نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دستور select من با انگلیسی هیچ مشکلی نداره اما فارسیها رو select نمیکنه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammady2
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    154

    دستور select من با انگلیسی هیچ مشکلی نداره اما فارسیها رو select نمیکنه ؟

    سلام
    چرا در دستور select مقادیر فارسی پایگاه درست جواب داده نمیشه؟

  2. #2

    نقل قول: دستور select من با انگلیسی هیچ مشکلی نداره اما فارسیها رو select نمیکنه ؟

    قبل از عبارت فارسی از N استفاده کنید.


    SELECT * FROM
    MyTable WHERE
    field = N'سلام - عید 15 شعبان مبارک'


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammady2
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    VS
    پست
    154

    نقل قول: دستور select من با انگلیسی هیچ مشکلی نداره اما فارسیها رو select نمیکنه ؟

    من فیلد ها رو NVARCHAR تعریف کردم فکر نمیکنم نیازی به N باشه ولی با این وجود امتحان کردم با N هم جواب نداد

    " select * from tbl_login where user_name ='" + textBox2.Text + "' and pass = '" + textBox1.Text + "'";

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار afsharm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    http://paysa.ir
    پست
    255

    نقل قول: دستور select من با انگلیسی هیچ مشکلی نداره اما فارسیها رو select نمیکنه ؟

    شاید:
    1- لازمه از like یا علایم % استفاده کنید.
    2- شاید در اطلاعات ذخیره شده از حروف عربی مثل ي یا ك به جای معادل فارسی‌شان یعنی ی و ک استفاده شده.

    سعی کنید با استفاده از ابزارهایی مثل SQL Profiler اصل query که به دیتابیس فرستاده می‌شه رو ارزیابی کنید.
    تگه مشکل حل نشد نمونه اطلاعاتی رو که در جدول مورد نظرتون هم هست رو در اینجا بزارین.

  5. #5

    نقل قول: دستور select من با انگلیسی هیچ مشکلی نداره اما فارسیها رو select نمیکنه ؟

    سلام
    شما احتمالا در هنگام ساخت Database، زبان رو Arabic_Bin2 انتخاب نکردین
    اگر این کارو انجام بدین، دیگه نباید مشکلی وجود داشته باشه
    البته اگر آپدیت باشید، متوجه شدین که جدیدا فارسی هم ساپورت می شه در SQL.
    یعنی کولیشین Farsi به اون اضافه شده.

  6. #6

    نقل قول: دستور select من با انگلیسی هیچ مشکلی نداره اما فارسیها رو select نمیکنه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammady2 مشاهده تاپیک
    من فیلد ها رو NVARCHAR تعریف کردم فکر نمیکنم نیازی به N باشه ولی با این وجود امتحان کردم با N هم جواب نداد

    " select * from tbl_login where user_name ='" + textBox2.Text + "' and pass = '" + textBox1.Text + "'";
    دوست عزیز در این کد که نوشتید که N دیده نمی شود :


    " select * from tbl_login where user_name = N'" + textBox2.Text + "' and pass = N'" + textBox1.Text + "'";


    با این دستور و NVarchar باید مشکل حل شده باشد. محض اطمینان مقادیر تکست باکسها رو شما خودت دستی در این دستور اضافه کن و در محیط SQL اجرا کن. هرچند که تقریبا مطمئنم که مشکلی نیست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •