احتمالا یا دیتاسورس را اشتباه میدین یا پارامتر موردنظر وجود نداره .
احتمالا یا دیتاسورس را اشتباه میدین یا پارامتر موردنظر وجود نداره .
چطوری می تونم تو تابع stimul یک تابع برای درج ردیف بنویسم
ممنون می شم کمکم کنید
از Line استفاده کنید .
Line.jpg
با سلام خدمت دوستان اکه ممکنه ی بک گراند می خوام واسه صدور گواهینامه آموزشی که عکس قلم کتاب یا هر چیزی که واسه ی گواهینامه آموزشی بشه ازش استفاده کرد ممنون می شم
چطوری می تونم در زمان Design از یک datasource یک table رو حذف کنم . البته منظور در designmode یعنی در زمان اجرای برنامه stimulsoft
لطفاً راهنمایی کنید
البته این کدها رو استفاده کردم:
stiReport.Dictionary.DataSources.Remove(stiReport. Dictionary.DataSources[tblName]);
با سلام پس از یک غیبت بسیار طولانی
موافقید یه جزوه کاملا فارسی و کامل در رابطه با stimul Report بسازیم
با یک مشارکت جدی فکر میکنم چیز خوبی از آب دربیاد. نظرتون چیه؟
با سلام
اگه کسی مثالی داره که بشه قبل از چاپ ستون های یا فیلد های موردنظر روانتخاب کنیم بذاره.
ممنون.
با سلام
من یه جدول دارم که یه فیلد داره که مقدار 0 و 1 میگیره میخوام موقع نمایش گزارش به جای 0 "خیر" و به جای 1 "بله" نمایش بده. چطوری باید این مسئله رو درستش کنم؟
در قسمت کد پروژه اصلیم وقتی TEXTBOX رو میگیرم و مقدارش رو چک میکنم و معادل بله یا خیر قرارش میدم فقط روی یک سطر اعمال میشه و مقدار اون سطر روی فیلد بقیه سطر ها تکرار میشه کسی راه بهتری بلده؟
من اینجوری احساس کردم که دوستمونmirzaei می خان بله و خیر رو به گزارش بفرستن؟ منم با مقادیر فارسی همین مشکل رو داشتم دوستمون Esmael Solhkhah این طوری راهنمایی کردند.دو پارامتر تعریف می کنی ومقدارشو "بله" و "خیر" میزاری و به گزارش پاس میدی ،حالا شرط میکنی که اگه فلان فیلد مقدارش 1 است پارامتر مربوط به بله رونشون بده درغیراینصورت خیر رو نشون بده(iif) . منظورتون همین بود ؟
موفق باشی
shocraneh : بله همینطوره پاسخی هم که دوستمون PetekDincos دادند هم فکر کنم همون راه حلی هست که شما ارایه دادین اگه راه حل دیگه ای مد نظرتون هست متشکر میشم بگین.البته یکمی با جزییات بیشتر.بازم ممنون.
متشکرم از پاسخ دوستان
تغییراتی که من در قسمت کد فایل ریپورت میدم بعد از ذخیره کردن ریپورت از بین میرن یعنی ذخیره نمیشن. مشکل از کجاست؟
و با توجه به این که رویداد getvalue من به صورت زیر هست به جای MyValue چی باید بنویسم؟
public void Text23__GetValue(object sender, Stimulsoft.Report.Events.StiGetValueEventArgs e)
{
e.Value = ToString(sender, vahed.HaveRegTejariName, true);
}
با سلام
در قسمت طراحی گزارش یه تب به نام Properties وجود داره که تو این تب دو تا باتن وجود داره که یکی پراپرتی ها رو نشون می ده و دیگری Event ها رو نسبت به کنترلی که انتخاب می کنید ، و شما بایستی بعد از اینکه کنترل تکست رو انتخاب کردید به این تب رفته تو قسمت Event یه رویداد به نام GetValue وجود داره اون رو انتخاب کنید و این دستور رو بنویسید و به جای MyValue شما بایستی فیلد مربوط به dataSource رو بایستی قرار بدید با تشکر
سلام دوستان
من جدیدا گزارشاتم را با StimulReport طراحی میکنم با یک مشکا روبرو هستم وقتی ایکون مربوط به چاپ را فشار میدهم با انکه postbak را نیز کنترل میکنم صفحه رفرش میشود و فرم خالی نمایش داده میشود برای این کار در PageLoad دوباره دستور مربوط به اختن گزارش را فراخوانی می کنم و اینکار زمان را میگیرد یعنی یک کار را دو بار انچام میدهم روشی هست که صفحه مربوط به چاپ نمایش داده شود بدون PostBak
چه طوری تو هر سطر جمع تا همون سطر رو داشته باشم یعنی جمع یه فیلد تا به همون رکورد
چه طوری یه خط کج بکشم .منظورم زاویه دار است . با تشکر
ممنونم درست جواب میده. منتها یه تغییر میخاستم بدم که جواب نداد. در واقع می خام تفاضل این دو مقدار داشته باشم{SumRunning(Data,T11.Debit)}-{SumRunning(Data,T11.Credit)}
سلام چطور میتونم یک بار کد رو به تعداد کالاهام تکثیر کنم
به عنوان مثال
من از کالای X میخوام به تعدادش بارکد تولید بشه یه چیزی تو آبجکتهای تولبار بود به اسم تکثیر (Clone) ولی بلد نبودم اسفاده کنم ازش لطفا کمکم کنین
سلام به همه
من چند تا سوال داشتم
1.در stimul report می خوام متن داخل جعبه متنم اگر طولش زیاد بود چند خطی بشه از wordwrap هم استفاده کردم نشد .ایا راه دیگری هست؟
2.میخوام درپایان هر صفحه ازگزارشم جمع ان صفحه را به صفحه بعدی پاس بدم و در اخر گزارش جمع نهایی را بنویسم چه طور باید این کار را انجام دهم؟
3.من دارم از stimul report روی وب استفاده می کنم چطور می تونم سطح دسترسی کاربرم رو محدود کنم. یعنی در نمای طراحی فقط امکان جابجایی فیلدهارو داشه باشه و به دیتا ست دسترسی نداشته باشه و نتونه گزارش خودشو ذخیره کنه و فقط بعد از تغییر بتونه پرینت بگیره.
بسیار سپاسگزارم
سلام به همه ی مهندسین
اگه دوستان نحوه کار کردن با Dataset و پارامترها در StimulReport رو بلده به ما هم بگه در ضمن در تاپیک ها هم که دیدم مشکل بسیاری از بچه هاست . اگه به صورت یه آموزش یا برنامه ( اگه به صورت تصویری باشه نور الی نور میشه ) خیلی عالی میشه . خیلیها هم دعاتون میکنند .
من تازه دارم با stimul report کار می کنم , امکانات زیاد و حجم پایین نسبت به کریستال ریپورت و مایکروسافت ریپورت که من استفاده کردم خیلی خیلی بهتره ( کریستال حجم بالا و دردسرآور و مایکروسافت ریپورت هم امکانات کم )
سلام...
جطور می شه توی هیدر در استیمال ریپورت ، عکس و نوشته ، اضافه کرد؟
با سلام
من گزارش پویا ساختم با استیمول
حالا وب سایتمو بیلد کردم و روی سرور میخام گزارش بگیرم اما هیچ صفحه ای برای پرینت باز نمی شود
کسی همچین مشکلی داشته ؟
لطفا راهنمایی کنید مرسی
سلام دوستان
من نویه StimulReport یه گزارش طراحی کردم
وقتی اطلاعات یک فیلدم رو به گزارش ارسال میکنم فقط تو یک سطر نشون میده
درضم این فیلدی مه من بهش ارسال میکنم از نوع تکس است و ممنکه چندین خط باشه ولی من تو گزارش فقط یک خط رو میاره ==> یعنی تمام متن رو در یک خط نشان میدهد
حالا نمیشود کاری کرد که این متن رو در چندین خط نشان بدهد؟؟؟؟؟؟
با تشکر
با سلام
دوستان بنده در ارتباط دادن مشکل دارم
ConnectionString رو درست وارد کردم ولی این خطا رو میده؟
در ضمن از این ورژن استفاده میکنم:Stimulsoft Reports.Net 2011.1
یه سوال؟
دوستان میشه آن Model ای که استفاده میکنیم رو به StimulSoft معرفی کرد چون بنده از Linq استفاده میکنم
و میخوام دیگه مجبور نشم دستورات Sql رو بنویسم-
خیلی ممنون
سلام من از اين دستور استفاده ميكنم ولي ايراد ميگيره (lf.ToList ) را قبول نميكنه لطفا راهنمايي كنيد چطوري از اين دستور ميتونم استفاده كنم
dataAP.Fill(dataTB)
Dim lf = From i In dataTB Where i.mablag_fish = Me.Tex_mablag.Text Select New With {i.cod_fish, i.madrak_fish, i.mablag_fish}
Dim rpt As StiReport = New StiReport()
rpt.RegData(lf.ToList)
rpt.Load("fishb.mrt")
rpt.Render()
Me.StiViewerControl1.Report = rpt
Me.StiViewerControl1.Show()
سلام
يك نفر به من بگه چرا با اين كد گذارشم كار نمي كنه توي اين قسمت (lf.ToList ) كه بايد rpt.RegData اطلاعات بگيره اررو ميده خواهش ميكنم يك نفر راهنمايي كنه
dataAP.Fill(dataTB)
Dim lf = From i In dataTB Where i.mablag_fish = Me.Tex_mablag.Text Select New With {i.cod_fish, i.madrak_fish, i.mablag_fish}
Dim rpt As StiReport = New StiReport()
rpt.RegData(lf.ToList)
rpt.Load("fishb.mrt")
rpt.Render()
Me.StiViewerControl1.Report = rpt
Me.StiViewerControl1.Show()
فهمیدم باید Warp رو روی True قرار میدادم
گرفتن مقدار text box در stimul report
من در گزارشم به مقدار textbox ها نیاز دارم
مثالا اگرtextbox1 دارای مقدار "reza" باشد می خواهم textbox2i هم برابر آن شود ولی این کار نمی کند
{textbox1.Text}
خیلی سعی کردم نیاز فوری
با سلام خدمت اساتید محترم. مخواستم بدونم برای یه برنامه که بخوایم روی یه سیستم دیگه تست کنیم چه dll هایی رو باید توی برنامه بذاریم؟
من برنامم WPF هستش و نحوه ارتباط با دیتام هم Business Object.
سلام دوست عزیز
والا من با WPF کار نکردم، اما کنار فایل اجرایی برنامه ایی که با سی شارپ ساختم این فایلها رو قرار دادم بدون مشکلی جواب داد:
Stimulsoft.Base.dll
Stimulsoft.Controls.dll
Stimulsoft.Controls.Win.dll
Stimulsoft.Database.dll
Stimulsoft.Design.dll
Stimulsoft.Editor.dll
Stimulsoft.Report.Check.dll
Stimulsoft.Report.Design.dll
Stimulsoft.Report.dll
Stimulsoft.Report.Helper.dll
Stimulsoft.Report.Web.dll
Stimulsoft.Report.Win.dll
این فایلها در مسیر نصب Stimulsoft پیدا میشن
سلام خدمت برنامه نویسان
یه سوال ذهنم رو درگیر کرده است اینکه آیا می توانیم در یک گزارش stimult report دو نوع قالب طراحی کرد ؟
مطالب گزارش من به صورت دینامیک قایل تغییر هستند و مشخص نیست که چند صفحه ای هستند ولی در پرینت گزارش قالب صفحه اول باید با بقیه صفحات متفاوت باشد
ممنون می شم اگر کسی بتواند راهنمایم کند
با سلام خدمت دوستان
من چگونه می تونم یکی از فیلدهای گزارشم که به دیتابیس بایند شده رو به صورت صعودی مرتب کنم بدون آنکه خواسته باشم آنرا گروه بندی کنم؟
ممنون میشم اگر خیلی سریع بهم جواب بدید
خیلی بهش احتیاج دارم