lnLoc + 2
    lcText = Substr(lcText,lnLoc+3)
    Else
    Exit
    Endif
    Enddo
    Return lcRetval
    Endfunc
    * EOF URLDecod

    این کد رو از تو کتاب Internet Applications with Visual FoxPro® 6.0Rick Strahl برداشتم که برای دیکد کردن مقدارها بکار می ره البته قبلش باید اون مقدار ها و اسم فیلدشون رو هم بگیریم که با استفاده از تابع بعدی این کار انجام می شه:

    Function getval
    Lparameters m.p1
    Local m.tt,m.tf,m.tv,m.ctype
    m.ctype=''
    Do While .T.
    tt = At("=",m.p1)
    If tt = 0
    Exit
    Endif
    tf = Alltrim(Left(m.p1,m.tt - 1))
    m.tv = Alltrim(Substr(m.p1,tt+1))
    m.tt = At("&",m.tv)
    If m.tt > 0
    m.p1 = Substr(m.tv,m.tt +1)
    m.tv = Alltrim(Left(m.tv,m.tt-1))
    Else
    m.p1 = ""
    Endif
    If m.tf = "&"
    m.tf = Alltrim(Substr(m.tf,2))
    Endif
    m.tf = Strtran(m.tf," ","_")
    m.tv=this.URLDecode(m.tv)
    m.ctype=m.ctype+'field :'+m.tf+' value:'+m.tv

    Enddo
    Return m.ctype
    Endfunc

    این کد رو هم از مثال foxis خود ویژوال فاکس برداشتم که خیلی بهتر از روش کتاب هست و یکی از بهترین منابع برای آشنایی و نحوه کار با foxisapi به نظر من و در آخر هم تو یک فانکشن دیگه اونها رو صدا میزنیم :

    Function sendeddata
    Lparameter lcFormVars, lcIniFile, lnReload
    lnReload = 0 && Keep server loaded
    lcHeader = "HTTP/1.0 200 OK"+Chr(13) + Chr(10) +;
    "Content-type: text/html" + Chr(13) + Chr(10) + Chr(13) + Chr(10)
    valus=This.getval(lcFormVars)
    lcOutput = "<HTML><BODY>" + ;
    "<h1>Hello World From Visual FoxPro!</H1><HR>" + Chr(13)+Chr(10) +;
    "<b>Version: </b>" + Version() + "<BR>"+;
    valus +"<br>" +;
    "</BODY></HTML>"
    Return lcHeader + lcOutput
    Endfunc

    Enddefine

    نکته خیلی مهم این هست که نحوه فراخوندن توابعی که مقدار رو برمی گردونه نباید در یک دستور دیگه باشه.حتما باید جدا باشه مثل :

    valus=This.getval(lcFormVars)

    و اگر نه برنامه گیر می کنه و میره تو فاز busy که تنها راه بستنش task manager هست .
    امیدوارم این نوشته ها بدرد بخوره . البته هنوز جواب سوال دومم رو پیدا نکردم تا اون رو پیدا کنم حتما می نویسم
    :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

تاپیک های مشابه

  1. html applications
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1387, 14:51 عصر
  2. Cross-platform Internet applications
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1384, 17:43 عصر
  3. N-Tier Applications and .NET
    نوشته شده توسط ealireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1384, 11:08 صبح
  4. Running .Net applications
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1382, 00:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •