صفحه 2 از 42 اولاول 123412 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 1652

نام تاپیک: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    724

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    یه سوال دارم من نصب کردم کرک هم نخواست می گم شاید تو ست آپ کردن قراره اذیت کنه یا نه ؟
    کرک رو کپی نکنی روی گزارشت می زنه Unregisterd یا Trial
    حتماً کپی کن.

  2. #42

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    به خاطر مشکلاتی که Crystal Reports اخیرا برام ایجاد کرده، بعد از سالها استفاده از Crystal Reports دارم دنبال یک جایگزین براش میگردم.
    بیشتر برای وب، اما ویندوز هم استفاده خواهد شد.

    تصمیم دارم از StimulReport استفاده کنم. (نظر دوستان چیه؟)
    سوالم از دوستانی که در استفاده از این ابزار تجربه دارند اینه که آخرین ورژن که یک کرک درست و حسابی داشته باشه و ما رو به دردسر نندازه چی هست.

  3. #43
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    من یه مشکلی که با کریستال ریپورت داشتم این بود که تو expert اون می بایست اسم سرور رو می دادی برای همین وقتی برنامم رو به سیستم های دیگه انتقال می دادم مشکل داشت و مجبور بودم دستی عوضش کنم آیا simulate این مشکل رو نداره

  4. #44

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    من یه مشکلی که با کریستال ریپورت داشتم این بود که تو expert اون می بایست اسم سرور رو می دادی برای همین وقتی برنامم رو به سیستم های دیگه انتقال می دادم مشکل داشت و مجبور بودم دستی عوضش کنم آیا simulate این مشکل رو نداره
    من هیچ وقت در پروژه هام گزارش رو مستقیم به دیتابیس وصل نمیکنم. (چون به نظرم اساس لایه نویسی رو میبره زیر سوال، البته دوستان میتونن در این مورد نظر بدن) و بنابراین در این زمینه تجربه واقعی ندارم، تجربه ام بیشتر در محیط آزمایشگاهیه.
    اما به هر حال SetDatabaseLogon مشکلت رو حل نمیکنه؟

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    112

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام چطوری می شه عکس ذخیره شده رو تو stm report نشون داد لطفا راهنمایی کنید
    ممنون می شم اگه با ی مثال بزارید کارم گیره

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    stimulsoftreport.net 2009.2 trial
    stimulsoftreport.net 2008.1 trial
    من از سایت دانلود کردم اما محیطش فارسیه و اعصاب منو به هم ریخته . اگه کسی لینک نرم افزار را با محیط
    انگلیسی داره برام بزاره . در ضمن من فایل آموزشی زیاد گرفتم اما پیاده که می کنمش اررور داره دنبال یه برنامه ی اماده
    .می گردم . ابتدایی ام بود مشکل نداره vb.net aplication)

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار minamorsali
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    120

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    stimulsoftreport.net 2009.2 trial
    stimulsoftreport.net 2008.1 trial
    من از سایت دانلود کردم اما محیطش فارسیه و اعصاب منو به هم ریخته . اگه کسی لینک نرم افزار را با محیط
    انگلیسی داره برام بزاره . در ضمن من فایل آموزشی زیاد گرفتم اما پیاده که می کنمش اررور داره دنبال یه برنامه ی اماده
    .می گردم . ابتدایی ام بود مشکل نداره vb.net aplication)
    توی خود محیط designer از منوی file گزینه select UI Language زبان مورد نظرت رو تغییر بده.

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار minamorsali
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    120

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    یه سوال: لطفا اگه بلدید کمکم کنید:
    توی دستورات sql برای متغیرهای فارسی مون از شکل زیر استفاده می کردیم:

    نقل قول:
    "Select * from User where name Like N'" + name + " ' "
    حالا این دستور رو چطوری توی ساختن data source برای گزارش پیاده سازی کنم؟

    ممنون میشم اگه کمکم کنید.

  9. #49

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    خیلی ساده بگم توی محیط دیزاینر دستور sql رو با پارامتر بنویس مثلا

    select x from y where i={var1}

    بعد توی همین محیط متغیر بساز و بعد از طریق محیط برنامه نویسی این پارامتر رو مقدار بده
    روش مقدار دهی پارامتر هم توی مثالهاش هست

  10. #50
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    stimulsoftreport.net 2009.2 trial
    stimulsoftreport.net 2008.1 trial
    من از سایت دانلود کردم اما محیطش فارسیه و اعصاب منو به هم ریخته . اگه کسی لینک نرم افزار را با محیط
    انگلیسی داره برام بزاره . در ضمن من فایل آموزشی زیاد گرفتم اما پیاده که می کنمش اررور داره دنبال یه برنامه ی اماده
    .می گردم . ابتدایی ام بود مشکل نداره vb.net aplication)
    یعنی همه دوستان دارن از محیط فارسی استفاده می کنن

  11. #51

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوست عزیز از تو منوی فایل و گزینه زبان می تونی نام انگلیسی رو انتخاب کنی

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    37
    پست
    856

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان . یه نفر پیدا بشه به من بگه چه طوری به پارامتر ها مقدار بدم ؟

  13. #53

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    تا حالا برنامه اتون با ابزارهای امنیتی کد کردید تا ببینید با این گزارش کار میکنه یا نه؟
    مخصوصا با codeveil

  14. #54

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    متنی داریم که طولانی است مثل متن نامه
    حالا می خواهیم انرا نمایش دهیم از چه کنترلی در stimul استفاده کنیم؟تکست ؟ و تنظیمات ان را چگونه انجام دهیم که وقتی به اندازه عرض کنترل محدود شود و ادامه متن به خط بعد انتقال داده شود
    من با تنظیمات مختلف امتهان کردم اما نشد ؟!

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,005

    Question نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    آیا می توان یک دیتاست که فاقد tabeladapter هست رو به عنوان datasource به stimul معرفی کرد
    --------------
    توضیحات بیشتر
    من داخل فرم یک دیتاگرید ویو دارم که به جایی بایند نیست و توسط کاربر پر میشه
    حالا اطلاعات داخل دیتاگرید رو خوندم و ریختم داخل یه دیتاتیبل و اون رو هم به یه دیتاست که تعریف کردم ، اضافه کردم
    -------------
    و در ادامه از قسمت design فرم یه dataset به برنامه اضافه کردم و یه دیتاتیبل با ستونهای موجود در دیتاتیبل بالا ایجاد کردم
    -------------
    اما خطا می دهد
    ------------
    اساتید اگه نیاز هست متن خطا و سورس برنامه رو هم برای تسلط بیشتر روی سوال اینجا قرار بدم

    با تشکر

  16. #56

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    بله می شه دوست عزیز

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار a.maleki
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یه جائی تو گرانشهر تهران
    پست
    310

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان اگه کسی لطف کنه و کار با پارامترو به طور کامل توضیح بده ممون میشم
    چون هر کاری میکنم نمیشه خواهشا کمک کنید

  18. #58

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    من ورژن 2007.3 رو دارم . خیلی عالیه . دنبال ورژنی میگردم که با فریم وورک 1.1 کار کنه . اگه کسی کرک شدش رو داره یا لینکش رو بده ممنون میشم .

  19. #59

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام
    آیا می توان یک دیتاست که فاقد tabeladapter هست رو به عنوان datasource به stimul معرفی کرد
    --------------
    توضیحات بیشتر
    من داخل فرم یک دیتاگرید ویو دارم که به جایی بایند نیست و توسط کاربر پر میشه
    حالا اطلاعات داخل دیتاگرید رو خوندم و ریختم داخل یه دیتاتیبل و اون رو هم به یه دیتاست که تعریف کردم ، اضافه کردم
    -------------
    و در ادامه از قسمت design فرم یه dataset به برنامه اضافه کردم و یه دیتاتیبل با ستونهای موجود در دیتاتیبل بالا ایجاد کردم
    -------------
    اما خطا می دهد
    ------------
    اساتید اگه نیاز هست متن خطا و سورس برنامه رو هم برای تسلط بیشتر روی سوال اینجا قرار بدم

    با تشکر
    دیگه چه توضیحی می خوای؟
    یک دیتا ست درست کن و یک تیبل و هر نوع و هر چند تا فیلدی که می خوای بهش اضافه کن بعد از اون تو گزارش استفاده کن موقع لود گزارش هم اونو پر کن

  20. #60
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,005

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دیگه چه توضیحی می خوای؟
    تشکر ، مورد حل شده

    اما یه سوال دیگه
    چطور می تونم به یه TextBox که روی فرم گزارش دارم دسترسی داشته باشم
    و بر اساس یه شرط در داخل فرم برنامه مثلا بتونم BackColor اون رو تغییر بدم


    با تشکر

  21. #61

    در خواست مثال و كرك StimulReport

    سلام خدمت همه اساتيد. كسي كرك نرم StimulReport رو نره ؟ اگه امكانش هست يه پروژه ساده كه با sql server نوشته شده باشد و موارد ارسال رامتر و... در آن باشد بگذاريد . متشكرم.

  22. #62
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    چطور می تونم به یه TextBox که روی فرم گزارش دارم دسترسی داشته باشم
    و بر اساس یه شرط در داخل فرم برنامه مثلا بتونم BackColor اون رو تغییر بدم
    با تشکر
    rpt.GetCmponentByname("TextBoxName");

  23. #63
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    اگه كسي آخرين نسخه (2009.2.5) اين گزارش ساز رو مي خواد با ايميل من تماس بگيره:
    alireza.fatehi@gmail.com
    نمايندگي شونو تو ايران مي شناسم.(چون تبليغ نشه نمي گم البته كركش هم شايد يافت بشه)

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار khorsandreza
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    776

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط atryass مشاهده تاپیک
    اگه كسي آخرين نسخه (2009.2.5) اين گزارش ساز رو مي خواد با ايميل من تماس بگيره:
    alireza.fatehi@gmail.com
    نمايندگي شونو تو ايران مي شناسم.(چون تبليغ نشه نمي گم البته كركش هم شايد يافت بشه)
    سلام
    خود شرکت نماينده ايران معرفي کرده ولي متاسفانه وقتي تماس ميگيري منشي بازي اين به ان وصل ميکنه و ... هر کدمش تا يه حرف ميزني سريع ايميلش را ميده ميگه خواسته ات را برام بفرست من با نماينده هند تماس گرفتم قراره يکي از دوستان برام بخره بياره

  25. #65
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط khorsandreza مشاهده تاپیک
    سلام
    خود شرکت نماينده ايران معرفي کرده ولي متاسفانه وقتي تماس ميگيري منشي بازي اين به ان وصل ميکنه و ... هر کدمش تا يه حرف ميزني سريع ايميلش را ميده ميگه خواسته ات را برام بفرست من با نماينده هند تماس گرفتم قراره يکي از دوستان برام بخره بياره

    اقا من تو همون شركت هستم متاسفانه يه كم شلوغ بوده شركت
    شما تو سايت خودش هر قيمتي زده ببين با 5 تا 10 درصد تخفيف به قيمت دلاري 1000 تومان (فكر كنم؟)
    من بهت مي دم.
    سه سوته هم تحويلت مي دم.
    بازم خودداني.
    اينم تلفن من 09358276370
    آخرین ویرایش به وسیله atryass : چهارشنبه 13 آبان 1388 در 17:29 عصر

  26. #66

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط atryass مشاهده تاپیک
    اقا من تو همون شركت هستم متاسفانه يه كم شلوغ بوده شركت
    شما تو سايت خودش هر قيمتي زده ببين با 5 تا 10 درصد تخفيف به قيمت دلاري 1000 تومان (فكر كنم؟)
    من بهت مي دم.
    سه سوته هم تحويلت مي دم.
    بازم خودداني.
    اينم تلفن من 09358276370
    سلام تلفني صحبت شد ممنون ميشم به آدرس MVF_FARDIN@YAHOO.COM ايميل بزنيد

  27. #67

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان یه سوال دارم در نسخه 2009 آیا امکان right to left کردن textbox وجود داره؟
    من هر چه قدر گشتم چیزی پیدا نکردم الان مثلا وقتی text box رو با عبارت " نتیجه : " پر می کنم : رو به جای سمت چپ انتهای متن در ابتدای متن میندازه یعنی به صورت " : نتیجه " عبارت رو چاپ می کنه

  28. #68
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط kasmaii61 مشاهده تاپیک
    دوستان یه سوال دارم در نسخه 2009 آیا امکان right to left کردن textbox وجود داره؟
    من هر چه قدر گشتم چیزی پیدا نکردم الان مثلا وقتی text box رو با عبارت " نتیجه : " پر می کنم : رو به جای سمت چپ انتهای متن در ابتدای متن میندازه یعنی به صورت " : نتیجه " عبارت رو چاپ می کنه

    سلام شما textBox مورد نظر رو انتخاب كنيد بعد از پنجره Properties گزينه TextOptions->RightToLeft رو برابر با True قرار بده.همين!

  29. #69

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط atryass مشاهده تاپیک
    سلام شما textBox مورد نظر رو انتخاب كنيد بعد از پنجره Properties گزينه TextOptions->RightToLeft رو برابر با True قرار بده.همين!
    دوست عزیز واقعا ممنون، نمی دونم اینو چرا من پیدا نکردم دیروز اینهمه گشتم
    خیلی سوال ضایعی بود

  30. #70
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    همگی خسته نباشید. یه سوال داشتم : من وقتی از متد print برای پرینت گرفتن از گزارش توی کد( بدون نمایش گزارش) استفاده می کنم ، موقع اجرا روی همون می مونه و کاری انجام نمیده ... یعنی حتی ارور هم نمیده، کس می تونه کمکم کنه؟؟

    پیشاپیش ممنون

  31. #71
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    من وقتی از متد print برای پرینت گرفتن از گزارش توی کد( بدون نمایش گزارش) استفاده می کنم ، موقع اجرا روی همون می مونه و کاری انجام نمیده ... یعنی حتی ارور هم نمیده

    اگه کدی هم که نوشتی اینجا بزاری بد نیست.

  32. #72
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط atryass مشاهده تاپیک
    اگه کدی هم که نوشتی اینجا بزاری بد نیست.
    چشم
    ممنون


    StiReport report = newStiReport();
    string ServerPath = Server.MapPath(".") + "\\test.mrt";
    report.Load(ServerPath);
    report.RegData(dt); // dt is my datatable
    report.Render();
    report.Print(true);


  33. #73
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک

    StiReport report = newStiReport();
    string ServerPath = Server.MapPath(".") + "\\test.mrt";
    report.Load(ServerPath);
    report.RegData(dt); // dt is my datatable
    report.Render();
    report.Print(true);

    شما واسه پرینت گرفتن تو وب نمی تونی از این متد که گفتی استفاده کنی.
    واسه این کار دو راه وجود داره.
    یا اینکه به pdf ذخیره کنی با دستور زیر
    Stimulsoft.Report.Web.StiReportResponse.ResponseAs  Pdf(this, report);

    یا اینکه از StiWebViewer که واسه نمایش گزارشات رو وب هست استفاده کنی و گزارشت رو نشون بدی اونجا اگه کاربر خواست خودش pdf کنه یا پرینت بگیره.
    اگه بازم نخواستی گزارش رو نشون بدی و مستقیما پرینت بگیری از کد زیر واسه پرینت گرفتن مستقیم رو کلاینت استفاده کن.
    StiWebViewer1.Report = rpt;
    StiWebViewer1.Visible = false;
    StiWebViewer1.PrintToDirect();

  34. #74
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    ممنون عطر یاس

    یه سوال دیگه : چطور میشه از کد C#‎ یک پارامتر رو فرستاد رو گزارش برای نمایش ؟ در واقع من یک پارامتر رو توی کد سی شارپم ایجادش کردم و می خوام تو گزارشم نمایش داده بشه ، ولی نمی دونم چطور باید اینکار رو بکنم.

  35. #75
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    باز هم ممنون عطر یاس
    جواب سوالم رو تو این تاپیک پیدا کردم که خودت جواب داده بودی

    www.barnamenevis.org/showthread.php?t=167788
    خیلی باحالی

  36. #76
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام . بازم سوال

    من وقتی از Group Header استفاده می کنم برای دسته بندی لیستم ، اسم این گروه رو بین header و Data قرار میده . یعنی Header رو یک بار می نویسه بالای صفحه ... من اگه بخوام برای هر گروه یک بار Header نوشته بشه ، باید چی کار کنم ؟؟ تو فیلم های آموزشی این اتفاق نمی افته و همه چی درسته ، من هم دقیقا همون کارا رو انجام میدم ولی نمی شه ! گفتم شاید تو این ورژن باید کاری کنم ! من از ورژن 2008.2 استفاده می کنم

    بازهم ممنون پیشاپیش

  37. #77
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک

    من وقتی از Group Header استفاده می کنم برای دسته بندی لیستم ، اسم این گروه رو بین header و Data قرار میده . یعنی Header رو یک بار می نویسه بالای صفحه ... من اگه بخوام برای هر گروه یک بار Header نوشته بشه ، باید چی کار کنم ؟؟ تو فیلم های آموزشی این اتفاق نمی افته و همه چی درسته ، من هم دقیقا همون کارا رو انجام میدم ولی نمی شه ! گفتم شاید تو این ورژن باید کاری کنم ! من از ورژن 2008.2 استفاده می کنم
    شما توي Group Header اون چيزي كه مي خواي تكرار بشه بنويس اگه مثال خودش رو هم بگي شايد بهتر بتوننم كمكت كنم ;)

  38. #78
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط atryass مشاهده تاپیک
    شما توي Group Header اون چيزي كه مي خواي تكرار بشه بنويس اگه مثال خودش رو هم بگي شايد بهتر بتوننم كمكت كنم ;)

    سلام

    ببین Group Header ای که گذاشتم به لحاظ کاری درست کار می کنه ، فقط به لحاظ قیافه قشنگ نیست.شکلش مثلا اینطوری میشه :


    FirstName LastName

    Iran /// This is group header
    Ali ahmandi
    hasan Hasani
    USA /// This is group header
    Gerogh xxx

    ولی من می خوام هر کدوم از این گروه بندی ها یک Header جداگانه داشته باشن . مثلا :


    Iran /// This is group header
    FirstName LastName
    Ali ahmandi
    hasan Hasani

    USA /// This is group header
    FirstName LastName
    Gerogh xxx


  39. #79
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    یه سوال دیگه هم دارم : چطور می تونم اعداد رو توی گزارش فارسی ببینم؟؟

  40. #80
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    سلام

    ببین Group Header ای که گذاشتم به لحاظ کاری درست کار می کنه ، فقط به لحاظ قیافه قشنگ نیست.شکلش مثلا اینطوری میشه :


    FirstName LastName

    Iran /// This is group header
    Ali ahmandi
    hasan Hasani
    USA /// This is group header
    Gerogh xxx

    ولی من می خوام هر کدوم از این گروه بندی ها یک Header جداگانه داشته باشن . مثلا :


    Iran /// This is group header
    FirstName LastName
    Ali ahmandi
    hasan Hasani

    USA /// This is group header
    FirstName LastName
    Gerogh xxx

    خوب خيلي ساده اون First name و Last name‌ رو بزار تو group header زير همون نام كشور مثلا.فكر كنم مشكلت حل ميشه.
    براي فارس يكردن اعداد هم اون Text ي كه عددت رو نشون ميده right to left كن و يا فونت رو به طور مثال BNezanin انتخاب كن.

صفحه 2 از 42 اولاول 123412 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •