صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 93

نام تاپیک: Databases,Tables, Views, Indexing and SQL syntax

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    اقا بی نهایت از لطف شما سپاسگذارم و شرمنده از اینکه مزاحم شما شدم

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با سلام
    من میخواهم در qurey یک فیلد از جدول را که کراکتر میباشد(حروف فارسی) را باهم جمع نمایم
    مثلا فرض کنید که یک فاکتور شامل چند ردیف میباشد برای یک مشتری صادر شده که در ردیف اول مداد در دوم خودکار و در ...... حال query را میخواهم که نام کالاها را در یک فیلد جمع نماید(مدادوخودکاروپاککن و.....) :موفق:

  3. #43
    باید یه تابع براش بنویسی
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    بهترین و پر سرعت ترین روش برای استفاده ( ثبت و اصلاح و حذف رکورد) از جداول فاکس که بصورت شبکه و تغریبا تعداد رکوردها نیز زیاد باشد چیست

  5. #45
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    matinik_61@yahoo.com
    پست
    2

    converter foxpro 2 sql

    salam
    kasi converter foxpro be sql ro dare?

  6. #46
    سلام

    خود فاکس پرو داره.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #47
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    شما با ویزارد Upsizing ویژوال فاکس می توانید براحتی این کار رو انجام بدین
    در جواب آقای naderigh باید بگم که اگر رکوردها زیاد هست از sql server استفاده کنید
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با تشکر از اقای binyaz تعداد رکوردها انقدر زیاد نیست که نشود از فاکس استفاده برد و با توجه به اشنائی بنده از فاکس ترجیح میدهم که از بانکهای خود فاکس بهره ببرم
    مشکلاتی که من دارم اینچنین است که تعداد شش کاربر با سیستم کار میکند و از این شش نفر سه نفرشان اطلاعات خاص خودشان را ثبت میکنند یعنی برای هرکدام بانک فیلتر شده و مابقی کاربران نیز تمام اطلاعات را در اختیار دارند البته با فیلتر تاریخ مثلا یک روز خاص
    مشکل اول چون فیلتر میکنم لحظه ورود به فرم با توجه به تعداد رکورد و شبکه و سرعت پایین بعضی از کامپیتوترها مکس چند ثانیه ای دارند
    مشکل دوم من میخواستم از local view بهره ببرم ولی زمانی که یک ردیف توسط یک کاربر دیگری غیر از کاربر خودش ثبت میگردد ان ردیف قابل مشاهده نیست یا بعبارتی بایستی local view مرتب ابدیت شود

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    اقایان لطفا

  10. #50
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    اقایان لطفا بفرمائید ک چگونه میشود که یک رکورد در بانک ثبت گردد و پرینت ان نیز گرفته شود ولی بعد از لحظه ای ردیف فوق خود به خود حذف شود به گونه ای که حتی جزء رکوردهای دلیت شده هم نیست انگار که اصلا ثبت نشده در صورتی که مدرک چاپ شده ان ردیف موجود است
    و اضافه کنم که برنامه فوق بصورت شبکه و فاکس 7 میباشد

  11. #51
    سلام

    اگر از ویوی قابل ویرایش استفاده میکنید باید جدول را Update کنید.

    TableUpdate()
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  12. #52
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    خیر بنده از خود جدول البته با فیلتر خاص هر کاربر استفاده کرده ام

  13. #53
    سلام

    اگر از فرم استفاده میکنید دقت کنید در DataEnvironment همان جدول چگونه Update میشود.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با تشکر از شما جناب اقای توکل
    به حضورتان عرض شود که من از فرم استفاده میکنم ولی از data environment فرم استفاده نمیکنم بدلیل مشکلاتی که برای استفاده مشترک بوجود امده بود
    من در init فرم جدوالی را که نیاز دارم use میکنم
    خواهش میکنم راهنمائی فرمائید که واقعا مشکل دارم

  15. #55
    سلام

    شاید در ساخت ایندکس ها مشکل دارد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    من نمیدانم که مشکل چیست ولی واقعا عجیب است
    بفرمائید فرمان = TABLEUPDATE(.T.) واقعا کار آیی دارد یا نه

  17. #57
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    نیازی به نصب نرم افزار یا کار دیگری روی server نیست

  18. #58
    سلام

    این فرمان قاعدتا بر روی Cursor ها کار میکند.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  19. #59
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    75
    با سلام
    من از ado استفاده میکنم و sql چرا وقتی یک رکورد به بانک اضافه میکنم باید از برنامه خارج شم دوباره برنامه رو اجرا کنم حالا میتونم رکورد رو ببینم یا جستجو با موفقیت انجام میشه
    لطفا اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم

  20. #60
    سلام

    احتمالاً یه دستوری مثل UpdateTable باید داشته باشه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  21. #61
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    میشود بفرمائید که اگر در فرمها از local view استفاده کنم چگونه میتوانم انرا ابدیت کنم که اطلاعات جدید ثبت شده در بانک را داشته باشم بدون اینکه از فرم خارج شوم
    یا چگونه میشود یک query را در فرم ابدیت کنم بدون اینکه انرا مجدد بسازم برای اوردن اطلاعات جدید ثبت شده

  22. #62
    سلام

    با دستور UpdateTable یا در DataEnvironment تنظیمات را بر اساس بدون بافرینگ ست کنید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  23. #63
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    من از DataEnvironment که استفاده نمیکنم ولی در خصوص UpdateTable اگر برایتان امکان دارد مقداری توضیح دهید با توجه به اینکه برنامه شبکه میباشد

  24. #64
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    بفرمائید چگونه میشود از داخل برنامه شرط یا فیلتر local veiw را تعیین نمود و بر اساس ان نمایش داده شود

  25. #65
    سلام

    اینکه شما از TableUpdate استفاده کرده باشید باید در Cuersorsetprop آنرا تعیین کنید.


    در مورد سوال دم اگر با دستورات SQL است از where.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  26. #66
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    با سلام و تشکر
    منظورم از این کار این است که در فرم به جای table از local veiw استفاده کردم و میخواهم در ان حذف اضافه و ... نمایم که در جدول اصلی اعمال شود حال شما فرض کنید که مثلا اطلاعات روز خاص 25/06/1384 را میخواهم این کار را انجام دهم و چند لحضه اطلاعات 26/06/1384 را
    و از فیلتر کردن بانک هم نمیخواهم استفاده کنم چون تعداد رکوردهای بانک اصلی زیاد میباشد و وقت گیر است

  27. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    336
    اقایان میشود بفرمائید که چگونه میشود در local veiw از idx یا cdx بهره برد

  28. #68
    سلام

    دوست عزیز اصلا Local View جدول نیست!

    یک پرس و جوی است. که از وری Select SQL ساخته می شود و ممکن است شما آن را UpdateAble کنید. بنابراین شما دیگر جدول اصلی را ندارید بلکه یک فایل از پرس و جوی دارید. این فایلها بر اساس چیزی که در SELECT است ساخته می شوند و ربطی به INDEX ندارند. آنها را نمیتوان ایندکس گذاری کرد. مگر اینکه اطلاعات View در به یک جدول فاکس معمولی تبدیل شوند. که این هم خودش داستان مفصلی دارد.


    اما در مورد استفاده بهتر از جداول استفاده کنید و RushMore را به کمک گرفته و اون را هم کمک کنید.




    شاید بسیاری از دوستان با این تکنولوژی آشنا باشند اما آنرا کمک نمی کنند. شاید بگید چطوری باید کمک بشه؟

    خب اگه اینو بدونید که RushMore بر اساس ایندکس کار می کنه و اگر ایندکسی از قبل ساخته باشه از اون استفاده میکنه به این نتیجه می رسیم که برای سرعت در FOXPRO باید فیلدهایی که مثلا Set filter می شوند را Index ساخت و هر چند که این ایندکس به درد کابر نخورد اما سرعت را بالا میبرد.



    با این تفاسیر RushMore را بکار گیرد و آنرا کمک کنید.






    در ضمن بعضی اوقات هم آنرا از کار باید انداخت!



    شما می دانید چه موقع؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  29. #69
    من توی dataenvorment بین table ها ارتباط برقرار میکنم (بین جدولها رو با خط به هم وصل میکنم ) ولی توی جستجوها بقیه رکوردها توی فایلهای دیگه پیدا نمی شه . کار من غلطه یا ...

  30. #70
    سلام

    یک امر مسلم اینه که وقتی ارتباطی برقرار بشه حرکت در جدول اول رکورد متناظر در جدول دوم را بدهد. خب معلومه که اینکار بر روی جداول تاثیر می گذارد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  31. #71
    خوب آخه این اتفاق واسه من نمی افته

  32. #72
    یه راه که راحت بشه با کد نویسی sql رو به فاکس چسبوند هست ؟

  33. #73
    سلام

    دوست عزیز SQL یعنی چی؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  34. #74
    هیچی بیخیال ولش کن . اصلا دیتابیس یعنی چه ؟

  35. #75
    بابا من میخوام sqlserver رو فاکس بچسبونم همین

  36. #76
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    می خواین با بانکهای اس کیو ال کار کنید یا برای نصب برنامه تون مشکل دارید؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  37. #77
    می خوام مثل .vb.nt که به sql وصلش میکنم با فاکس هم همین کار رو بکنم

  38. #78
    سلام

    ببین دوست عزیز چند راه داری:

    1- استفاده از ADO و DAO به صورت ویژوال

    2- استفاده از Connection و Remote View به صورت ویژوال

    3- استفاده از Connection و Remote View به صورت دستوری


    خب حالا کدومش را می خواهی؟

    برنامه نویسان بیسیک از روش ADo بیشتر استفاده میکنند.


    اگر نحوه اتصال را می خواهی راجع به MySQL من گفته ام شما می توانید همین را برای هر دیتابیسی که دلتان خواست عمل کنید. فرقی نمی کند شما می توانید به تمام بانکها وصل شوید.


    اما در مورد ADO هم کار ویژوال راحت است.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  39. #79
    اگر مشکلی هم داری بگو کمک کنم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  40. #80
    خوب ado رو توی vb بلدم توی fox چیکار کنم ؟

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دستور من خطای limit of 256 tables را می دهد.
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 17:23 عصر
  2. sp & views
    نوشته شده توسط b_ghost2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 16:48 عصر
  3. Partition Tables
    نوشته شده توسط Saeed.Elmi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1385, 21:53 عصر
  4. formula in tables?
    نوشته شده توسط BigOPro در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 20:44 عصر
  5. Hash Tables
    نوشته شده توسط در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 07:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •