نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خواندن رنگ پیکسل از صفحه مانیتور

  1. #1

    خواندن رنگ پیکسل از صفحه مانیتور

    سلام
    من چطور میتونم رنگ پیکسلی از صفحه نمایش که خارج فرم اصلی برنامه م هستش رو بخونم؟؟ مثلا مختصات اون پیکسل رو بدم و رنگش رو بخونم؟

  2. #2

    نقل قول: خواندن رنگ پیکسل از صفحه مانیتور

    دوستان پیشنهادی به ذهنشون نمیرسه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdad.koulab
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    345

    نقل قول: خواندن رنگ پیکسل از صفحه مانیتور

    سلام دقيق نميدونم ولي فكر كنم اگه از توابع API استفاده كنين مشكلتون حل ميشه ( در VB كه براي خوندن رنگ هر پيكسل از اين توابع استفاده ميشه) چون #C زياد بلد نيستم دقيق نميدونم جواب بده يا نه. در ضمن اسم تابع gdi32.dll است.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    35

    نقل قول: خواندن رنگ پیکسل از صفحه مانیتور

    دوست عزیز این برنامه رو خودم نوشتم (تو visual studio 2008) که هر چند ثانیه یک بار از مانیتور عکس میندازه و توی پوشه ای خاص ذخیره می کنه.
    برای پردازش تصویر هم از تابع زیر استفاده کن:

    myImage.GetPixel(int x, int y); //get pixel in coordination x,y


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: خواندن رنگ پیکسل از صفحه مانیتور

    نقل قول نوشته شده توسط aliaaa مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این برنامه رو خودم نوشتم (تو visual studio 2008) که هر چند ثانیه یک بار از مانیتور عکس میندازه و توی پوشه ای خاص ذخیره می کنه.
    برای پردازش تصویر هم از تابع زیر استفاده کن:

    myImage.GetPixel(int x, int y); //get pixel in coordination x,y

    راه خوبیه اما برای من که میخوام در هر لحظه این عمل رو چک کنم یه کم حجم پردازش بالا نمیره؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    35

    نقل قول: خواندن رنگ پیکسل از صفحه مانیتور

    خوب می تونی یک در میان پیکسل هارو بخونی این کار باعث افزایش 4 برابر سرعت میشه!
    تو شماتیک زیر منظور از o پیکسل هایی که پردازش شوند و x آنهایی که پردازش نمی شوند:

    OXOXOXOX
    XXXXXXXX
    OXOXOXOX
    XXXXXXXX


  7. #7

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •