نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از DataSet به عنوان واسط انتقال اطلاعات از Sql به Access و بالعکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    استفاده از DataSet به عنوان واسط انتقال اطلاعات از Sql به Access و بالعکس

    سلام.
    من یه دیتابیس روی SqlServer دارم که چند تا از جداول اون رو توی اکسس Export کردم.
    من می خوام رکوردهای این جداول رو از Sql به Access انتقال بدم، بعد این DataBase اکسس میره و توی PocketPC یه تغییراتی روش انجام میشه و برمی گرده.
    برای انتقال اطلاعات قبلا از این روش استفاده می کردم که یک دیتاست رو از Sql پر می کردم و بعد دونه دونه رکوردهای اون جدول خاص دیتاست رو توی دیتابیس مقصد Insert می کردم.

    حالا، آیا میشه ( با توجه به این که ساختار جداولم در Sql و Access یکسان هستند ) بیام با یه SqlDataAdapter دیتاست رو پر کنم و بعد با استفاده از متد Update دیتاست همه رکوردها رو توی Access بریزم، بدون اینکه برای درج کدی بنویسم؟
    برای توضیح بیشتر کد زیر رو که نوشتم ولی کار نمی کنه اینجا میذارم.


    Dim IDS AsNew DataSet ' Interface DataSet
    Dim Cmd AsString = "Select * From Product"
    Dim ODA AsNew OleDbDataAdapter(Cmd, Me.AccessConn)
    Dim SDA AsNew SqlDataAdapter(Cmd, Me.SqlConn)
    Dim Product AsNew DataTable("Product")
    IDS.Tables.Add(Product)
    ODA.Fill(IDS, "Product")
    IDS.Clear()
    SDA.Fill(IDS, "Product")
    ODA.Update(IDS)
    MsgBox("COMPLETED")


    در ضمن AccessConn , SqlConn مشکلی ندارن، فقط برای اینکه اینجا شلوغ نشه تعریفشون رو نیاوردم چون مهم نیست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: استفاده از DataSet به عنوان واسط انتقال اطلاعات از Sql به Access و بالعکس

    کسی سوال من رو جواب نمی ده؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: استفاده از DataSet به عنوان واسط انتقال اطلاعات از Sql به Access و بالعکس

    کسی قبلا نخواسته اینکار رو بکنه؟؟؟ لااقل یک پست بزنید دلم خوش باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •