نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نوشتن کوئری sql2000 و استفاده در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    نوشتن کوئری sql2000 و استفاده در سی شارپ

    من مطالبی در مورد کوئری نوشتن و ارتباط آن با سی شارپ خوندم ولی به درستی متوجه نشدم
    اگر ممکنه یه نمونه برنامه بزارید که این کارها را انجام داده باشه
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: نوشتن کوئری sql2000 و استفاده در سی شارپ

    وقتیکه کوئری شما هیچ نتیجه ای بر نمیگرداند
    public bool Insert(int Code, string Type, string Balance, string Zemanat)
    {
    string CommandText = "INSERT INTO loan VALUES(" + Code + ",'" + Type + "','" + Balance + "','" + Zemanat + "')";
    SqlCommand objCommand = new SqlCommand(CommandText, objConnection);
    try
    {
    objConnection.Open();
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();
    return true;
    }
    catch
    {
    return false;
    }
    finally
    {
    // Check if connection is established...
    if (objConnection != null)
    objConnection.Close();
    }
    }

    وقتیکه قراره توسط اجرای کوئری اطلاعاتی برگردونده بشه
    public int Enter(string User, string Pass)
    {
    try
    {
    string CommandText = "SELECT * FROM athenticate WHERE id_personel= " + User + " AND pass='" + Pass + "'";
    SqlCommand objCommand = new SqlCommand(CommandText, objConnection);
    objConnection.Open();
    SqlDataReader objDataReader = objCommand.ExecuteReader();

    if (objDataReader.Read())
    {
    objDataReader.Close();
    return 1;
    }
    else
    {
    objDataReader.Close();
    return 0;
    }
    }
    catch
    {
    return 2;
    }
    finally
    {
    // Check if connection is established...
    if (objConnection != null)
    objConnection.Close();
    }
    }

    البته میتونید از ُSQLDataAdapter هم استفاده کنید

  3. #3
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: نوشتن کوئری sql2000 و استفاده در سی شارپ

    سلام دوست عزیز.کوئری نوشتن به همین دو خط کد نوشتن محدود نمیشه.من یه دونه از کتابهای apress رو دارم که حدود 4 فصلش در مورد کوئری ها گفته.بعد تازه رفته سر نحوه کار با اونها توی سی شارپ.
    شما بگید کجا رو نفهمیدید،چه دستوری براتون نامفهومه تا دوستان کمکتون کنن.
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    نقل قول: نوشتن کوئری sql2000 و استفاده در سی شارپ

    ابتدا شما نیاز به آموزش Sql Server دارید، سپس بایستی با Ado.Net آشنا شوید و در نهایت از هردوی اینا در نوشتن Query در دات نت استفاده کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    373

    نقل قول: نوشتن کوئری sql2000 و استفاده در سی شارپ

    اگر ممکنه یه برنامه بزارید. که دو تا فیلد را به اس کیو ال بفرسته و اونها را هم توی فرم نشون بده
    همین
    مرسی

  6. #6

    نقل قول: نوشتن کوئری sql2000 و استفاده در سی شارپ

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=64210
    اینجا حتما اون چیزی رو که می خوای پیدا می کنی .
    بهتره قبل از هر چیزی یه سرچ کوچولو انجام بدین . اگه به نتیجه نرسیدین بگید که خودم یه نمونه براتون بزارم . (البته پیام خصوصی بزارین بهتره . )


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •