نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    با سلام
    من با كد زير در ويندوز ويستا ميخواهم به يك ديتابيس اكسس كانكت شوم ولي امكان پذير نميباشد در ضمن ويستاي من 64 بيتي ميباشد همچنين با همين كد در ويندوز ايكس پي اصلا مشكلي وجود ندارد لطفا راهنمايي كنيد

    Dim My_DS_1 As DataSet
    Dim My_DA_1 As System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter
    Dim My_CurrentRow_1 AsLong
    Dim My_TotalRows_1 AsLong
    Dim My_Comp AsInteger
    Dim My_StrConnectionString_1 AsString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & M_My_App_Path & "\Data\FileName.mdb;" & "Jet OLEDB:Database Password=123456789"
    Dim My_Conn_1 AsNew System.Data.OleDb.OleDbConnection(My_StrConnection String_1)
    Dim My_CB_1 As System.Data.OleDb.OleDbCommandBuilder
    My_Conn_1.Open()

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    من دقیقا نمی دونم. اما احتمال زیاد می دم که مشکل از ConnectionString باشه. این رو تست کنید. بک DataGridView روی فرم بذارید و از قسمت DataSource گزینه Add Project Data Source رو اتخاب کنید. بعدش Provider و فایل رو انتخاب کنید و User , Password هم بدین ببینید اولا TestConnection درست عمل می کنه. ثانیا باید این Provider روی ویندوز ویستای شما موجود باشه ، یعنی Microsoft Access رو نصب کرده باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    سلام
    بحرحال مشکل از ConnectionString است.
    نمیخواهم بگویم از این است ولی بخش زیر را هم به آن اضافه کنید و مجدداً تستی کنید

    ;Persist Security Info=False;

    حواستان باشد،
    1- رمز عبور صحیح باشد.
    2- M_My_App_Path اسلش اضافه ای در انتهایش نداشته باشد
    3- اگر UAC در ویستا فعال باشد، میتواند موجب مشکلات در کانکت شدن های SQLServer شود، شاید برای Jet هم دردسرساز شود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    با تشکر از شما دوستان گرامی

    جناب reza6384 من طبق گفته شما عمل کردم و جواب زیر را دریافت نمودم همچنین اکسس هم نصب میباشد


    جناب h2 گفته بودید UAC اگر فعال باشد ....
    چگونه و از کجا باید آن را غیرفعال کنم
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    نقل قول نوشته شده توسط (سیدشریفی) مشاهده تاپیک

    من طبق گفته شما عمل کردم و جواب زیر را دریافت نمودم همچنین اکسس هم نصب میباشد

    با تشکر
    خوب دیگه، حله. حالا بعد از اینکه دیدید نوشته Test Connection Succeed ، بعد از بستن پنجره قبل از اینکه دکمه Next رو بزنید اون دکمه + کنار Connection String رو بزنید و
    Connection String رو کپی کنید و از اون توی برنامتون استفاده کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    سلام
    جناب h2 گفته بودید UAC اگر فعال باشد .... چگونه و از کجا باید آن را غیرفعال کنم
    با تصویری که گذاشتید و همان طور که کاربر reza6384 گفتند، مشکلتان حل است و ربطی به UAC نداشته.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    ببخشید دیر جواب دادم داشتم سیستممو تعویض میکردم خیلی طول کشید
    Connection Strin که گفتید کپی کنم دقیقا همانی است که در برنامه استفاده کرده ام و نمیدانم مشکل از کجاست ؟

  8. #8

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    دوست عزیز باید برنامت رو 32 بیتی کامپایل کنی به این صورت که روی my project در قسمت solution explorer دبل کلیک کن. بعد در پنجره باز شده در تب compile یک باتن بزرگ هست به اسم advanced compile option روی او کلیک کن و آخرین گزینه که target cpu هست رو x86 انتخاب کن.
    تنها راه حل

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    با تشکر از شما جناب seeker
    با این کار مشکل من حل شد
    حال اگر این کار را انجام دهم و برنامه را در حالت 32 بیتی کمپایل کنم آیا بعد از نصب برنامه در ویندوز ویستا 64 بیتی برنامه کار خواهد کرد ؟

    با تشکر

  10. #10

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    سیستم عامل های 64 بیتی نرم افزار های 32 بیتی و 64 را ساپورت میکنند اما سیستم عامل های 32 بیتی فقط نرم افزار های 32 بیتی را ساپورت میکنند. بنا بر این اگر نرم افزار شما به صورت 32 بیت کامپایل شود هیچ مشکلی با هیچ سیستم عاملی نخواهی داشت. اما اگر 64 بیتی کامپایل بشه فقط در او اس های 64 بیتی کار میکنه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468

    نقل قول: كانكت شدن به Database Access در ويندوز ويستا

    ممنون از راهنماييهايتان
    و همچنين ممنون از راهنماييهاي تمامي دوستان

    با تشكر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •