صفحه 1 از 42 12311 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 1652

نام تاپیک: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

  1. #1

    سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام لطفا سوالات و مقاله ها و .. مربوط به StimulReport رو در اینجا مطرح کنید
    یک لینک مفید در این زمینه
    https://barnamenevis.org/showpost.php?p=327725

  2. #2

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    اولین سوال
    من می خوام بدونم چطور می تونم تو اون محیط کد بنویسم مثلا مقدار ورودی رو چک کنم اگه مثلا صفر شد هیچی نشون ندم و اگه بزرگتر از صفر شد خوشو نشون بدم
    یا عدد ورودی رو که به دقیقه هست به ساعت تبدیل کنم
    در کل فرمول نویسی چه جوری یه مثال اگه باشه عالیه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام ...
    آقا يكم درباره StimulReport توصيح بديد بدونيم براي كدام شركت و اصلا" چجوري كار مي كنه و يا حداقل لينك دانلودي .. يه چيزي كه به ازش استفاده كرد براي شروع كار بد نيست...

  4. #4

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    منم تازه کار با Stimul Report رو شروع کردم

    یه سوال دارم
    فرض کنید یه DataGrid روی فرم قرار داره که به یک جدول در دیتابیس متصل هست
    من با این دستور اطلاعات داخل گرید رو فیلتر می کنم

    Table1BindingSource.Filter = "name LIKE '%" & TextBox1.Text & "%'"


    حالا چطور می تونم اطلاعات فیلتر شده ایی که در گرید نمایش داده میشه رو توی گزارش بیارم؟
    یعنی یه جورایی DataGrid رو به گزارش متصل کنم؟

  5. #5

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    خوب شما می تونی dataview فیلتر شده گرایدت رو به گزارش پاس بدی
    فکر کنم بشه
    من یه مشکل دیگم ارتباطات جداول در گزارش هست نمی تونم این ارتباطات رو اونجا درست برقرار کنم

  6. #6

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط افشین160 مشاهده تاپیک
    سلام ...
    آقا يكم درباره StimulReport توصيح بديد بدونيم براي كدام شركت و اصلا" چجوري كار مي كنه و يا حداقل لينك دانلودي .. يه چيزي كه به ازش استفاده كرد براي شروع كار بد نيست...
    این لینک مشکل شما رو حل می کنه
    http://www.stimulsoft.com

  7. #7

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    این ها شاید کمک کنه :

    http://www.stimulsoft.com/Documentation.aspx

  8. #8

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام
    یه مشکل جدید
    من پروژه رو با 2005 نوشتم و جدیداً اونو به 2008 ارتقا دادم اما الان موقع که می خوام گزارش رو طراحی کنم هر مکرراً برنامه خطا می ده و پروژه رو می بنده چرا؟ آیا شما هم همین مشکل رو دارید؟

  9. #9

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    من تازه با Stimul Report شروع به کار کردم و زیاد باهاش آشنا نیستم
    دوستانی که با این برنامه کار کردند و آشنایی دارند لطفآ در این مورد به من کمک کنند:

    فرض کنید روی فرم یک تکست باکس و یک دکمه قرار دارد
    و من می خوام بعد از کلیک شدن این دکمه، این کوئری اجرا بشه:

    "SELECT * FROM Table1 WHERE name LIKE '%" & TextBox1.Text & "%'"

    و نتیجه آن در صفحه گزارش نمایش داده بشه

    اگه مراحل کار رو به ترتیب توضیح بدید ممنون میشم
    البته خودم از روی راهنماهای خود برنامه یه کارایی انجام دادم ولی موفق نشدم!

    ممنون

  10. #10

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوست عزیز جواب شما در مثال های خود نرم افزار بار ها ذکر شده و شما می توانی با توجه به اون مثال ها مشکلت رو حل کنی

  11. #11

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان تا حالا کسی آموزشی تصویری یا مقاله ازش نزاشته.اگه کسی مطلبی داره همین جا بزاره

  12. #12

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    منم موافقم
    دوستانی که تجربه کار با این برنامه رو دارن حداقل یه نمونه برنامه اینجا بزارن

    راهنماهای خود برنامه هم هیچ دردی از آدم دوا نمیکنه!

  13. #13

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    از دوستاني که با StimulReport کار کردند تقاضاي راهنمايي دارم

    چطور ميشه نتيجه کوئري زير رو در گزارش StimulReport نمايش داد:

    objConnection.Open()
    objCommand = New OleDbCommand("SELECT * FROM Table1 WHERE name1 LIKE '%" & TextBox1.Text & "%'", objConnection)
    objDataAdapter.SelectCommand = objCommand
    objDataSet = New DataSet
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "Table1")
    objConnection.Close()
    من از روی راهنما و مثال هاش روش های مختلفی رو امتحان کردم ولی یا جواب نداد یا خطا می گرفت

    در کریستال ریپورت خیلی راحت میشه این کارو کرد اما در StimulReport هر کاری کردم نشد که نشد
    از دوستان عزیز تقاضا دارم فقط یه راهنمایی کوچیک به من بکنید که کدنویسی و فرستادن نتیجه کوئری در گزارش های StimulReport به چه صورت هست؟

    خیلی ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Morteza_s : سه شنبه 15 بهمن 1387 در 21:58 عصر

  14. #14

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام خدمت دوستان
    ارتباط كد .net شما به محيط نمايش و طراحي StimulReport، ديتاسته.


    Dim Report As StiReport = New StiReport()
    Report.RegData(Data)
    Report.Load("..\LiveReports.mrt")
    Report.Show()


  15. #15

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    ممنون از توجه شما
    امیدوارم با راهنمایی ها شما بتونم مشکلم رو حل کنم

    من هم این کد و کدهای مختلف دیگهایی رو هم امتحان کردم ولی خطا می گرفت

    این رو می دونم که از طریق DataSet باید ارتباط برقرار کرد اما مشکل اینجاست که:
    زمانی که در محیط طراحی، یک گزارش جدید می سازیم باید یک Data Source هم ایجاد کنیم (از طریق پنل سمت راست محیط طراحی به نام Dictionary)
    وقتی ابتدا یک کانکشن ساختیم و بعد Data Source رو به کانکشن متصل کردیم در پنجره Edit Data Source (تصویر زیر) در قسمت Query Text یک کوئری از ما می خواد


    اگه فرضآ کوئری به این صورت باشه:

    SELECT * FROM Table1

    دیگه کوئری که من در محیط NET. نوشتم اعمال نمیشه و تمام رکوردها در گزارش میاد

    حالا سوالم اینجاست که در این قسمت چه کوئری بنویسیم و چطوری از طریق محیط NET. با این کوئری ارتباط برقرار کنم تا بتونم فقط رکوردهای فیلتر شده رو در گزارش نشون بدم؟

    ممنون میشم از راهنماییتون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    آیا کسی کرک نسخه تحت وب 2008.1 یا 2008.2 web داره؟لطفا کمک کنید.....

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار mjfakhr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    36

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Morteza_s مشاهده تاپیک
    با سلام
    شما می تونی از وبلاگ زیر جهت خرید نرم افزار اقدام کنی :
    http://parchinonline.blogfa.com
    به امید موفقیت شما

  18. #18

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    من یک سوال دارم
    وقتی تو گزارشتون از کلاس های داخل برنامه استفاده کردید
    آیا موقعی که برنامه exe با ابزارهی کدکردن محافظت میکنید برنامه دچار اشکال نمیشه؟!

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    9

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام به دوستان
    آیا ممکن هست که من دسترسی های end user را روی امکانات stimulreport محدود کنم مثلا دسترسی به connection نداشته باشه و نتونه datatable دیگه ای جز dt هایی که من به گزارشم ارسال می کنم انتخاب کنه ؟؟؟؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    من هم با این نرم افزار کلنجار رفته ام . البته من برای وب ازش استفاده کرده ام . روال کارم اینطور بوده که :
    برای ارسال اطلاعات به برنامه چون از دیتاست استفاده می کنم ، یک Table و TableAdaptor را از طریق کوئری موردنظرم ایجاد می کنم . یعنی اینکه قبل از ارسال اطلاعات به گزارشم اطلاعات نهایی که باید توی گزارش نمایش داده بشه رو آماده می کنم .
    توی محیط Designer برنامه یه دیتاست با همون نام و یک جدول دستی با همون نام ایجاد می کنم ، حتی ستون ها رو هم باید دستی ساخت .
    از توی کد بوسیله RegData اطلاعات رو به گزارش پاس میدم .
    مثال :

    Report.RegData("dsGostaresh", ds.TonajView)
    Report.Load(Server.MapPath("mrt/frmTonajFull.mrt"))
    databand = CType(Report.Pages(0).Components.Item("Data1"), StiDataBand)


    توی خط آخر کد نویسی یک شیء Databand رو از طریق Ctype هدف قرار میدم . تا فیلترهای لازم رو روی سطرهای گزارش اعمال کنم .

    ادامه دارد ...

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    البته در ابتدای کار :

    Imports Stimulsoft.Report
    Imports Stimulsoft.Report.Web
    Imports Stimulsoft.Report.Components
    Imports Stimulsoft.Report.Chart


    و

    Public Shared filter As New StiFilter
    Public Shared databand As StiDataBand
    Dim Report As StiReport = New StiReport()


    یه نمونه مثال استفاده از Databand نیز برای فیلترکردن دیتابند از طریق کد هست :

    Dim filter As New StiFilter
    filter.Column = "Trailer"
    filter.Condition = StiFilterCondition.EqualTo
    filter.DataType = StiFilterDataType.String
    filter.Value1 = ddlTrailers.SelectedValue
    databand.Filters.Add(filter)

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    در آخر هم :

    Report.ScriptUpdate()
    Report.Compile()

    Me.StiWebViewer1.UseCache = True
    Me.StiWebViewer1.ViewMode = StiWebViewMode.OnePage
    Me.StiWebViewer1.Report = Report


    با دستور ScriptUpdate تغییرات کد شما در حافظه روی گزارش اعمال میشه و در انتها کامپایل میشه .

    گزارش کامپایل شده را برای نمایش به کنترل StiWebViewer پاس میدیم .

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار a.maleki
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    یه جائی تو گرانشهر تهران
    پست
    310

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان سلام
    زمانی که ما با کریستال ریپورت یه گزارش می ساختیم کافی بود که در زمان ساختن ستاپ کامپوننت اونو اضافه کنیم تا در زمان اجرا با خطا روبرو نشیم حالا با برنامهStimulReport چطور می تونیم ستاپی بسازیم که در زمان اجرا برنامه خطا نگیره (یعنی آیا مثل کریستال ریپورت باید کامپوننتی رو به اون اضافه کنیم )اگر بله چطوری اگر خیر چه کاری باید بکنیم
    ممنون میشم اگه منون راهنمائی کنید

  24. #24

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نیاز به نصب کامپوننت نیست برنامه ستاپ خودش dll های مربوطه رو معمولا به ستاپتون اضافه می کمنه

  25. #25

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام ،
    کسی میدونه چه طور با RenderMode = ajax کنترل stiWebViewer کار کرد ؟
    وقتی رندر مود رو ajax قرار میدهم، صفحه گزارش خالی میشه !!!

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط saman_itc مشاهده تاپیک
    دوستان تا حالا کسی آموزشی تصویری یا مقاله ازش نزاشته.اگه کسی مطلبی داره همین جا بزاره
    وقتی نصبش می کنیم خودش یک راهنمای تصویری داره. تقریباً کارساز هست.

  27. #27

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام به همه حرفه ای ها ...
    تو stimulsoft reporter ، من تاریخ میلادی را از بانک به stimulsoft reporter منتقل می کنم ، اما در آنجا چگونه آن را به تاریخ شمسی تبدیل کنم؟

    ؟؟

  28. #28

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    چطوري ميتونم گزارشم رو هم Justify كنم و هم Right-to-Left اخه نميشه هر دو حالت رو باهم داشت. آيا ميشه مثلا توصفحه طراحي كادر رو justify انتخاب كرد وتوي كد Right-to-Left رو يه جوري تعريف كرد

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار minamorsali
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    120

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    ببخشید چطوری باید این نرم افزارو نصب کنم؟ ک.ر.ک اش رو کجا بذارم؟با تشکر

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    728

    Post نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط minamorsali مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید چطوری باید این نرم افزارو نصب کنم؟ ک.ر.ک اش رو کجا بذارم؟با تشکر
    سلام

    دوست عزیز همه فایل های موجود در پوشه کرک را در فولدر بنام BIN نصب شده در درایو مربوطه کپی کن.

    شبیه به این مسیر :
    C:\Program Files\Stimulsoft Reports.Net 2007.3 Trial\.Net 2.0\Bin

    موفق باشی

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار minamorsali
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    120

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    نرم افزار رو نصب کردم. فیلم های دموی خودش رو دیدم.
    یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید:
    دیتا سورس ما باید حتما xml باشه؟آخه من سورسم جدول پایگاه داده مه:(
    من چه باید بکنم؟

  32. #32

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام به همه/
    تروخدا یه نفر کرک Stimul Reports.Net 2009.1 رو بذاره.

    ممنون//

  33. #33

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    شما همه بلديد به Stimul report داده تخصيص بديد ؟

    خواهشا جواب منم بديد !

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=179112

  34. #34

    Thumbs up نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط minamorsali مشاهده تاپیک
    سلام
    نرم افزار رو نصب کردم. فیلم های دموی خودش رو دیدم.
    یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید:
    دیتا سورس ما باید حتما xml باشه؟آخه من سورسم جدول پایگاه داده مه:(
    من چه باید بکنم؟
    شما همه بلديد به Stimul report داده تخصيص بديد ؟
    خواهشا جواب منم بديد !
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=179112
    سلام
    اول اینکه نیازی نیست حتما داده شما xml باشه
    و اما روش مناسب برای ارتباط با گزارش
    شما یک دیتا ست ویزاردی درست کن و جداولی که می خوای تو گزارش استفاده کنی رو اونجا بساز بعد بیاز تو محیط گزارش سازی نرم افزار با توجه به اون دیتا ست و اون جداولی که استفاده می کنی گزارشت رو طراحی کن و...
    بعد موقع اجرا در نرم افزارت دیگه نیازی به اون دیتا ست ویزاردی نداری تو کد یک دیتا ست با همون نا مایجاد کن و جداولی رو که تو گزارشت استفاده کردی رو بهش اضافه کن و هرجوری و از هر جایی که می خوای اونا رو پر کن و بعد اون دیتا ستت رو نسبت بده به گزارش و اجرا کن همه چی حله

  35. #35

    Post نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان کسی می داند که stimulreport در وب میتواند بدون Browser پرینت بگیرد چون چاپ با Browser مشکلات دارد

  36. #36

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    آیا میشود چاپ گزارش را بدون استفاده از پرینت ie گرفت در نرم افزار استیمول رپورت

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار minamorsali
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    120

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    ببخشید من یه مشکلی دارم با استیمول، موقع اجرا webreportviewerام، تصاویرش رو نشون نمی ده.
    مشکل چیه؟ من reportviewer رو در user control استفاده می کنم. واسه همین مسیر قرار گرفتن کنترل با مسیر لود اون(همون صفحه default) فرق می کنه، ممکنه مشکل به همین علت باشه؟
    چطور این مشکلو رفع کنم؟

    یه سوال دیگه: من وقتی خاصیت scrollbarMode کنترل stiwebviewerام رو true می کنم،گزارش رو درست نشون نمی ده و به جای گزارش هدر صفحه ام رو در صفحه گزارش نشون می ده. جالب اینجاست که وقتی فایل گزارش رو ذخیره می کنم، گزارش به درستی نمایش داده میشه!!! علت چیه؟

    با تشکر

  38. #38

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام
    ایا در stimulreport میشه تغییرات ایجاد شده توسط کاربر رو ذخیره کرد
    یعنی اگر در زمان اجرا کاربر edit page رو بزنه و وارد حالت ویرایش بشه و مثلا رنگ متن رو عوض کنه چه کار کنم که این تغییرات برای این گزارش همیشه باشه
    با تشکر

  39. #39

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط sima1984 مشاهده تاپیک
    با سلام
    ایا در stimulreport میشه تغییرات ایجاد شده توسط کاربر رو ذخیره کرد
    یعنی اگر در زمان اجرا کاربر edit page رو بزنه و وارد حالت ویرایش بشه و مثلا رنگ متن رو عوض کنه چه کار کنم که این تغییرات برای این گزارش همیشه باشه
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    اینجا رو ببین احتمالا مشکلت حل میشه
    http://www.stimulsoft.com/livedemos/...n_runtime.html
    موفق باشید

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط minamorsali مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید چطوری باید این نرم افزارو نصب کنم؟ ک.ر.ک اش رو کجا بذارم؟با تشکر
    یه سوال دارم من نصب کردم کرک هم نخواست می گم شاید تو ست آپ کردن قراره اذیت کنه یا نه ؟

صفحه 1 از 42 12311 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •