نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: ActiveX controls in VFP

  1. #1

    ActiveX controls in VFP

    موضوعات مربوط به activex ها و کامپوننتها را در این قسمت مطرح کنید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    با سلام
    آیا کنترلی هست که بشه مثل پنجره چت یاهو هم متن و هم عکس رو نشان داد و اگر هست چه جوری ؟
    من می خوام همون کار رو بکنم !یعنی یک مسنجر نوشتم که می خوام emotion هاشم نشوم بدم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    اگر از لیست باکس استفاده کنی میتونی در کنار متن هایت عکس هم نشان بدهی
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    اگر دو سه تا عکس انتخاب کنه چی؟
    یک فکری کردم که یک کنترل اینترنت اکسپلورر بزارم و پیغام ها رو به تگهای html تبدیل کنم و صصفحه رو رفرش کنم ! چطوره؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    سلام
    از کنترل RichTextFormat یا RTF استفاده کنید
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  6. #6
    آیا برای راست به چپ کردن ابزار rich text format و treeview کدی است ؟ با تشکر

  7. #7
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    برای richtext

    ThisForm.olerTF.selAlignment=1
    *right
    ThisForm.olerTF.selAlignment=2
    *center
    ThisForm.olerTF.selAlignment=0
    *left

    برای treeview هم یک کد در بخش vb هست با api من امتحانش نکردم جستجو کنید پیدا می کنید :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  8. #8
    اقای بی نیاز ممنون ولی این کد فقط برای قسمت انتخابی rich edit‌ می باشد یعنی بصورت پیش فرض فقط سطر فعال را تنظیم می کند (دقت کنید بدین صورت که کلیه اطلاعات یک فایل توسط دستور loadfile به داخل rich edit منتقل کردیم و حال می خواهیم کلیه اطلاعات نمایشی از سمت راست نمایش داده شود) با تشکر

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    خوب همه رو select all کنید و بعد اون دستور رو اجرا کنید :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    سلام



    این برای راست چین کردن TreeView است و این رو توی Form.Activate گذاشتم و THIS مربوط به Form است. البته شما هر جایی دلت خواست بذار.





    DECLARE long GetWindowLong IN "user32" long hwnd,long nIndex
    DECLARE long SetWindowLong IN "user32" long hwnd, long nIndex, long dwNewLong
    DECLARE long InvalidateRect IN "user32" long hwnd, long lpRect,long bErase
    DECLARE long FindWindowEx IN "user32" long hWnd1,Long hWnd2,STRING lpsz1,string lpsz2
    DECLARE long GetWindow IN "user32" long hwnd,long wCmd
    #DEFINE GW_CHILD 5
    #DEFINE WS_EX_LAYOUTRTL 0x400000
    #DEFINE GWL_EXSTYLE (-20)


    OldLong = GetWindowLong(THIS.oleTree.hwnd, GWL_EXSTYLE)
    SetWindowLong(THIS.oleTree.hwnd, GWL_EXSTYLE, BITOR(OldLong,WS_EX_LAYOUTRTL))
    InvalidateRect(THIS.hwnd, 0, .F.)
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  11. #11
    آقای بی نیازی در رابطه با بلوک کردن همگیشان (اولا کدش را بلد نیستم) ثانیا فکر کنم در آن صورت کلا مجموعه متن بصورت بلوک شده در ابتدا نمایش داده می شود که حالت زیبایی ندارد (یعنی می خواهم راست چین طبیعی (نرمال) باشد)

    با تشکر فراوان از اقا رضا کلی حال دادی چون آقای بی نیاز منو معرفی به سورس مشابه در vb کرده که اونو پیدا کردم (که البته دستشان درد نکند) ولی نتونستم از اون استفاده کنم (البته مشکل با من است که با vb کاملا غریبه هستم البته برعکس دلفی (که البته دوستان اگر در مورد دلفی سوالی داشتند بنده در خدمتشان هستم)

  12. #12
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    یک سوال من تو یکی از فرم ها م از internet explorer ocx استفاده کردم اما هر چند وقت یکبار(عشقی) این پیغام رو میده
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  13. #13
    اگر منظورتان استفاه از ole مربوط microsoft ebbrowser است که من در شرایط مختلف امتحان کردم درست جواب می دهد شما در خود فایل html دقت کنید شاید فایل style, xml و یا تصویر و چیز خاصی دارید که به هنگام اجرا در محیط فاکس باعث ایجاد اشکال می شوند

  14. #14
    به هنگام استفاده از Ole مربوط به treeview چه مورد sp4 و چه مورد sp2 (البته از خانواده مایکروسافت) در ویندوز های دیگر (منظور سیستم های دیگر) پیغام خطایی مبنی عدم رجیستر و عدم وجود ole مورد استفاده ، می دهد.
    (در ویندوز 98 و سرویس پک 2) ولی در سیستم های سرویس پک 1 دیگر مشکلی ندارد.
    سوال اینکه فایل ocx مربوط چه فایلی است؟
    و دوم اینکه با قرار دادن این فایل در کنار فایل exe و یا در داخل مسیر ویندوز مشکل آن حل می شود و یا حتما در رجیستری ویندوز باید ثبت شود (یعنی به هنگام setup برنامه این فایل را علاوه بر کپی کردن در رجیستری هم ثبت کنیم)؟

  15. #15
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    شما باید در اینستال شیلد در قسمت فایلهای مورد نیاز بر حسب ورژن کنترل درختی کنار Windows Common Comtrols تیک بزنید در ضمن اگر هلپ ویژوال استودیو رو نصب و هلپ شی رو انتخاب کنید مشخصات کامل رو به شما میده
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  16. #16
    با تشکر از آقای بی نیاز
    ولیکن من برای نصب برنامه از اینستال شیلد استفاده نمی کنم (از برنامه نصب خودم استفاده کردم) ولکن با استفاده از همون برنامه (اینستاشیلد) فایل مربوطه را پیدا کردم (فایلهای comctl32.ocx, mscomctl.ocx (البته هرکدام برای نسخه sp2,sp4 هستند) ) ولکن پس از قراردادن آنها در کنار خود فایل exe پس از نصب (و حتی کپی در شاخه system ویندوز) باز به هنگام فراخوانی فرم (فرمی که از treeview استفاده شده) پیغام خطا می داد.
    (البته فایل comctl32.ocx در مسیر system خود ویندوز موجود بود )
    و نهایتا مجبور به ثبت آن در رجیستری شدم (از طریق دستور regsvr32.exe)
    حال سوال اینکه آیا امکان add کردن این فایلها به خود فایل exe می باشد و یا بدون ثبت در رجیستری این کار انجام شود ؟ (یعنی در کل بدون اجرای برنامه setup و بصورت کپی کردن این کار امکان پذیر هست؟)
    (لازم به ذکر است که این ایراد تنها در ویندوز 98 می باشد)

  17. #17

    ActiveX

    سلام. با تشکر از مسئولان سایت

    دوستان این دو سایت برای ActiveX هست که اولی مختص فاکس پرو و دومی مختص تمام زبانهاست که بعضی از کمپوننتهاش تو فاکس پرو کار میکنه حتی مثال هم داره مثل کمپوننت رایت و کارتهای کپچر برای فاکس پرو
    در سایت اولی حتی ماژول OCR با سایز 140 مگ برای دانلود بود.

    http://www.componentsource.com/Catal...C208&cv=&ul=en

    http://www.softpedia.com/get/Program...nts-Libraries/

    اگر مشکلی داشتید بگید من سعی میکنم پیداش کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله rezaTavak : چهارشنبه 02 آذر 1384 در 12:18 عصر دلیل: (دوست عزیز لطفا از دادن آدرس کرک و امثال اینها در این سایت خودداری کنید!- یکی از قوانین این بخش در این مورد است. س

  18. #18

    keypress

    سلام

    من از microsoft form 2 text box استفاده کردم اما نمی تونم از keypress ش استفاده کنم. وقتی f3 یا کلا f های دیگه رو میزنم هیچ کدی بر نمی گردونه. من میخوام کاربر اگه کلید f3 رو زد من متوجه شوم.

    چکار باید بکنم؟

  19. #19
    سلام

    ار رویدادهای KeyDown , KeyUp استفاده کن. KeyDown بهتره. دقت کن که keycode.value را برای کد کلید استفاده کنید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  20. #20

    تشکر

    آقای توکلی ممنون از اینکه راهنماییم کردید. راهنماییتون خیلی به دردم خورد و کارم رو راه انداخت

  21. #21
    سلام

    وظیفه است. هر چه بلد باشم در اختیار عزیزان قرار دهم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  22. #22
    کامپوننت Capture صدا و تصویر همراه با sample برای ویژوال فاکس پرو
    http://www.viscomsoft.com/demo/videocapprodemosetup.exe

    کامپوننت Scanner همراه با sample برای ویژوال فاکس پرو
    http://www.viscomsoft.com:80/demo/scannerdemosetup.exe

    کامپوننت عکس همراه با sample برای ویژوال فاکس پرو
    http://www.qwerks.com/download/5839/...geViewerCp.zip

    کامپوننت ویدیو چت با پشتیبانی ویژوال فاکس پرو
    http://www.viscomsoft.com/demo/videochatdemosetup.exe

    برای دیدن لیست کامل کامپوننتهای با پشتیبانی فاکس پرو در سایت www.softpedia.com
    foxpro را search کنید.(در قسمت programming -> Component and libraries )

  23. #23
    کامپوننت رایت CD و DVD با sample برای VFP
    http://www.viscomsoft.com/demo/databurnerdemosetup.exe


    این سایت کامپوننتهایی که ساخته همه روی فاکس پرو کار میکنه و دارای sample برای vfp هست
    httP://www.viscomsoft.com/
    آخرین ویرایش به وسیله alirezavafi : دوشنبه 14 آذر 1384 در 14:45 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار شاگرد آرام
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    122
    کامپوننت برای چرخاندن تصویر png دارید ؟

  25. #25
    از کامپوننت image viewer استفاده کن (لینکش بالا هست). اگه جواب نداد برو تو سایت www.softpedia.com/programming قسمت component and libraries بگرد پیداش میکنی
    من تو این یه کمپوننت دیده بودم که کارش همین بودم ولی یادم نیست اسمش چی بود
    بیشتر این امکان تو کمپوننتهایی است که میتونی عکسو ویرایش کنی

  26. #26
    مشکلی در استفاده از از فایل COMCTL32.OCX (مربوط به خود ویندوز) دارم
    همانطور که می دانید این ابزار دارای امکاناتی بسیاری هست همچون TREEVIEW,PROGRESBAR,...
    حال مشکلی است که پس از نصب برنامه بر روی سیستم های مختلف به هنگام شروع کار فروم های که از این ابزار استفاده کرده اند پیغام خطا OLE می دهد
    البته لازم به ذکر است که این فایل توسط برنامه نصب در شاخه SYSTEM32 ویندوز نصب می شود (یعنی در حقیقت در صورت عدم وجود کپی می شود) و همچنین رجیستر.
    بنده برای این که مطمئن شوم این فایل توسط سیستم نصب شده است یا خیر بصورت کدنویسی در ابتدای برنامه آبجکتی از این خانواده ایجاد می کنم اگر متغیر خروجی از نوع آبجکت بود تشخیص داده که فایل نصب است و الا توسط دستور REGSVR32 آن را رجیستر می کنم (البته پس از اطمینان نسبت به وجود فایل)
    ولی وقتی از برنامه استفاده می کنم اشکال ایجاد می کنم (با این که فایل وجود دارد و رجیستر شده) و پس از دیدن متن پیغام خطا (که در فایلی LOG می شوند) متوجه شدم که اشکالی مبنی بر عدم وجود لایسنس استفاده از این OLE را می دهد (یعنی شما اجازه استفاده از این OLE را ندارید)
    (البته لازم به ذکر است که قسمت های مربوطه که از این ابزار استفاده کرده اند درست کار می کنند (البته با هشدار پیغام خطایی که در فایل LOG ذخیره می شود) ولی در قسمت چک اولیه برنامه به دلیل عدم ایجاد متغیری از نوع آبجکت هشداری مبنی بر این کار می دهد (یعنی اگر آبجکت قبلا در فرم بوده باشد کار می کند ولی اگر بخواهیم به صورت کدنویسی آن را ایجاد کنیم قبول نمی کند)

  27. #27
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    ورژن فایلی که باهاش کار کردین با اونیکه همراه ستاپ گزاشتین فرق نمیکنه؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  28. #28
    نه متفاوت نیست دقیقا همونی که در سیستم خودم با هاش دارم کار می کنم
    (یعنی فایل مربوطه را از شاخه system32 ویندوز خودم در کنار برنامه ستاپ قرار دادم)
    (البته به راحتی به هنگام اد کردن ole می توان تشخیص داد که این ابزار را از کدام فایل و کدام مسیر می خواند) (یعنی در کل به برابر بودن نسخه و ... فایل موردنظر اطمینان دارم)
    به نظر خودم این ارور یکم زیادی آننرمال هست (چون این فایل از خانواده خود مایکروسافت می باشد و جزء ویندوز است و رجیسترش هم نرمال و ... به هرحال علی القاعده نباید چنین اشکالی بدهد)

  29. #29
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    البته لازم به ذکر است که این فایل توسط برنامه نصب در شاخه SYSTEM32 ویندوز نصب می شود (یعنی در حقیقت در صورت عدم وجود کپی می شود) و همچنین رجیستر
    پس کاری کنید که حتما کپی بشه
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  30. #30
    جهت اطمینان از تفاوت , این کار را هم کرده ام (یعنی سوای برنامه setup) خودم دستی آن را در مسیر موردنظر کپی کردم و مجددا رجیستر و .... ولی همچنان مشکل وجود دارد

  31. #31
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    OLE error code 0x80040112 Appropriate license not found
    http://www.universalthread.com/wconn...l?2,84,14,7634
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  32. #32
    با تشکر از راهنمایی و پیگیرتون

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    186

    نقل قول: ActiveX controls in VFP

    با سلام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک عید سعید فطر
    و با تشکر و سپاس فراوان از مدیران و دوستان باتجربه ای که لطف می نمایند و علم و تجربه خود را در اختیار سایرین قرار می دهند .

    چگونه می توان به کاربرد پارامترهای یک متود در یک شی OLE پی برد ؟
    مانند :
    o.Nodes.Add(o.SelectedItem.Key, 4, THISFORM.NewKey(), TXT_LOC,0)

    هرچند که در مثال تا حدود زیادی مشخص است ولی پارامتر عددی 4 واضح نیست ؟



تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Controls
    نوشته شده توسط mehdi_nan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1383, 17:25 عصر
  2. اسکریپت سمت کلاینت برای web controls
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1382, 07:18 صبح
  3. مشکل با Server Controls
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 23 بهمن 1382, 07:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •