صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 54

نام تاپیک: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

  1. #1

    Question سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    سلام
    من سایتم رو upload کردم ولی load نمیشه.خیلی عجله دارم لطفا یکی کمک کنه
    www.gefp.ir
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    دو تا سوال :
    ایا توی لوکال درسته؟
    شاید مشکل از سرور باشه ایا قبلا سرور تست شده؟
    بای

  3. #3

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    رو لکال مثل ساعت کار میکنه
    یکی کمک کنه .

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    سن
    42
    پست
    97

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    1- تمام فايلها رو آپلود كردي
    2- اگر بانك داري؛ ارتباطش درسته
    3- فايل اصليت رو چك كن (صفحات رو با اسم بزن ببين مياد)
    4- آدرس يك فايل عكس رو بزن ببين باز ميكنه يا نه
    5- با چي نوشتي (سايت رو با زباني كه نوشتي تنظيم كن)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    نگاه کن من تا حالا دو بار سایتت رو زدم
    یه بار ارور 500 داد که از سروره
    یه بار هم ارور 400 که یعنی نمی تونم دسترسی داشته باشم و یه خطایی توی فایلته
    شما کد صفحه اول و web.config رو بده شاید تونستیم کاری کنیم(ولی فکر کنم از سروره)
    بای

  6. #6

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    عزیز دل برادر تو فایل web.config
    تو قسمت

    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>

    قسمت رنگی رو برابر off قرار بده تا دقیقا بهت نشون بده که خطا از کجاست ... در ضمن تگهای مربوط به توضیح رو هم از اطراف اون بردار ... بعد یه بار دیگه سایتت رو (البته فقط فایلهایی رو که لازمه)دوباره up کن تا ببینیم خطا از چیه ... چ.ن الان که من سایتت رو نگاه کردم این ارور رو میده

    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>


    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>

  7. #7

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    ممنون که پی گیری میکنید
    این کده Web.Config

    <?xml version="1.0"?>
    <!--
    Note: As an alternative to hand editing this file you can use the
    web admin tool to configure settings for your application. Use
    the Website->Asp.Net Configuration option in Visual Studio.
    A full list of settings and comments can be found in
    machine.config.comments usually located in
    \Windows\Microsoft.Net\Framework\v2.x\Config
    -->
    <configuration>
    <configSections>
    <sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensions SectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGro up, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptReso urceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <sectionGroup name="webServices" type="System.Web.Configuration.ScriptingWebService sSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <section name="jsonSerialization" type="System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerial izationSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="Everywhere"/>
    <section name="profileService" type="System.Web.Configuration.ScriptingProfileSer viceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <section name="authenticationService" type="System.Web.Configuration.ScriptingAuthentica tionServiceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <section name="roleService" type="System.Web.Configuration.ScriptingRoleServic eSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/></sectionGroup></sectionGroup></sectionGroup></configSections><appSettings/>
    <connectionStrings/>
    <system.web>
    <!--
    Set compilation debug="true" to insert debugging
    symbols into the compiled page. Because this
    affects performance, set this value to true only
    during development.
    -->
    <compilation debug="true">
    <assemblies>
    <add assembly="System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
    <add assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add assembly="System.Xml.Linq, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
    <add assembly="System.Data.DataSetExtensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/></assemblies></compilation>
    <!--
    The <authentication> section enables configuration
    of the security authentication mode used by
    ASP.NET to identify an incoming user.
    -->
    <authentication mode="Windows"/>
    <!--
    The <customErrors> section enables configuration
    of what to do if/when an unhandled error occurs
    during the execution of a request. Specifically,
    it enables developers to configure html error pages
    to be displayed in place of a error stack trace.
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="GenericErrorPage.htm">
    <error statusCode="403" redirect="NoAccess.htm" />
    <error statusCode="404" redirect="FileNotFound.htm" />
    </customErrors>
    -->
    <pages>
    <controls>
    <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI.WebControls" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></controls></pages>
    <httpHandlers>
    <remove verb="*" path="*.asmx"/>
    <add verb="*" path="*.asmx" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add verb="*" path="*_AppService.axd" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" validate="false" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></httpHandlers>
    <httpModules>
    <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></httpModules></system.web>
    <system.codedom>
    <compilers>
    <compiler language="C#‎;cs;csharp" extension=".cs" type="Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider,System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" warningLevel="4">
    <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>
    <providerOption name="WarnAsError" value="false"/></compiler>
    <compiler language="vb;vbs;visualbasic;vbscript" extension=".vb" type="Microsoft.VisualBasic.VBCodeProvider, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" warningLevel="4">
    <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>
    <providerOption name="OptionInfer" value="true"/>
    <providerOption name="WarnAsError" value="false"/></compiler></compilers></system.codedom>
    <system.webServer>
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>
    <modules>
    <remove name="ScriptModule"/>
    <add name="ScriptModule" preCondition="managedHandler" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></modules>
    <handlers>
    <remove name="WebServiceHandlerFactory-Integrated"/>
    <remove name="ScriptHandlerFactory"/>
    <remove name="ScriptHandlerFactoryAppServices"/>
    <remove name="ScriptResource"/>
    <add name="ScriptHandlerFactory" verb="*" path="*.asmx" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add name="ScriptHandlerFactoryAppServices" verb="*" path="*_AppService.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add name="ScriptResource" verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></handlers></system.webServer>
    <runtime>
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Extensions" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/></dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Extensions.Design" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/></dependentAssembly></assemblyBinding></runtime></configuration>



    من زیاد با Web.config آشنا نیستم
    اگه حذفش کنم چی میشه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    خوب تمام تنضیمات برنامه می پره
    نگاه کن اگه خودت هیچ تنظیمی خودت نکردی حذفش کن و یه جدید بساز و اون تنظیمات مورد نیاز رو توش اعمال کن(مثل اتصالات دیتابیسی و ...)

  9. #9

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد


    <!--
    The <customErrors> section enables configuration
    of what to do if/when an unhandled error occurs
    during the execution of a request. Specifically,
    it enables developers to configure html error pages
    to be displayed in place of a error stack trace.

    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="GenericErrorPage.htm">
    <error statusCode="403" redirect="NoAccess.htm" />
    <error statusCode="404" redirect="FileNotFound.htm" />
    </customErrors>
    -->

    قسمتهای قرمز رو حذف کن و قسمت سبز رو هم برابر Off قرار بده و سایتت رو publish و بعد up کن تا یه سری به سایتت بزنیم ببینیم ایراد از کجاست ...

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    قسمتهای قرمز رو حذف کن و قسمت سبز رو هم برابر Off قرار بده و سایتت رو publish و بعد up کن تا یه سری به سایتت بزنیم ببینیم ایراد از کجاست ...
    قسمت قرمز که تعریفه و این:
    <!--
    The <customErrors> section enables configuration
    of what to do if/when an unhandled error occurs
    during the execution of a request. Specifically,
    it enables developers to configure html error pages
    to be displayed in place of a error stack trace.

    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="GenericErrorPage.htm">
    <error statusCode="403" redirect="NoAccess.htm" />
    <error statusCode="404" redirect="FileNotFound.htm" />
    </customErrors>
    -->
    کلا یه تعریفه که ازش صرفه نظر می شه و اصلا ربطی به این نداره.
    اشکال از یه جای دیگه است
    ببخشید اینا رو خودتون گزاشتین؟
    <add name="ScriptHandlerFactory" verb="*" path="*.asmx" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add name="ScriptHandlerFactoryAppServices" verb="*" path="*_AppService.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add name="ScriptResource" verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></handlers></system.webServer>
    منتظر جوابتونم (پست قبلمم بخونید)
    بای

  11. #11

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    اول اینکه تگ customErrors تو کدهای دوستمون الان به عنوان یه تعریف در نظر گرفته شده و یه همین دلیله که ، در مورد چیزی که باعث به وجود اومدن خطا شده ، پیغامی داده نشده ... این اولا
    دوما به خاطر اینکه قسمت --> هم بعد از تگ customErrors ,و هم بعد از توضیح مربوط به اون اومده هر دوی اونا رو به عنوان توضیح در نظر میگیره در حالی که تگ customErrors باید از حالت توضیح خارج بشه تا متن دقیق خطا دیده بشه ... حالا من برای اینکه 2 ساعت نگم که آقا تگ بسته --> ببر بالاتر از customErrors ، گفتم اون قسمتا رو حذف کن ... ok ??????????

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    سلام
    اولا که اون یه تعریف که صرف نظر می شه ازش تازه اگه هم صرف نظر نشه(که چون داخل <!-- -->هست می شه ) بازم خاصیت readonly یعنی برای کاربران شناخته شده نشون بده که بازم هیچ ربطی نداره
    در ضمن با هم که دعوا نداریم(بخند یه کم)
    بای

  13. #13

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    آقا من نوکر جفتتونم. دوا نکنید
    من تو web.config هیچ کاری نکردم
    اون تغییراتم دادم.الان کدم اینه:

    <?xml version="1.0"?>
    <!--
    Note: As an alternative to hand editing this file you can use the
    web admin tool to configure settings for your application. Use
    the Website->Asp.Net Configuration option in Visual Studio.
    A full list of settings and comments can be found in
    machine.config.comments usually located in
    \Windows\Microsoft.Net\Framework\v2.x\Config
    -->
    <configuration>
    <configSections>
    <sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensions SectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGro up, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptReso urceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <sectionGroup name="webServices" type="System.Web.Configuration.ScriptingWebService sSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <section name="jsonSerialization" type="System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerial izationSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="Everywhere"/>
    <section name="profileService" type="System.Web.Configuration.ScriptingProfileSer viceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <section name="authenticationService" type="System.Web.Configuration.ScriptingAuthentica tionServiceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <section name="roleService" type="System.Web.Configuration.ScriptingRoleServic eSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/></sectionGroup></sectionGroup></sectionGroup></configSections><appSettings/>
    <connectionStrings/>
    <system.web>
    <!--
    Set compilation debug="true" to insert debugging
    symbols into the compiled page. Because this
    affects performance, set this value to true only
    during development.
    -->
    <compilation debug="true">
    <assemblies>
    <add assembly="System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
    <add assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add assembly="System.Xml.Linq, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
    <add assembly="System.Data.DataSetExtensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/></assemblies></compilation>
    <!--
    The <authentication> section enables configuration
    of the security authentication mode used by
    ASP.NET to identify an incoming user.
    -->
    <authentication mode="Windows"/>
    <!--
    The <customErrors> section enables configuration
    of what to do if/when an unhandled error occurs
    during the execution of a request. Specifically,
    it enables developers to configure html error pages
    to be displayed in place of a error stack trace.
    -->
    <customErrors mode="off" defaultRedirect="GenericErrorPage.htm">
    <error statusCode="403" redirect="NoAccess.htm" />
    <error statusCode="404" redirect="FileNotFound.htm" />
    </customErrors>

    <pages>
    <controls>
    <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI.WebControls" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></controls></pages>
    <httpHandlers>
    <remove verb="*" path="*.asmx"/>
    <add verb="*" path="*.asmx" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add verb="*" path="*_AppService.axd" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" validate="false" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></httpHandlers>
    <httpModules>
    <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></httpModules></system.web>
    <system.codedom>
    <compilers>
    <compiler language="C#‎;cs;csharp" extension=".cs" type="Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider,System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" warningLevel="4">
    <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>
    <providerOption name="WarnAsError" value="false"/></compiler>
    <compiler language="vb;vbs;visualbasic;vbscript" extension=".vb" type="Microsoft.VisualBasic.VBCodeProvider, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" warningLevel="4">
    <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>
    <providerOption name="OptionInfer" value="true"/>
    <providerOption name="WarnAsError" value="false"/></compiler></compilers></system.codedom>
    <system.webServer>
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>
    <modules>
    <remove name="ScriptModule"/>
    <add name="ScriptModule" preCondition="managedHandler" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></modules>
    <handlers>
    <remove name="WebServiceHandlerFactory-Integrated"/>
    <remove name="ScriptHandlerFactory"/>
    <remove name="ScriptHandlerFactoryAppServices"/>
    <remove name="ScriptResource"/>
    <add name="ScriptHandlerFactory" verb="*" path="*.asmx" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add name="ScriptHandlerFactoryAppServices" verb="*" path="*_AppService.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add name="ScriptResource" verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/></handlers></system.webServer>
    <runtime>
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Extensions" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/></dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Extensions.Design" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/></dependentAssembly></assemblyBinding></runtime></configuration>


    ولی همون صفحه اومد
    یه بارم Web.config رو پاک کردم ولی فرقی نکرد
    من خیلی عجله دارم
    بازم از جفتتون ممنون

  14. #14

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    من گفتم up کن ما هم بریم سایتت رو ببینیم...

  15. #15

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    یه چیز دیگه:
    من سایتو با VS2008 نوشتم.ولی شرکتی که ازش هاستو گرفتم میگه تا .Net 2 رو ساپورت میکنه
    البته من از کلاسهای جدید تو سایت استفاده نکردم
    میتونه به این مربوط باشه ؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    نگاه کن کل فایلهای سرورت رو پاک کن(البته اونایی که اپ کردید)
    بعد یه صفحه خالی با یه web.config
    خالی (البته پیش فرضا توش باشه) رو بذار ببین ارور می ده اگه اره با پشتیبانی سرور تماس بگیر راهنمایی خوبی می کننت)
    در ضمن من با کراجی 333 خیلی هم رفیقم(دعوا نداریم)(تشنج ایجاد نکنید لطفا)
    بای

  17. #17

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    دوست من شاید باورت نشه ولی الان همون Web.config که تو پسته 13 گذاشتم رو هاسته

  18. #18

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    فکر نمیکنم مشگل از هاست باشه چون آدرس یه عکس رو مستقیم دادم آورد

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    خوب اون عکسه جانم می خوای اونم نیاره.
    ممکنه که سرور نتونه کدت رو تحلیل کنه
    ایا asp.net روی هاستت نصب کردی(کنترل پنلت چیه؟)
    جواب همونیه که گفتم(یه زنگ بزن پشتیبانی ضرر نمی کنی که)
    بای

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    سلام دوست عزیز

    عزیز من off با Off خیلی فرق میکنه

    اینم نسخه ویرایش شده .....

    <?xml version="1.0"?>
    <configuration>
    <configSections>
    <sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensions SectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGro up, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptReso urceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <sectionGroup name="webServices" type="System.Web.Configuration.ScriptingWebService sSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
    <section name="jsonSerialization" type="System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerial izationSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="Everywhere"/>
    <section name="profileService" type="System.Web.Configuration.ScriptingProfileSer viceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <section name="authenticationService" type="System.Web.Configuration.ScriptingAuthentica tionServiceSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <section name="roleService" type="System.Web.Configuration.ScriptingRoleServic eSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    </sectionGroup>
    </sectionGroup>
    </sectionGroup>
    </configSections>
    <appSettings/>
    <connectionStrings/>
    <system.web>
    <compilation debug="true">
    <assemblies>
    <add assembly="System.Core, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
    <add assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add assembly="System.Xml.Linq, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
    <add assembly="System.Data.DataSetExtensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089"/>
    </assemblies>
    </compilation>
    <authentication mode="Forms"/>
    <customErrors mode="Off" />
    <pages>
    <controls>
    <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI.WebControls" assembly="System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    </controls>
    </pages>
    <httpHandlers>
    <remove verb="*" path="*.asmx"/>
    <add verb="*" path="*.asmx" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add verb="*" path="*_AppService.axd" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" validate="false" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    </httpHandlers>
    <httpModules>
    <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    </httpModules>
    </system.web>
    <system.codedom>
    <compilers>
    <compiler language="C#‎;cs;csharp" extension=".cs" type="Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider,System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" warningLevel="4">
    <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>
    <providerOption name="WarnAsError" value="false"/>
    </compiler>
    <compiler language="vb;vbs;visualbasic;vbscript" extension=".vb" type="Microsoft.VisualBasic.VBCodeProvider, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" warningLevel="4">
    <providerOption name="CompilerVersion" value="v3.5"/>
    <providerOption name="OptionInfer" value="true"/>
    <providerOption name="WarnAsError" value="false"/>
    </compiler>
    </compilers>
    </system.codedom>
    <system.webServer>
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>
    <modules>
    <remove name="ScriptModule"/>
    <add name="ScriptModule" preCondition="managedHandler" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    </modules>
    <handlers>
    <remove name="WebServiceHandlerFactory-Integrated"/>
    <remove name="ScriptHandlerFactory"/>
    <remove name="ScriptHandlerFactoryAppServices"/>
    <remove name="ScriptResource"/>
    <add name="ScriptHandlerFactory" verb="*" path="*.asmx" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add name="ScriptHandlerFactoryAppServices" verb="*" path="*_AppService.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFact ory, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    <add name="ScriptResource" verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"/>
    </handlers>
    </system.webServer>
    <runtime>
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Extensions" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/>
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Extensions.Design" publicKeyToken="31bf3856ad364e35"/>
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-1.1.0.0" newVersion="3.5.0.0"/>
    </dependentAssembly>
    </assemblyBinding>
    </runtime>
    </configuration>


    موفق باشید

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    اقایون مگه برای شما با ارور مواجه می شه؟(خوب باید یه خطایی باشه تا ببینیمش)
    بای

  22. #22

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    سلام،
    من هم دقیقا همین مشکل را داشتم(دارم) Off را ست کردم و حالا این error را میگیریم:
    The directory '/App_GlobalResources/' is not allowed because the application is precompiled.


    مشکلش چیه؟

  23. #23

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    توی سیستم خودم که خطای
    The page cannot be displayed

    میده

    ولی تو کافینتا یه خطا مثل خطای پست 6 میده

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    عزیز دل برادر این تغییر رو انجام ندادی ( خواهشن یه خورده دقت کن )


    <
    authentication mode="Forms "/>


    در ضمن اطلاعات connectionstring رو هم با دقت وارد کن .

  25. #25

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    آقا از چاه در اومدیم افتادیم تو چاله
    الان گیرش عوضض شد
    من ای کانکشن استرینگ رو تعریف کردم
    Data Source=.;Initial Catalog=GEFP;Integrated Security=True
    حتما باید با User لوگین شم ؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    <authentication mode="Forms "/>
    چه ربطی داره من سیستم سایتم از نوع windows هست
    در ضمن این خطا حالا معلوم شد علتش هم من می دونم چیه.
    Login failed for user 'SERVER90\gefp.ir_web'.
    علت این خطا اینه که شما بانک اطلاعاتیتون رو روی سایت اپلود کردید ولی کاربری برای ان تعریف نشده
    شما باید از بانکهایی که خود سرور بهتون می ده استفاده کنین یا با مدیر سرور تماس بگیری و بخواید که مجورز دسترسی بانک اطلاعاتیتون رو بده
    کمک خواستی بگو
    بای

  27. #27

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    برو بچ یه مشگله جدید
    الان از دولم ایراد می گیره !!!
    من تو بانکم یه جدول News داشتم ولی الان میگه پیداش نمیکنم !!!

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    ایا مشکل قبلیت حل شد؟
    چه طوری حلش کردی
    این رو می گم:
    Login failed for user 'SERVER90\gefp.ir_web'.
    ممنون
    بای

  29. #29

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    سلام
    آره حل شد
    من از این نوع connection string استفاده کرده بودم:

    Server=myServerAddress;Database=myDataBase;Trusted _Connection=True;

    عوضش کردم به :

    Data Source=myServerAddress;Initial Catalog=myDataBase;User Id=myUsername;Password=myPassword;

    مشکل جدید به نظرت از چیه ؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    کد خطا رو بده
    در ضمن من الان با مشکل قبلی شما روبه رو شدم شما یوزر و پسورد رو چگونه تعریف کردید براش
    ممنون
    بای

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    اقا انگار هنوز خطای دسترسی کاربر رو میده

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    دوست عزیز

    چرا تو این ConnectionString ی که تعریف کردی نام Server یا همون آدرسش رو ننوشتی ؟

  33. #33

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    اقا انگار هنوز خطای دسترسی کاربر رو میده
    نه من الان خودم user رو اشتباه دادم تا conection ها قطع شه تا دوباره بانک رو up کنم
    چرا تو این ConnectionString ی که تعریف کردی نام Server یا همون آدرسش رو ننوشتی ؟
    منظورم این مدل conection string بود.دقیقا از این استفاده نکردم

  34. #34

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    در ضمن من الان با مشکل قبلی شما روبه رو شدم شما یوزر و پسورد رو چگونه تعریف کردید براش
    بای
    تو پنل من که:
    tools-database manager-adddatabase

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    خوب الان که ارور 500 می ده ولی قبلا خطای دسترسی کاربر.
    مگه براش کاربر تعریف نکردی؟
    بای

  36. #36

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    همین الان دوباره بانک رو up کردم ببینم درست میشه یا نه ولی درست نشد میگه جدول News وجود نداره ولی من تو بانکم این جدول رو داشتم

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    ببین عکس رو
    ایا برای دیگر دوستان هم خطا می ده (ارور 500)
    بای
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    نه برا من همون ارور اولی رو نشون میده ( CustomError )

    دوست عزیز بچه ها مشتاق دیدن صفحه اول سایتتن .

    یه خورده ما رو از جریان کارهائی که انجام میدی قرار بده ....

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    به کی بودی؟؟!!!!

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار mostafa_sgh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران - پائین شهر
    پست
    251

    نقل قول: سایتم بعد از upload بالا نمیاد

    fh whpfa !!!!

    البته اگه خط بالا رو ترجمه کنی میشه :

    با صاحبش !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •