صفحه 3 از 42 اولاول 1234513 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 1652

نام تاپیک: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

  1. #81
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوست عزیز و مهربون

    نقل قول نوشته شده توسط atryass مشاهده تاپیک
    خوب خيلي ساده اون First name و Last name‌ رو بزار تو group header زير همون نام كشور مثلا.فكر كنم مشكلت حل ميشه..
    بله اینطوری حل شد، ممنونم واقعا

    نقل قول نوشته شده توسط atryass مشاهده تاپیک
    براي فارس يكردن اعداد هم اون Text ي كه عددت رو نشون ميده right to left كن و يا فونت رو به طور مثال BNezanin انتخاب كن.

    اینکار رو امتحان کردم ولی جواب نداد ! وقتی از گزارش پرینت میگیرم تو پرینت عددها فارسیه ولی تو خود نمایش گزارش انگلیسی می نویسه ...


    بازم مرسی


  2. #82

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز و مهربون



    بله اینطوری حل شد، ممنونم واقعا




    اینکار رو امتحان کردم ولی جواب نداد ! وقتی از گزارش پرینت میگیرم تو پرینت عددها فارسیه ولی تو خود نمایش گزارش انگلیسی می نویسه ...


    بازم مرسی
    اگه فونت رو B Nazanin بذاری، قاعدتا باید اعدادت فارسی نمایش داده بشه.

  3. #83
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام من چند روزی هست که یه وبلاگ واسه آموزش استیمول راه انداختم.سعیم بر اینه که با توجه به بازخوردی که از فروم های مختلف می گیرم نکات آموزشی بزارم.و هر چی که خودم هم یاد می گیرم واسه خودم هم که شده اونجا می نویسم.
    تلاشم بر اینه که هر دو یا سه روز یه مطلب آپ کنم.
    البته به کمک هم بسیار نیاز دارم.یعنی اگه مطلبی هست که فکر می کنید خیلی ها دارن دنبالش می گردن و می تونه مفید باشه بگید بزارم.(به اسم خودتون مطمئنا!)
    پر واضحه که یه وبلاگ واسه مفید واقع شدن باید تعاملی کار کنه!!
    زیاد پر حرفی نکنم اینم ادرس وبلاگ
    http://stimulsoft.blogfa.com

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان این خطا را چطوری رفع کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    کسی اموزش کامل کار با StimulReport ندار من هر کاری مکنم وقتی به برنامه اضافه مکنم خطا میده

  6. #86
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    سلام دوستان این خطا را چطوری رفع کنم
    این مشکل به خاطر نصب همزمان دو نسخه از استیمول ممکنه پیش اومده باشه شما نسخه قبلی رو کاملا remove کنید بعد مطمن بشید تو Dll،GAC های قدیمی unistall شدن و تو پروژه هم فقط dll های جدید وجود دارند.فکر می کنم مشکلتون حل میشه.

  7. #87
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    کسی اموزش کامل کار با StimulReport ندار من هر کاری مکنم وقتی به برنامه اضافه مکنم خطا میده
    اگه منظورتون همون ارور قبلی بود امیدوارم برطرف شده باشه.!
    اگه مشکل دیگه ای هم دارید بفرمایید تا اگه بتونم کمک کنم.

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط atryass مشاهده تاپیک
    اگه منظورتون همون ارور قبلی بود امیدوارم برطرف شده باشه.!
    اگه مشکل دیگه ای هم دارید بفرمایید تا اگه بتونم کمک کنم.
    آموزش کامل کار با برنامه

  9. #89
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    آموزش کامل کار با برنامه
    پس از نصب برنامه یه سری دموی (به اسم Demo) خیلی خوب واسه آموزش هم نصب میشه چند تا فلش آموزشی هم داره که مراحل ساخت گزارش رو اموزش میده.
    تو چند پست قبلی هم عرض کردم که یه وبلاگ به اسم http://stimulsoft.blogfa.com راه انداختم که آموزش و ترفندهای استیمول رو می زارم اونجا.
    علاوه بر اینا تو فلدر نصب برنامه چند مثال سی شارپ و vb هم گذاشته که می تونید یه نگا بهش بندازید.
    امیدوارم بهتون کمک کنه.

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    ببخشید نسخه 2009 کامل دارید؟میشه لینک دانلود بزارید البته با ک.ر.ک

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان اين خطا مال چي؟
    http://rapidshare.com/files/312562100/Test.rar.html

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    ميشه كمك كنيد و بگيد چا جواب اين گزارش كار نمكنه

    http://rapidshare.com/files/313049153/Pr.rar.html

  13. #93
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,005

    Question نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    چطور می تونیم تاریخ ایجاد گزارش را به صورت شمسی در گزارش قید کرد

    آیا در StimulReport علاوه بر تاریخ میلادی، تاریخ شمسی نیز وجود دارد؟

  14. #94
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    چطور می تونیم تاریخ ایجاد گزارش را به صورت شمسی در گزارش قید کرد
    یک variable تو گزارشت ایجاد کن بعد تاریخ شمسی رو از تو کد بهش پاس کن.تو همین تاپیک یه توضیح در مورد ارسال پارامتر به گزارش دادم.
    www.barnamenevis.org/showthread.php?t=167788

    آیا در StimulReport علاوه بر تاریخ میلادی، تاریخ شمسی نیز وجود دارد؟
    تا جایی که من می دونم خیر

  15. #95
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,005

    Question نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    پس از انتقال پوشه debug برنامه به سیستم کاربر
    گزارشات اجرا نشد

    آیا باید StimulReport رو در سیستم کاربر هم نصب کرد ؟؟؟؟

  16. #96
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام

    پس از انتقال پوشه debug برنامه به سیستم کاربر
    گزارشات اجرا نشد

    آیا باید StimulReport رو در سیستم کاربر هم نصب کرد ؟؟؟؟

    باید dll های استیمول کپی بشن دیگه.
    شما خصوصیت local copy اسمبلی های استیمول رو true کنید.بعد فکر می کنم مشکل حل میشه.

  17. #97

    نقل قول: مشخص کردن اندازه فونت فیلدها ی گزارش توسط کاربر در فرم

    با سلام
    چطور می تونم به کاربر امکان تعیین اندازه فونت فیلدهای گزارش رو در زمان اجرا بدم
    یعنی می خوام فرمی طراحی کنم که جلوی هر فیلدی یک کمبو شامل اعداد باشه
    که کاربر هر عددی رو که انتخاب می کنه این عدد اندازه فونت اون فیلد در گزارش باشه
    البته فیلدها در گزارش در جاهای مختلف هستند مثل توی دیتا یا pageheader
    یعنی در کل من در فرم چطور می تونم به text ها ی گزارش دسترسی داشته باشم
    البته من از این کد استفاده کردم ولی فقط برای فیلدهایی کار می کنه که مستقینا داخل گزارش هستن نع داخل دیتا یا پیج هدر

    ((StiText)stiReport1.Pages["Page1"].Components["Text1"]).Font =

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان .

    ایا براتون پیش اومده که توی محیط وب وقتی از گزارشتون فایل PDf می سازین ، فایل موردنظر خراب باشه و قابل باز شدن توسط Adobe Acrobat نباشه ؟

  19. #99

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    تا حالا برنامه اتون با ابزارهای امنیتی کد کردید تا ببینید با این گزارش کار میکنه یا نه؟
    مخصوصا با codeveil
    میشه این سوال من جواب بدید؟ یا اینکه برنامه هاتون بدون پک کردن به مشتری میدید!

  20. #100

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    چطور می توان از یک جدول از بانک یک رکورد دلخواه را به کریستال ریپورت ارسال کرد

  21. #101

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط masiha2500 مشاهده تاپیک
    چطور می توان از یک جدول از بانک یک رکورد دلخواه را به کریستال ریپورت ارسال کرد
    دوست عزیز در تالار کریستال سولات رو مطرح کن

  22. #102

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    این کد در vb استفاده میشه معادل اون رو در C#‎‎ می خوام

    (g.Section2.ReportObjects.Item("datedd1").Left = DR_PUBLIC.Item("dd_L

    g اسم فرم کریستال یپورت

  23. #103

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط masiha2500 مشاهده تاپیک
    این کد در vb استفاده میشه معادل اون رو در C#‎‎‎‎ می خوام

    (g.Section2.ReportObjects.Item("datedd1").Left = DR_PUBLIC.Item("dd_L

    g اسم فرم کریستال یپورت
    https://barnamenevis.org/forumd...aysprune=&f=52

  24. #104
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    ببخشيد ايا اين برنامه با فونت هاي مثل ميترا و تيتر هم مشكل داره يا نه از فونت فارسي هم ميشه استفاده كرد؟

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    ببخشيد ايا اين برنامه با فونت هاي مثل ميترا و تيتر هم مشكل داره يا نه از فونت فارسي هم ميشه استفاده كرد؟
    نه مشکلی نداره .

  26. #106

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با توجه به مباحثي كه مطرح شد لازم تونستم در مورد روش استفاده از اين ابزار قدرتمند در زبان برنامه نويسي دات نت توضيحاتي بدم به همراه يكسري كد كه

    خودم در پروژه هام ازشون استفاده مي كنم.

    براي اينكه بتونيد از گزارشات بدون مشكل استفاده كنيد اصلا خود فايل گزارش رو به ديتابيسي وصل نكنيد. اينطوري بعدا ممكنه به مشكل بر بخوريد.
    راه حلي كه بهتون پيشنهاد مي كنم اينه كه بياييد اطلاعاتتون رو در محيط برنامه نويسي داخل يدونه DataTable بريزيد بعد در مقابل يدونه DataTable هم در

    محبط ديزاينر Stimulsoft مثل هموني كه در محيط برنامه نويسي ساخته بوديد بسازيد.

    حالا مونده كه ارتباط اين دو تا رو برقرار كنيد.

    اين هم نمونه كد براي برقراري ارتباط DataTable برنامه با DataTable گزارش:


    Me.Cursor = Cursors.WaitCursor
    Dim StiReport1 As New Stimulsoft.Report.StiReport()
    StiReport1.Load("ReportFile.mrt")

    StiReport1.Dictionary.DataSources.Items(0).DataTab le = table
    StiReport1.RegData("DataSource1", table)

    StiReport1.Dictionary.Variables.Item(0).Value = txtTitle.Text 'title
    StiReport1.Dictionary.Variables.Item(1).Value = txtReportDate.Text 'date


    StiReport1.Show()
    StiReport1.Render()
    Me.Cursor = Cursors.Default


    توضيحات كد فوق:

    Me.Cursor = Cursors.WaitCursor

    در ابتدا مياييم و كرسر ماوس رو به حالت انتظار در مياريم



    Dim StiReport1 As New Stimulsoft.Report.StiReport()
    StiReport1.Load("ReportFile.mrt")

    بعدش گزارشي به اسم StiReport ميسازيم و با متد Load فايل گزارشمون رو كه طراحي كرديم بهش ميديم


    اگه يادتون باشه داخل فايل گزارش DataTable ساخته بوديم (روش ساخت Datatable داخل فايل گزارش هم به ترتيب زير است:
    از قسمت Dictionary روي قسمت خالي راست كليك مي كنيم بعد NewDataSource رو انتخاب مي كنيم بعدش Data From DataSet,DataTable رو انتخاب مي

    كنيم ) حالا نوبت ارتباط برقرار كردن بين ديتاتيبل برنامه (كه در اينجا به اسم table هست ) با ديتاتيبل گزارش است . با دو خط زير ميتونيم اين كار رو انجام بديم:


    StiReport1.Dictionary.DataSources.Items(0).DataTab le = table
    StiReport1.RegData("DataSource1", table)



    در ادامه دو خط زير هم براي مقدار دهي Variable هاي گزارش هست. به طور مثال در فايل گزارش دو متغير بسازيد بعد به صورت زير در داخل برنامه اونا رو مقدار

    بديد:

    StiReport1.Dictionary.Variables.Item(0).Value = txtTitle.Text 'title
    StiReport1.Dictionary.Variables.Item(1).Value = txtReportDate.Text 'date

    حالا تاريخ هر چيزي ميتونه باشه حتي شمسي!!
    عنوان گزارش هم كه ارسال كرديم كه كاربر بتونه عنوان گزارشش رو خودش انتخاب كنه


    در آخر هم گزارش رو كامپايل ميكنيم و به كاربر نشون ميديم.

    با اين روشي كه گفتم ديگه گزارشتون مستقل از ديتابيس ميشه و به صورت مستقيم به برنامه مربوط ميشه. مثلا اگه بخواهين عملياتي روي اطلاعات مثل مرتب

    سازي، فيلتر، ويرايش و .... انجام بدين دستتون بازه براي اين كار.
    اميدوارم اين راهنماي خوبي باشه براي عزيزاني كه با گزارش گيري با برنامه و ارسال پارامتر به آن مشكل داشتن.



    موفق باشيد ( محمد بشيري)

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط bashiry مشاهده تاپیک
    با توجه به مباحثي كه مطرح شد لازم تونستم در مورد روش استفاده از اين ابزار قدرتمند در زبان برنامه نويسي دات نت توضيحاتي بدم به همراه يكسري كد كه

    خودم در پروژه هام ازشون استفاده مي كنم.

    براي اينكه بتونيد از گزارشات بدون مشكل استفاده كنيد اصلا خود فايل گزارش رو به ديتابيسي وصل نكنيد. اينطوري بعدا ممكنه به مشكل بر بخوريد.
    راه حلي كه بهتون پيشنهاد مي كنم اينه كه بياييد اطلاعاتتون رو در محيط برنامه نويسي داخل يدونه DataTable بريزيد بعد در مقابل يدونه DataTable هم در

    محبط ديزاينر Stimulsoft مثل هموني كه در محيط برنامه نويسي ساخته بوديد بسازيد.

    حالا مونده كه ارتباط اين دو تا رو برقرار كنيد.

    اين هم نمونه كد براي برقراري ارتباط DataTable برنامه با DataTable گزارش:


    Me.Cursor = Cursors.WaitCursor
    Dim StiReport1 As New Stimulsoft.Report.StiReport()
    StiReport1.Load("ReportFile.mrt")

    StiReport1.Dictionary.DataSources.Items(0).DataTab le = table
    StiReport1.RegData("DataSource1", table)

    StiReport1.Dictionary.Variables.Item(0).Value = txtTitle.Text 'title
    StiReport1.Dictionary.Variables.Item(1).Value = txtReportDate.Text 'date


    StiReport1.Show()
    StiReport1.Render()
    Me.Cursor = Cursors.Default
    توضيحات كد فوق:

    Me.Cursor = Cursors.WaitCursor
    در ابتدا مياييم و كرسر ماوس رو به حالت انتظار در مياريم



    Dim StiReport1 As New Stimulsoft.Report.StiReport()
    StiReport1.Load("ReportFile.mrt")
    بعدش گزارشي به اسم StiReport ميسازيم و با متد Load فايل گزارشمون رو كه طراحي كرديم بهش ميديم


    اگه يادتون باشه داخل فايل گزارش DataTable ساخته بوديم (روش ساخت Datatable داخل فايل گزارش هم به ترتيب زير است:
    از قسمت Dictionary روي قسمت خالي راست كليك مي كنيم بعد NewDataSource رو انتخاب مي كنيم بعدش Data From DataSet,DataTable رو انتخاب مي

    كنيم ) حالا نوبت ارتباط برقرار كردن بين ديتاتيبل برنامه (كه در اينجا به اسم table هست ) با ديتاتيبل گزارش است . با دو خط زير ميتونيم اين كار رو انجام بديم:


    StiReport1.Dictionary.DataSources.Items(0).DataTab le = table
    StiReport1.RegData("DataSource1", table)

    در ادامه دو خط زير هم براي مقدار دهي Variable هاي گزارش هست. به طور مثال در فايل گزارش دو متغير بسازيد بعد به صورت زير در داخل برنامه اونا رو مقدار

    بديد:

    StiReport1.Dictionary.Variables.Item(0).Value = txtTitle.Text 'title
    StiReport1.Dictionary.Variables.Item(1).Value = txtReportDate.Text 'date
    حالا تاريخ هر چيزي ميتونه باشه حتي شمسي!!
    عنوان گزارش هم كه ارسال كرديم كه كاربر بتونه عنوان گزارشش رو خودش انتخاب كنه


    در آخر هم گزارش رو كامپايل ميكنيم و به كاربر نشون ميديم.

    با اين روشي كه گفتم ديگه گزارشتون مستقل از ديتابيس ميشه و به صورت مستقيم به برنامه مربوط ميشه. مثلا اگه بخواهين عملياتي روي اطلاعات مثل مرتب

    سازي، فيلتر، ويرايش و .... انجام بدين دستتون بازه براي اين كار.
    اميدوارم اين راهنماي خوبي باشه براي عزيزاني كه با گزارش گيري با برنامه و ارسال پارامتر به آن مشكل داشتن.



    موفق باشيد ( محمد بشيري)


    اگه یک نمونه قرار میدادی خیلی عالی بود

  28. #108

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    میشه کاری کرد که کاربر تو فرم طراحی نتونه از save as استفاده کنه و نتونه فرمت ذخیره عوض کنه؟

    میخوام یک فرمی برای طراحی توسط کاربر باز بزارم اما بعضی قسمتهای فرم lock باشه . چه روشی پیشنهاد میدید؟

  29. #109

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام. من یک گزارشی تهیه کردم که متغییرهای اون از یک SP پر می شود. هنگامی که گزارش را در FireFox باز میکنم فونتها عوض می شوند. ممکن است من را راهنمایی کنید

  30. #110

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان
    من تازه كار با sr رو شروع كردم پس اگه سوالاتم ابتداييه به بزرگي خودتون ببخشيد
    من يه برنامه دارم كه براي ارتباط با db از يك connection سراسري استفاده مي كنم مي خوام به كاربر برنامم اين اجازه رو برم كه خودش باsr گزارش بسازه من ميخوام datasourse گزارشم رو همون db قرار بدم ولي با استفاده از كد نه موقع طراحي ميتونيد راهنماييم كنيد؟

  31. #111

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط iranrose63 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من تازه کار با sr رو شروع کردم پس اگه سوالاتم ابتداییه به بزرگی خودتون ببخشید
    من یه برنامه دارم که برای ارتباط با db از یک connection سراسری استفاده می کنم می خوام به کاربر برنامم این اجازه رو برم که خودش باsr گزارش بسازه من میخوام datasourse گزارشم رو همون db قرار بدم ولی با استفاده از کد نه موقع طراحی میتونید راهنماییم کنید؟
    شما توی قسمت دیکشنری در محیط طراحی راست کلیک کن بعد از NewConnection و New Data Source براي اين كار استفاده كن
    مراحلش هم مثل ويزارد محیط برنامه نویسی هست. ویزارد رو دنبال کن تا اتصالت به دیتا بیس برقرار بشه

  32. #112

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با استفاده از کد نه موقع طراحی..... قسمت دیکشنری در محیط طراحی
    1- من میتونم برای یک Text شرط بنویسم
    2- میشه مقدار یک Text را در یک ستون از جدول ضرب کرد
    آخرین ویرایش به وسیله iranrose63 : چهارشنبه 30 دی 1388 در 13:58 عصر

  33. #113
    کاربر دائمی آواتار sjhosseini
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    بابل
    پست
    102

    ارسال چند datatable به گزارش در Stimul Report

    سلام
    چطور می تونم 2 تا datatable یا بیشتر رو توی گزارش بیارم
    من بزای اینکار این کد رو نوشتم ولی مشکلی که داره اینه که اگه هر دو DataTable رو به dataset اضافه کنم جواب نمیده ولی اگه یکی از اونا رو اضافه کنم جواب میده
    فایل گزارش رو هم ضمیمه کردم.

    class1 clsRecord = new class1();
    class2 clsRecord2 = new class2();
    DataSet ds1 = new DataSet();
    DataTable dt1= new DataTable();
    DataTable dt2 = new DataTable();
    dt2 = clsRecord.Get_All_Record();
    dt1 = clsRecord2.Get_All_Record();
    stiReport1.Load(Application.StartupPath + "\\Reports\\rep1.mrt");
    ds1.Tables.Add(dt1);
    ds1.Tables.Add(dt2);

    stiReport1.RegData(ds1);
    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Show();


    https://barnamenevis.org/attach...3&d=1264061546

  34. #114

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان
    كسي لينك دانلود اين ابزار و كرك آن را نداره؟ لينكهايي كه در اين تاپيك هست كار نميكنند
    لطفا راهنمايي كنيد.

  35. #115

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    کسی لینک دانلود این ابزار و کرک آن را نداره؟
    http://www.mediafire.com/?nyitmi5zz0t

  36. #116
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,005

    Question نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    چطور می تونیم به ازای هر رکورد یک صفحه گزارش ایجاد کرد ؟

    مثلا تعدادی رکورد (فرضا 200) را به گزارش بفرستیم و یه گزارش ایجاد کنیم با 200 صفحه
    به صورتیکه اطلاعات (فیلدهای) هر رکورد در جاهای خالی مورد نظر قرار بگیره
    چیزی شبیه به صدور کارت

    با تشکر

  37. #117

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    چطور می تونیم به ازای هر رکورد یک صفحه گزارش ایجاد کرد ؟
    خاصيتStart New Page مربوط به DataBand را True كن

  38. #118

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    من تازه به استفاده كنندگان از اين ابزار پيوستم و با استفاده از مطالب قبلي گزارش گيري كردم ولي اين خطا را ميده:
    C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temp\tfb6ev6l.0.vb(18,0) : error BC30456: 'InitializeComponent' is not a member of 'Reports.Report'.C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temp\tfb6ev6l.0.vb(48,0) : error BC30481: 'Class' statement must end with a matching 'End Class'.C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temp\tfb6ev6l.0.vb(48,0) : error BC30183: Keyword is not valid as an identifier.
    لطفا راهنمايي بفرماييد

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    چرا اين گزارش جوابش خالي مشكل كجاست

    ميشه كمك كنيد و بگيد مشكل من در ساخت اين گزارش كجاست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  40. #120

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط _lotus_ مشاهده تاپیک
    سلام
    من تازه به استفاده کنندگان از این ابزار پیوستم و با استفاده از مطالب قبلی گزارش گیری کردم ولی این خطا را میده:
    C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temp\tfb6ev6l.0.vb(18,0) : error BC30456: 'InitializeComponent' is not a member of 'Reports.Report'.C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temp\tfb6ev6l.0.vb(48,0) : error BC30481: 'Class' statement must end with a matching 'End Class'.C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temp\tfb6ev6l.0.vb(48,0) : error BC30183: Keyword is not valid as an identifier.
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    يعني هيچكدام از دوستان نمي‌دونه؟؟؟
    حداقل اگه يك برنامه كوچك بذاريد ممنون مي‌شم

صفحه 3 از 42 اولاول 1234513 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •