صفحه 11 از 42 اولاول ... 91011121321 ... آخرآخر
نمایش نتایج 401 تا 440 از 1652

نام تاپیک: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

  1. #401
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    Designer>Dictionary>function>Total>sum
    قابل توجه دوستان محترم:
    از نظر من هر سوالی پرسیدنی نیست !!! زیرا
    1- خیلی از سوالات در همین تاپیک جواب داده شدند
    2- خوبه آدم کمی با گزارش و فیلد ها وامکانات ور بره تا دستش بیاد یه چیزایی
    اگه می گفتین من این کار رو کردم، ولی با ارور مواجه شدم ، یا دیتام رو نشون نداد ، سوال بهتری بود.
    امیدوارم ناراحت نشید و در حد یک انتقاد بپذیرید.
    من هر کاری می کنم جواب نمی ده
    دانلود و کرک 2010 رو می شه بهم معرفی کنید

  2. #402
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط sadaf_ مشاهده تاپیک
    من هر کاری می کنم جواب نمی ده
    دانلود و کرک 2010 رو می شه بهم معرفی کنید
    توی همین تاپیک یکبار یک نفر لینکش رو قرار داده بود ...
    من ندارم متاسفانه

  3. #403
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    در report می خوام در یک text جمع مقدار دو text را بدست بیارم
    ممنون

  4. #404
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    من 2010 trial نصب کردم اما پشت صفحه چاپ demo می زنه این رو چطوری رفعش کنم
    ممنون

  5. #405
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط sadaf_ مشاهده تاپیک
    سلام

    من 2010 trial نصب کردم اما پشت صفحه چاپ demo می زنه این رو چطوری رفعش کنم
    ممنون
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=305

  6. #406
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط hero4000 مشاهده تاپیک
    تشکر از توجه شما ولی من روش دوم رو نفهمیدم می شه واضح تر بگید
    ممنون

  7. #407
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوست عزيز شما يک شاخه با نام A در درايو C بساز
    بعدش کل فايلهاي دي ال ال کر...ک شدت رو توي اون بريز
    حال فرض کن اسم يکي از فايلهات KK.Dll هستش
    بايد دستور زير رو توي قسمت Run در استارت منو اجرا کني
    gacutil /i c:\A\KK.Dll
    اين کار رو بايد براي تمامي فايلهاي دي ال ال انجام بدي
    بازم سوالي بود در خدمتم

  8. #408
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Kurdistan Of Iran
    پست
    106

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان كسي مي دونه چطوري ميشه فرمول نويسي كرد؟
    من كه هر كاري كردم نتونستم بيشتر از يك دستور را بنويسم.
    مثلا يك دستور شرطي بنويسي بعد چند تا متغير را مقدار دهي كني و يكسري محاسبات رو روش انجام بدي.
    اينكا را با كريستال خيلي راحت ميشه انجام داد . تو استمول چطوري ميشه چند تا دستور پشت سر هم نوشت.

    با تشكر از راهنماييتون

  9. #409
    ------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله nimam2008 : سه شنبه 18 آبان 1389 در 13:08 عصر

  10. #410
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Kurdistan Of Iran
    پست
    106

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان کسی فرمول نویسی نکرده؟؟؟؟
    اگه نتونی بیشتر از یک دستور را بنویسی که دیگه هیجی ...
    این که خیلی مهمه

  11. #411
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط esiprogrammer مشاهده تاپیک
    دوستان کسی فرمول نویسی نکرده؟؟؟؟
    اگه نتونی بیشتر از یک دستور را بنویسی که دیگه هیجی ...
    این که خیلی مهمه
    سلام . توی کریستال ریپورت با Formula می تونستین اطلاعات رو با ادغام چند دستور مختلف فیلتر کنین . توی استیمول ریپورت هم فکر می کنم بتونین با استفاده از خصوصیت Conditions و یا Filters از طریق کدنویسی به هدفتون برسین . مراحل کدنویسیش کمی طولانی و وقتگیره ، اما نتیجه میده . برای شروع باید Databand موجود توی گزارشتون رو Ctype کنین و فیلترهای موردنظر رو به کالکشن Filters اون اضافه کنین .

  12. #412

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    تا بحال جمع انتهای صفحه، برای گروه های اطلاعاتی که بیش از یک صفحه میشوند را کسی پیاده سازی کرده؟
    با سپاس

  13. #413

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان من تازه دارم با استیمول کار میکنم و تو این زمینه تازه کارم!!!
    من میخوام توی فرم گزارشم یه TextBox بذارم که توش باید یکی از روزهای هفته باشه(شنبه - یکشنبه و...)
    که این روز هفته باید بر اساس یه تاریخ شمسی که از دیتابیس میخونه و در یه TextBox دیگه میذاره بدست بیاد...

    باید چیکار کنم؟
    با تشکر...

    دوستان یکی هم جواب مارو بده خواهشا...
    ممنون میشم...
    آخرین ویرایش به وسیله vahid271 : شنبه 22 آبان 1389 در 11:31 صبح

  14. #414
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط vahid271 مشاهده تاپیک
    دوستان من تازه دارم با استیمول کار میکنم و تو این زمینه تازه کارم!!!
    من میخوام توی فرم گزارشم یه TextBox بذارم که توش باید یکی از روزهای هفته باشه(شنبه - یکشنبه و...)
    که این روز هفته باید بر اساس یه تاریخ شمسی که از دیتابیس میخونه و در یه TextBox دیگه میذاره بدست بیاد...

    باید چیکار کنم؟
    با تشکر...
    سلام . متاسفانه وقت ندارم زیاد توضیح بدم . اما 2 راه دارین . راه اول از طریق کد نویسی به Textbox ی که توی گزارش گذاشته اید برسید و بهش مقدار موردنظر رو بدین . راه ساده تر استفاده از یک متغیر و مقدار دادن به اون از طریق کد نویسی هست که توی وب سایت استیمول ریپورت در موردش مثال زده .

  15. #415

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام
    من همه موضوعات مرتبط با ارتباط dataset به report رو خوندم توی همه اینا با این فرض بحث شده بود که ما بدونیم sql comand مربوط به dataset گزارشمونو میشناسیم ولی همیشه اینطور نیست
    1- اگر به هر دلیلی ما ساختار dataset مربوط به گزارشمونو نشناسیم و ندونیم که چه فیلدها و جداولی در این dataset استفاده شدند موقع ارسال data به گزارش از طریق report.regdadat(// whatdataset?) چه dataset ی باید به گزارش پاس داده شود.
    2- اگر ما بخواهیم به کاربری در هنگام ایجاد گزارش جدید دسترسی کامل به بانک اطلاعاتی بدهیم تا هر فیلد و هر جدولی که نیاز داره را در گزارش استفاده کنه اونوقت موقع ذخیره آیا گزارش را با کل این dataset ها و کل بانک ذخیره کنیم؟!!!یا اگر نه چطور هنگام ذخیره کردن این محدودیت ها رو در جداول و بانک لحاظ کنیم؟!!

  16. #416

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط iman_22a مشاهده تاپیک
    سلام . متاسفانه وقت ندارم زیاد توضیح بدم . اما 2 راه دارین . راه اول از طریق کد نویسی به Textbox ی که توی گزارش گذاشته اید برسید و بهش مقدار موردنظر رو بدین . راه ساده تر استفاده از یک متغیر و مقدار دادن به اون از طریق کد نویسی هست که توی وب سایت استیمول ریپورت در موردش مثال زده .
    ممنونم آقا ايمان ولي اگه ميشه بيشتر توضيح بدين، آخه من درمورد اين نرم افزار خيلي كم ميدونم!!!لطفا روششو توضيح بدين و يا كدشو برام بذارين...
    ممنونم

  17. #417

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان من ميخوام سلول هاي رو كه در يك محدوده عددي هست رو رنگي بكنم در محيط در محيط ديزاين راحت كد رو مينويسم به اين شكل و كار ميكنه
    f (data.Exp1=="0") DataText4.ComponentStyle = "سبک1";;
    else
    DataText4.ComponentStyle = "سبک2"
    ولي در من ستون هام پويا تعيين ميشه و بايد كد نويسي كنم بايد از
    StiCondition condition = new StiCondition(); ولي expersion نميدونم چطور بنويسم

  18. #418
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mehdis2 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من ميخوام سلول هاي رو كه در يك محدوده عددي هست رو رنگي بكنم در محيط در محيط ديزاين راحت كد رو مينويسم به اين شكل و كار ميكنه
    f (data.Exp1=="0") DataText4.ComponentStyle = "سبک1";;
    else
    DataText4.ComponentStyle = "سبک2"
    ولي در من ستون هام پويا تعيين ميشه و بايد كد نويسي كنم بايد از
    StiCondition condition = new StiCondition(); ولي expersion نميدونم چطور بنويسم
    سلام من پیشنهاد می کنم ، توی محیط Designer خود Stimul Report کد مربوطه رو پیدا کنین و از روی اون برای نوشتن کد درمحیط دات نت الهام بگیرین .

  19. #419

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    مرسي ميخواستم اينكارو كنم ولي اون تو رويداد befor_Print نوشته و من نكيتونم اين رويدادو تو كد نويسي بنويسم

  20. #420

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام

    من یه مشکلی در هنگام پرینت گرفتن از صفحه گزارش دارم و اونم اینه که در Preview خطی رو که بین دو TextBox کشیدم رو درست نشون میده ولی وقتی پرینت گرفته می شه خط میافته روی textbox و مواردی دیگر که Preview با پرینت فرق می کنه در هنگام ساخت صفحه فرم A4 رو انتخاب کردم و در تنظیمات پرینتر هم A4 ولی بازم مشکل حل نشد

    ممکنه بفرمایید مشکل از کجا می تونه باشه؟

    با تشکر

  21. #421

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    سلام
    در بخش Properties به فیلد Checked مراجعه کنید و اونجا با زدن آیکون browse موجود ، فیلد خوذتون رو از دیتابیستون انتخاب کنید.

    با سلام

    منم همین مشکل رو دارم ولی می خوام از برنامه مقدار false یا true بودن رو به گزارش پاس بدم
    مثلا برای پاس دادن عبارت داخل textbox به گزارش از کد زیر استفاده می کنم ولی برای پاس دادن ارزش checkbox نمی دونم باید کد رو چطوری بنویسم



    ((StiText)stiReport1.Pages["Page1"].Components["TextMPL"]).Text.Value = tbxMPL.Text;


    لطفا راهنمایی کنید

    با تشکر

  22. #422
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط nimam2008 مشاهده تاپیک
    با سلام

    منم همین مشکل رو دارم ولی می خوام از برنامه مقدار false یا true بودن رو به گزارش پاس بدم
    مثلا برای پاس دادن عبارت داخل textbox به گزارش از کد زیر استفاده می کنم ولی برای پاس دادن ارزش checkbox نمی دونم باید کد رو چطوری بنویسم



    ((StiText)stiReport1.Pages["Page1"].Components["TextMPL"]).Text.Value = tbxMPL.Text;


    لطفا راهنمایی کنید

    با تشکر
    سلام
    این راه رو خودم امتحان نکردم ولی شما امتحان کن
    یک Variable تعریف کن و اون رو به عنوان دیتای Checkbox معرفی کن. بعد از طریق کد اون Variable رو مقدار دهی کن.

  23. #423
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط iraj.malekzadeh مشاهده تاپیک
    با سلام
    من همه موضوعات مرتبط با ارتباط dataset به report رو خوندم توی همه اینا با این فرض بحث شده بود که ما بدونیم sql comand مربوط به dataset گزارشمونو میشناسیم ولی همیشه اینطور نیست
    1- اگر به هر دلیلی ما ساختار dataset مربوط به گزارشمونو نشناسیم و ندونیم که چه فیلدها و جداولی در این dataset استفاده شدند موقع ارسال data به گزارش از طریق report.regdadat(// whatdataset?) چه dataset ی باید به گزارش پاس داده شود.
    2- اگر ما بخواهیم به کاربری در هنگام ایجاد گزارش جدید دسترسی کامل به بانک اطلاعاتی بدهیم تا هر فیلد و هر جدولی که نیاز داره را در گزارش استفاده کنه اونوقت موقع ذخیره آیا گزارش را با کل این dataset ها و کل بانک ذخیره کنیم؟!!!یا اگر نه چطور هنگام ذخیره کردن این محدودیت ها رو در جداول و بانک لحاظ کنیم؟!!
    سلام
    کاری که به ذهن من میرسه اینه که شما یه جدول ساده به عنوان default داشته باشید و از اون برای ایجاد یک گزارش Cross Tab استفاده کنید. بعد با فیلترینگ و انتخابی که user انجام میده اون جدول رو پر کنید و به گزارش پاس بدین

  24. #424
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام
    من یک گزارش چند صفحه ای دارم که بر روی خیلی از سیستم ها بدون مشکل در حال کار کردنه و راحت این صفحه به اون صفحه میشه.
    ولی روی یکی از سرورها وقتی روی صفحه بعد کلیک میکنیم ، در حالت Loading میمونه و به صفحه بعد نمیره ...
    به نظرتون مشکل از کجاست که فقط رو این سرور مشکل داره؟؟؟؟
    برنامه هم تحت وب هستش .
    ممنون

  25. #425

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام تو همین صفحه درباره پاس دادن عبارت داخل textbox به گزارش توضیح داده بودین.حالا اگه چند تا textbox باشه و بخوایم هم مقدار تکست و هم نوع ورنگ و سایز فونت های همه textbox رو به گزارش بدیم باید چی کار کنیم؟
    ضمنا منم تازه کارم ٫مهربون توضیح بدین.

  26. #426
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک گزارش چند صفحه ای دارم که بر روی خیلی از سیستم ها بدون مشکل در حال کار کردنه و راحت این صفحه به اون صفحه میشه.
    ولی روی یکی از سرورها وقتی روی صفحه بعد کلیک میکنیم ، در حالت Loading میمونه و به صفحه بعد نمیره ...
    به نظرتون مشکل از کجاست که فقط رو این سرور مشکل داره؟؟؟؟
    برنامه هم تحت وب هستش .
    ممنون
    ممکنه Application شما Down شده باشه (شاید به علت زیاد بودن محاسبات گزارش ، به سقف مجاز رم توی IIS رسیده باشین)

  27. #427
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط iman_22a مشاهده تاپیک
    ممکنه Application شما Down شده باشه (شاید به علت زیاد بودن محاسبات گزارش ، به سقف مجاز رم توی IIS رسیده باشین)
    سلام
    نه ، آخه محاسبه ای انجام نمیده ، فقط یه لیست از داده های موجود در یکی از جداول با 250 رکورد !!!
    به نظر شما چه کار میشه کرد؟؟
    فهمیدم کلا تو لودینگ گیر می کنه! در این که مشکل از سروره شکی نیست... ولی می خواستم ببینم مشکلش چیه ...
    آخرین ویرایش به وسیله e_yaghoobi : سه شنبه 25 آبان 1389 در 16:01 عصر

  28. #428
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    سلام
    نه ، آخه محاسبه ای انجام نمیده ، فقط یه لیست از داده های موجود در یکی از جداول با 250 رکورد !!!
    به نظر شما چه کار میشه کرد؟؟
    فهمیدم کلا تو لودینگ گیر می کنه! در این که مشکل از سروره شکی نیست... ولی می خواستم ببینم مشکلش چیه ...
    بنده یک هاست از یک شرکت معروف داشتم که این مشکل رو داشت و موقع رفتن از یک صفحه به صفحه دیگر با وجود اینکه تعداد رکوردها زیاد نبود گیر می کرد و هاج و واج می موند
    هاست رو عوض کردم و از این هاستهای نسبتا ارزان قیمت تهیه کردم ، مثل ساعت کار می کنه و توی گزارش گیری دهان بنده رو گچی نمی کنه

  29. #429

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط jipsi_king مشاهده تاپیک
    سلام تو همین صفحه درباره پاس دادن عبارت داخل textbox به گزارش توضیح داده بودین.حالا اگه چند تا textbox باشه و بخوایم هم مقدار تکست و هم نوع ورنگ و سایز فونت های همه textbox رو به گزارش بدیم باید چی کار کنیم؟
    ضمنا منم تازه کارم ٫مهربون توضیح بدین.
    ظاهرا سئوالم خیلی ضایع بود/هست.دوستان لطفا یک نفر بگه اگر بخوایم رنگ یک lable یا textbox داخل فرم رو به یک text درون گزارش بدیم چه کار باید بکنیم.تو فرم متن lable از طریق forcolor تغییر می کنه و تو گزارش متن text با textbrush .حالا موندم چطوری رنگ رو به گزارشم پاس بدم.

  30. #430

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان من همین کدو میذارم ولی جواب نمیده باید چیکار کنم؟!!!
    البته TextBox من داخل Header هست باید چیکار کنم؟
     
    ((StiText)stiReport1.Pages["Page1"].Components["TextMPL"]).Text.Value = tbxMPL.Text;

  31. #431
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط vahid271 مشاهده تاپیک
    دوستان من همین کدو میذارم ولی جواب نمیده باید چیکار کنم؟!!!
    البته TextBox من داخل Header هست باید چیکار کنم؟
     
    ((StiText)stiReport1.Pages["Page1"].Components["TextMPL"]).Text.Value = tbxMPL.Text;
    سلام . باید Header رو هم در نظر بگیری . توی نمودار درختی سمت راست نگاه کنی متوجه میشی .

  32. #432

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط iman_22a مشاهده تاپیک
    سلام . باید Header رو هم در نظر بگیری . توی نمودار درختی سمت راست نگاه کنی متوجه میشی .
    ممنونم دوست عزیز...
    ولی منظورتونو متوجه نشدم!!!نمودار سمت راست چی؟!!!
    میشه کدشو برام بذارید ممنون میشم...

  33. #433
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    Dim ph1 As StiPageHeaderBand = CType(Report.Pages(0).Components.Item("PageHeader1  "), StiPageHeaderBand)
    Dim Text_Dest As StiText = CType(ph1.Components.Item("Text_Dest"), StiText)
    Text_Dest.Text = "------"


    توی این نمونه کد VB محل قرار گیری شی Text_Dest را از روی تصویر ببین .

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg Ph.jpg‏ (54.5 کیلوبایت, 286 دیدار)

  34. #434
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    استفاده از StimulSoft در وبسایت
    سلام دوستان من یک نمونه StiReportViewer روی صفحه سایتم می ذارم ولی نمی دونم چه طوری باید گزارشی رو که در حالت Design ساخته ام توی اون بریزم لطفا اگر دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارند راهنمایی بفرمایند.
    با تشکر

  35. #435

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط iman_22a مشاهده تاپیک
    Dim ph1 As StiPageHeaderBand = CType(Report.Pages(0).Components.Item("PageHeader1  "), StiPageHeaderBand)
    Dim Text_Dest As StiText = CType(ph1.Components.Item("Text_Dest"), StiText)
    Text_Dest.Text = "------"


    توی این نمونه کد VB محل قرار گیری شی Text_Dest را از روی تصویر ببین .

    ممنونم...
    کد سی شارپش چطور میشه؟!!!
    آخرین ویرایش به وسیله vahid271 : سه شنبه 02 آذر 1389 در 15:52 عصر

  36. #436
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط fa_karoon مشاهده تاپیک
    استفاده از StimulSoft در وبسایت
    سلام دوستان من یک نمونه StiReportViewer روی صفحه سایتم می ذارم ولی نمی دونم چه طوری باید گزارشی رو که در حالت Design ساخته ام توی اون بریزم لطفا اگر دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارند راهنمایی بفرمایند.
    با تشکر
    اینجا رو زیر و رو کنی پیدا می کنی ...

  37. #437

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نسخه 2010 کرک شده را اگر دارید ممنون می شم بگذارید
    من 2009 دارم آیا فرقی با 2010 می کنه؟

  38. #438

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان و تبريک عيد غدير....
    لطفا يک آدرس براي کرک stimulsoft 2010,2 بفرستيد.هرچي سرچ کردم همه سايتها پولين...ممنون

  39. #439
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان
    چطور میشه تو StimulReport اعداد رو فارسی نشون داد؟
    من وقتی توی ASP.Net استفاده کردم و موقع نمایش وقتی فونت سری B رو استفاده می کنم اعداد فارسی هستند اما موقع pdf ساختن یا چاپ لاتین میشه!
    کلا قلق کار با اعداد توی این ابزار به چه روشیه؟ هر فونتی جواب میده؟ تنظیمات خاصی داره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  40. #440

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    من توی فرم سی شارپ یه نمودار میله ای دارم که داده های نمودار رو از تکست باکس های داخل فرم مقداردهی میکنم حالا میخوام همون نمودار رو به داخل فرم پرینت بفرستم!
    باید چیکار کنم؟!
    با تشکر...

صفحه 11 از 42 اولاول ... 91011121321 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •