نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انجام یک عمل هنگام بسته شدن فرم

  1. #1

    Post انجام یک عمل هنگام بسته شدن فرم

    من می خواهم هنگامی که فرم می خواهد بسته بشه یکسری عملیات انجام بشه باید چه کار کنم؟ یعنی وقتی کاربر دکمه close را زد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: انجام یک عمل هنگام بسته شدن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط saadatfar مشاهده تاپیک
    من می خواهم هنگامی که فرم می خواهد بسته بشه یکسری عملیات انجام بشه باید چه کار کنم؟ یعنی وقتی کاربر دکمه close را زد.
    باید کدهای که می خواهی قبل از بسته شدن فرم اجرا بشود در همان رویداد و قبل از کد بستن بنویسید

    Me.close

  3. #3
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: انجام یک عمل هنگام بسته شدن فرم

    مي توني به روش زير عمل كني!


    PrivateSub SubForm_FormClosing(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.FormClosingEventArgs) HandlesMe.FormClosing
    Try
    Dim Response As MsgBoxResult
    Response = MsgBox(
    "Do you want to close this Form?" & vbCrLf & vbCrLf & "All unsaved data will be lost!", MsgBoxStyle.YesNo Or MsgBoxStyle.DefaultButton2 Or MsgBoxStyle.Question, Me.Text)
    If Response = MsgBoxResult.Yes Then
    ExitSub
    ElseIf Response = MsgBoxResult.No Then
    e.Cancel = True
    EndIf
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message, MsgBoxStyle.Exclamation
    And MsgBoxStyle.OkOnly, "Error")
    EndTry
    EndSub
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •