صفحه 4 از 42 اولاول ... 2345614 ... آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 1652

نام تاپیک: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

  1. #121
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    میشه کمک کنید و بگید مشکل من در ساخت این گزارش کجاست
    شما در گزارش به جای Data from OleDb Connection از Data From Dataset, Data Tables استفاده کنید


    موفق باشید

  2. #122
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    حداقل اگه یک برنامه کوچک بذارید ممنون می‌شم
    برنامه پست 123 به عنوان یه نمونه می تونید ببینید

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Sal_64 : یک شنبه 11 بهمن 1388 در 10:15 صبح

  3. #123

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام

    برنامه پست قبل به عنوان یه نمونه می تونید ببینید

    موفق باشید
    منظورتان كدام برنانمه هست دوست عزيز؟؟

  4. #124
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    اگه اشتباه نكرده باشم
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=123

  5. #125

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط دل شکسته مشاهده تاپیک
    اگه اشتباه نکرده باشم
    https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=123
    ممنون از شما من معادل اين برنامه را با vb نوشتم ولي مشكل همچنان برقرار هست
    اگر زحمت بكشيد و يك نگاهي به اين كدهاي الصاقي بكنيد خيلي ممنون مي‌شوم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #126
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    یک نگاهی به این کدهای الصاقی بکنید
     StiReport1.Load(My.Application.Info.DirectoryPath & "\StiReport1.mrt")
    "\StiReport1.mrt"

    فایل گزارش رو در برنامه ضمیمه شده نتونستم پیدا کنم !

  7. #127

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام

     StiReport1.Load(My.Application.Info.DirectoryPath & "\StiReport1.mrt")
    "\StiReport1.mrt"

    فایل گزارش رو در برنامه ضمیمه شده نتونستم پیدا کنم !
    خيلي ممنون از توجه شما
    ميبخشيد كه مورد پيوستي من كامل نبود
    مجدد ضميمه كردم
    ضمنا من متوجه پاسخ شما نشدم ميشه بيشتر توضيح بدهيد
    ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #128
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    من شمار رو دوباره ارجاع می دم به گزارش ایجاد شده در پست 123
    و اینکه خودتون یک Data From Dataset, Data Tables به گزارش اضافه کنید
    و بر طبق پارامترهای ارسالی از گزارش ستونهای اون رو ایجاد کنید

    موفق باشید

  9. #129

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام

    من شمار رو دوباره ارجاع می دم به گزارش ایجاد شده در پست 123
    و اینکه خودتون یک Data From Dataset, Data Tables به گزارش اضافه کنید
    و بر طبق پارامترهای ارسالی از گزارش ستونهای اون رو ایجاد کنید

    موفق باشید
    دوست عزيز من اين پست رو ديدم ولي مشكل من رو حل نكرد
    اگر حل شده بود كه دوباره درخواست راهنمايي نميكردم!

  10. #130
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوست عزیز من این پست رو دیدم ولی مشکل من رو حل نکرد
    شما زبون اسکریپت گزارش رو Vb انتخاب کردید ، درست که برنامه شما هم با Vb هست
    اما اگه زبون گزارش به جای Vb زبون C#‎‎‎ باشه فکر نکنم ایرادی پیش بیاد اینطور نیست

    فایل ضمیمه رو بررسی کنید
    امیدوارم مشکل حل شده باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #131

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    خیلی ممنون با این فایلی که شما لطف کردید جواب داد فقط یه سوال
    چه تغییری در آن دادین که مشکلش حل شد البته به جز زبان اسکریپت؟

  12. #132

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    چطور ميشه از چند جدول مرتبط به هم در stimul report گزارش گرفت؟

  13. #133
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    ایا میشه كانكشن استرینگ برای گزارش نیز از طریق کد ارسال کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله HAMRAHSOFT.IR : شنبه 08 اسفند 1388 در 09:25 صبح

  14. #134
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: ارسال چند datatable به گزارش در Stimul Report

    نقل قول نوشته شده توسط sjhosseini مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور می تونم 2 تا datatable یا بیشتر رو توی گزارش بیارم
    من بزای اینکار این کد رو نوشتم ولی مشکلی که داره اینه که اگه هر دو DataTable رو به dataset اضافه کنم جواب نمیده ولی اگه یکی از اونا رو اضافه کنم جواب میده
    فایل گزارش رو هم ضمیمه کردم.
    سلام
    کافیه وقتی datatable رو به DataSet اضافه کردی ، بهش اسم هم بدی ، همون اسمی که توی دیزاینر استیمول ، توی دیکشنری اون هست. مثلا اگه از یه table به نام Test استفاده کردی برای ساختن گزارشت در محیط designer ، در محیط کد با همین اسم اون رو در دیتاستت قرار بده تا بتونه تشخیص بده کدوم جدول برای کدوم داده هستش.

  15. #135
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    یه سوال : چطور میشه میشه یک New Calculated Column ساخت که دو تا عدد رو بر هم تقسیم کنه و نتیجه رو به صورت حاصل کامل به ما بده ؟
    مثلا وقتی 1 رو به 2 تقسیم کنه بده 0.5 . در حال حاضر من از Div استفاده کردم ، ولی فقط خارج قسمت رو به من میده، یعنی نتیجه صفر رو بر می گردونه
    اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

    راستی کسی تا حالا با استیمول چارت هم کشیده ؟ ستونی و یا دایره ای؟

  16. #136

    نقل قول: ارسال چند datatable به گزارش در Stimul Report

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    سلام
    کافیه وقتی datatable رو به DataSet اضافه کردی ، بهش اسم هم بدی ، همون اسمی که توی دیزاینر استیمول ، توی دیکشنری اون هست. مثلا اگه از یه table به نام Test استفاده کردی برای ساختن گزارشت در محیط designer ، در محیط کد با همین اسم اون رو در دیتاستت قرار بده تا بتونه تشخیص بده کدوم جدول برای کدوم داده هستش.
    ممنون از شما
    من درست متوجه نشدم خوب جدول‌ها با نام اصلی خودشان که در sql server ساخته شده هستند
    سوال اینکه اگر چند جدول داشته باشیم باید آنها را در stimul report به هم لینک دهیم؟
    اگر بله چطور
    من یک نمونه ساختم ولی گزارش را خالی نمایش می‌دهد
    اگر یک نمونه مرحمت کنید خیلی ممنون می‌شوم
    بازهم ممنون

  17. #137
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: ارسال چند datatable به گزارش در Stimul Report

    نقل قول نوشته شده توسط _lotus_ مشاهده تاپیک
    ممنون از شما
    من درست متوجه نشدم خوب جدول‌ها با نام اصلی خودشان که در sql server ساخته شده هستند
    سوال اینکه اگر چند جدول داشته باشیم باید آنها را در stimul report به هم لینک دهیم؟
    اگر بله چطور
    من یک نمونه ساختم ولی گزارش را خالی نمایش می‌دهد
    اگر یک نمونه مرحمت کنید خیلی ممنون می‌شوم
    بازهم ممنون
    سلام
    اگر در هنگام طراحی گزارش به خود دیتابیس متصل شده باشید ( با استفاده از New Connection ). شما با استفاده از تب Dictinary موارد لازم رو توی گزارشتون آوردین، تا اینجاش که مفهومه حتما. اینکه لینک ایجاد کنین یا نکنین به گزارشتون ربط داره و برای گزارش با چند جدول ، انجام اینکار ضروری نیست.
    خوب حالا توی کدتون ، داده ها رو از دیتابیس بخونین و توی DataTable های متفاوت ذخیره کنین. حالا یک DataSet ایجاد کنید و این DataTable ها رو در اون قرار بدین. هر کدام از جداول رو که به DataSet اضافه می کنین ، اسم جدول اصلی رو هم بهش بدین .
    فرض کنید جداول شما در دیتابیس به نام Country و State ذخیره شده اند و شما گزارشتون رو با این دو تا جدول ساختین. حالا توی کد، داده های مربوط به جدول Country رو در CountryDataTable و داده های جدول State رو در StateDataTable بریزین. حالا داریم :


    DataSet ds = new DataSet();
    ds.Merge(CountryDataTable );
    ds.Tables[0].TableName = "Country";
    ds.Merge(StateDataTable );
    ds.Tables[1].TableName = "State";
    ds.Merge(dtUnit);


    StiReport report = new StiReport();
    string ServerPath = Server.MapPath(".") + "\\rptCountry.mrt";
    report.Load(ServerPath);
    report.RegData(ds);
    StiWebViewer.Report = report;


    در صورتی که برای ساخت گزارش از View استفاده کرده باشین باز اینجا باید اسم همون View رو به DataTable های موجود توی DataSet بدین.

    دلیل : وقتی چند DataTable در یک DataSet ذخیره می شوند با ایندکسشون قابل رد یابی هستن. اگه برای هر کدام از DataTable های موجود در DataSet اسم هم بدیم ، اون موقع با اسم هم میشه اون DataTable ها رو از DataSet انتخاب کرد. استیمول، داده ها رو با اسم Table ای که شما اضافه کردین تشخیص میده . در صورتی که در گزارشتون از یک جدول استفاده کرده باشید ، به صورت پیش فرض ،هر DataTable ای که بهش پاس بشه رو به نام اون جدول فرض می کنه ، ولی وقتی جداول مورد استفاده دو تا بشه ، براش قابل تشخیص نیست که از این دو تا DataTable کدومشون واسه کدوم جدوله و ...

  18. #138
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط e_yaghoobi مشاهده تاپیک
    سلام

    یه سوال : چطور میشه میشه یک New Calculated Column ساخت که دو تا عدد رو بر هم تقسیم کنه و نتیجه رو به صورت حاصل کامل به ما بده ؟
    مثلا وقتی 1 رو به 2 تقسیم کنه بده 0.5 . در حال حاضر من از Div استفاده کردم ، ولی فقط خارج قسمت رو به من میده، یعنی نتیجه صفر رو بر می گردونه
    اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

    راستی کسی تا حالا با استیمول چارت هم کشیده ؟ ستونی و یا دایره ای؟
    سلام
    خودم جواب این سوال رو پیدا کردم، می نویسم اینجا که بقیه هم بدونن .
    اگه اعداد تقسیم ما از نوع Double باشند و نتیجه هم Double تعریف شده باشه ، اون وقت این تقسیم درست خواهد بود.
    اما اگه یه عددی دارین تو دیتابیس که int هستش و می خواین جواب تقسیمتون درست باشه ، اول اون عدد رو در 1.0 ضرب کنین ، اونوقت تقسیم کنین
    این یه نوع کلک زدن ساده است.

    خوش باشین

  19. #139

    به نوبت لود شدن صفحات در گزارش

    با سلام وقتی در برنامه از stimulreport استفاده میکنیم موقعی که روی باتن گزارش کلیک میکنیم اول یک پنجره باز میشه که یک progress barداره و صفحات گزارش رو میشماره و بعد گزارش رو باز میکنه آیا راهی هست که کاربر مجبور نباشه صبر کنه تا تمام صفحات گزارش لود بشن یعنی گزارش سازاولین صفحه رو به کاربر سریع نشون بده و بعد به ترتیب صفحات بعدی روبه نوبت لود کنه

  20. #140
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    DataSet ds = new DataSet();
    ds.Merge(CountryDataTable );
    ds.Tables[0].TableName = "Country";
    ds.Merge(StateDataTable );
    ds.Tables[1].TableName = "State";
             DataSet ds = new DataSet();

    ds.Merge(DataSet_a.Tables[0]);
    ds.Tables[0].TableName = "table1";

    ds.Merge(DataSet_b.Tables[0]);
    ds.Tables[1].TableName = "table2";


    MessageBox.Show(ds.Tables.Count.ToString() + " " +
    ds.Tables[0].TableName.ToString() + " " +
    ds.Tables[1].TableName.ToString()
    + " " + ds.Tables[0].Rows.Count.ToString() + " " +
    ds.Tables[1].Rows.Count.ToString());
    سلام
    در گزارش من دو تا تیبل و همچنین دو تا دیتاباند دارم
    در گزارش از همین شیوه استفاده کردم
    اطلاعات دیتاباند1 از تیبل اول و اطلاعات دیتاباند2 از تیبل دوم می بایست تامین شه

    اما در دیتاباند2 به تعداد اطلاعات تیبل اولی ردیف خالی ایجاد می کنه

    در برنامه چک کردم همه چیز صحیح
    اما در گزارش خیر


    چه باید کرد؟؟؟

  21. #141
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    35
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام دوستان
    می خواستم بدونم وقتی تو یه برنامه از سیمولا ریپورت استفاده می کنی و وقتی برنامه رو تو یه سیستم دیگه نصب کنی آیا نیاز به نصب دوباره سیمولا ریپورت تو سیستم مقصد داریم یا نه !!! ؟
    یا همون DLL های رجیستر شده رو بذاری کافیه ؟
    ممنون

  22. #142
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    فرمول تبدیل عدد منفی به مثبت

    سلام

    ببخشید دوستان خیلی گشتم ولی چیزی نیافتم

    من مخوام ار تابع یا شرط هرکدوم که مدونید بهتر

    مخوام چک کنه که اگه عدد مورد نظر منفی برای نمایش به عدد مثبت نمایش بده و اگه عدد مثبت که خودش

    ممکن راهنمایم کنید

    جواب سوال را پیدا کردم

    جواب استفاده از تابع ABSمی باشد
    آخرین ویرایش به وسیله HAMRAHSOFT.IR : جمعه 07 اسفند 1388 در 11:19 صبح

  23. #143
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mn_zandy63 مشاهده تاپیک
    سوالم از دوستانی که در استفاده از این ابزار تجربه دارند اینه که آخرین ورژن که یک کرک درست و حسابی داشته باشه و ما رو به دردسر نندازه چی هست.
    با سلام.
    این سوال منم هست.
    من VS2008 دارم.

  24. #144
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mn_zandy63 مشاهده تاپیک
    من هیچ وقت در پروژه هام گزارش رو مستقیم به دیتابیس وصل نمیکنم. (چون به نظرم اساس لایه نویسی رو میبره زیر سوال، البته دوستان میتونن در این مورد نظر بدن) و بنابراین در این زمینه تجربه واقعی ندارم، تجربه ام بیشتر در محیط آزمایشگاهیه.
    اما به هر حال SetDatabaseLogon مشکلت رو حل نمیکنه؟
    سلام
    اگر به طور مستقیم وصل نمی کنید، پس چه کار می کنید؟
    من از طریق wizard ابتدا به دیتا بیس و جدولم وصل میشم و بعد کدنویسی می کنم، یعنی اگر این گزارش را بخوام روی سیستم دیگه استفاده کنم، چون نام server ها فرق می کنه مشکل ایجاد میشه،نه؟
    چه راهی وجود داره که بدون استفاده از wizard بتونیم به دیتا بیس وصل بشیم و فیلدهای جدول هامون را بیاریم توی گزارش؟

  25. #145
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    ایا میشه كانكشن استرینگ برای گزارش نیز از طریق کد ارسال کرد؟

    كسي كد يا راحلي براي اين مورد بلد نيست؟

  26. #146
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    سلام

    از دوستان کسی می تونه یه آدرس برای دانلود stimul بده؟؟؟؟؟
    حتی الامکان ورژن بالا و ک.....ر.....ک شده .




    با تشکر

  27. #147
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    از دوستان کسی می تونه یه آدرس برای دانلود stimul بده؟؟؟؟؟
    حتی الامکان ورژن بالا و ک.....ر.....ک شده .
    بنده یه آدرس پیدا کردم اما امکان دانلود وجود نداره
    این آدرس رو ببینید
    اگه کسی تونست دانلود کنه لطفا همینجا قرار بده
    تا دوستان استفاه کنند

  28. #148

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    دوستان كسي ميتونه كمك كنه ؟

    من موفق شدم گزارشهام رو بر مبناي ديتاست با StimulReport دوباره سازي كنم
    به رفرنس هاي برنامه ام هم stimul رو اضافه كردم با VS.Net هم دارم فايل Setup ميسازم(2 تا dll بيشتر نمياره )
    وقتي برنامه روي يك سيستم ديگه اجرا ميشه به همين نبود dll ها گير ميده بصورت دستي همه dll ها رو به محل نصب برنامه - System32 و حتي windows\asembly اضافه كردم ولي بازهم نميتونه Stimul رو اجرا كنه !
    چكار بايد بكنم ؟!

  29. #149
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    من یک برنامه تحت وب دارم و از st استفاده می کنم
    در دستور load آدرس را چگونه باید ساخت

  30. #150

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    بنده یه آدرس پیدا کردم اما امکان دانلود وجود نداره
    این آدرس رو ببینید
    اگه کسی تونست دانلود کنه لطفا همینجا قرار بده
    تا دوستان استفاه کنند
    اين لينك را امتحان كنيد
    http://www.mediafire.com/?nyitmi5zz0t

  31. #151
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط accpascal مشاهده تاپیک
    من یک برنامه تحت وب دارم و از st استفاده می کنم
    در دستور load آدرس را چگونه باید ساخت



    StiReport report = newStiReport();
    string ServerPath = Server.MapPath(".") + "\\rptDocuments.mrt";
    report.Load(ServerPath);



    rptDocuments.mrt نام گزارش است و فایل گزارش و فایل نمایشگر گزارش در یک فولدر قرار دارند.

  32. #152
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط m.mahnani مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    می خواستم بدونم وقتی تو یه برنامه از سیمولا ریپورت استفاده می کنی و وقتی برنامه رو تو یه سیستم دیگه نصب کنی آیا نیاز به نصب دوباره سیمولا ریپورت تو سیستم مقصد داریم یا نه !!! ؟
    یا همون DLL های رجیستر شده رو بذاری کافیه ؟
    ممنون

    نه نیازی نیست
    فقط کافیه فایل های dll اون رو تو فولدر bin کپی کنید.

  33. #153
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
             DataSet ds = new DataSet();

    ds.Merge(DataSet_a.Tables[0]);
    ds.Tables[0].TableName = "table1";

    ds.Merge(DataSet_b.Tables[0]);
    ds.Tables[1].TableName = "table2";


    MessageBox.Show(ds.Tables.Count.ToString() + " " +
    ds.Tables[0].TableName.ToString() + " " +
    ds.Tables[1].TableName.ToString()
    + " " + ds.Tables[0].Rows.Count.ToString() + " " +
    ds.Tables[1].Rows.Count.ToString());
    سلام
    در گزارش من دو تا تیبل و همچنین دو تا دیتاباند دارم
    در گزارش از همین شیوه استفاده کردم
    اطلاعات دیتاباند1 از تیبل اول و اطلاعات دیتاباند2 از تیبل دوم می بایست تامین شه

    اما در دیتاباند2 به تعداد اطلاعات تیبل اولی ردیف خالی ایجاد می کنه

    در برنامه چک کردم همه چیز صحیح
    اما در گزارش خیر


    چه باید کرد؟؟؟
    میشه بپرسم دیتابند هاتون رو چطوری تو صفحه گذاشتین؟ زیر هم یا ستونی ؟
    یعنی دیتاهای تیبل دوم رو هم میاره ولی اولش خالیه(به تعداد ردیف های جدول یک)؟

    پیامتون رو دریافت کردم ولی تعداد پست هام به حدی نرسیده که بتونم پیام خصوصی براتون بفرستم.
    من از ورژن 2008.2 استفاده می کنم .
    آدرس ایمیلتون رو برای من بفرستین براتون ایمیلش کنم.
    خدانگهدارتون
    آخرین ویرایش به وسیله e_yaghoobi : شنبه 22 اسفند 1388 در 13:07 عصر

  34. #154
    کاربر تازه وارد آواتار e_yaghoobi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ایران ، تهران
    پست
    57

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط xvision مشاهده تاپیک
    دوستان كسي ميتونه كمك كنه ؟

    من موفق شدم گزارشهام رو بر مبناي ديتاست با StimulReport دوباره سازي كنم
    به رفرنس هاي برنامه ام هم stimul رو اضافه كردم با VS.Net هم دارم فايل Setup ميسازم(2 تا dll بيشتر نمياره )
    وقتي برنامه روي يك سيستم ديگه اجرا ميشه به همين نبود dll ها گير ميده بصورت دستي همه dll ها رو به محل نصب برنامه - System32 و حتي windows\asembly اضافه كردم ولي بازهم نميتونه Stimul رو اجرا كنه !
    چكار بايد بكنم ؟!
    خوب این مشکل من هم بود ، البته من تحت وب کار مب کنم و تو این حالت کافی بود dll های استیمول رو تو فولدر bin پروژه بعد از Publish برنامه کپی کنم.
    یه پیشنهاد براتون دارم که مطمئن نیستم جواب بده ولی امتحانش ضرر نداره. فایل های dll رو در همونجاییکه پروژه رو Deploy کردین در کنار بقیه فایل های deploy شده کپی کنید و پسوند اون ها رو به deploy تغییر بدین( مثل بقیه فایل های موجود در فولدر) .
    امیدوارم جواب بده.

  35. #155
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    ممکنه یکی اشکال این کد را بگه؟
    من دوتا تیبل دارم که در یک دیتا ست ذخیره شده اند. در طراحی گزارش هم دوتا تیبل دارم با همان نام ها
    اما از گزارش خبری نیست؟

    string constr = "user id=sa;data source=;initial catalog=Agency;password=";
    SqlConnection Con = new SqlConnection(constr);
    string sqlstr = "select custcode,custname from custdb" +
    " where id<6";
    Con.Open();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(sqlstr, Con);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "custdb");
    Con.Close();
    sqlstr = "select citycode,cityname from citydb" +
    " where id<6";
    Con.Open();
    da = new SqlDataAdapter(sqlstr, Con);
    da.Fill(ds, "citydb");
    Con.Close();
    string mypath = Server.MapPath(".") + "\\testrep.mrt";
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load(mypath);
    report.RegData(ds);
    refershow.Report = report;

    توضیح اینکه تیبل های گزارش بصورت data from dataset datatable ایجاد شده اند

  36. #156
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط accpascal مشاهده تاپیک
    ممکنه یکی اشکال این کد را بگه؟
    من دوتا تیبل دارم که در یک دیتا ست ذخیره شده اند. در طراحی گزارش هم دوتا تیبل دارم با همان نام ها
    اما از گزارش خبری نیست؟

    string constr = "user id=sa;data source=;initial catalog=Agency;password=";
    SqlConnection Con = new SqlConnection(constr);
    string sqlstr = "select custcode,custname from custdb" +
    " where id<6";
    Con.Open();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(sqlstr, Con);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "custdb");
    Con.Close();
    sqlstr = "select citycode,cityname from citydb" +
    " where id<6";
    Con.Open();
    da = new SqlDataAdapter(sqlstr, Con);
    da.Fill(ds, "citydb");
    Con.Close();
    string mypath = Server.MapPath(".") + "\\testrep.mrt";
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load(mypath);
    report.RegData(ds);
    refershow.Report = report;

    توضیح اینکه تیبل های گزارش بصورت data from dataset datatable ایجاد شده اند
    اشکال احتمالا به یکی نبودن اسامی اشیاء شما در کد نویسی و درون فایل گزارش برمی گردد.
    اینجا رو ببینید :

    http://forum.stimulsoft.com/Default.aspx?g=posts&t=2854

  37. #157
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    گمگشته در دیارغریب و عجیب
    سن
    66
    پست
    276

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط iman_22a مشاهده تاپیک
    اشکال احتمالا به یکی نبودن اسامی اشیاء شما در کد نویسی و درون فایل گزارش برمی گردد.
    اینجا رو ببینید :

    http://forum.stimulsoft.com/Default.aspx?g=posts&t=2854
    لینک فوق اشاره به connection دارد که من از آن نمی خواهم استفاده کنم
    لطفا تصویر گزارش را ببینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  38. #158
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    Report.RegData("ds", ds)
    Report.Load(Server.MapPath("1.mrt"))
    Report.ScriptUpdate()
    Report.Compile()
    Me.StiWebViewer2.Report = Report


    بجای ds از "ds" استفاده کنید . ScriptUpdate و Compile را فراموش نکنید (واسه اطمینان)

    اگر دوتا جدولی که در دیتاست هستند با هم عمل نکردند (ممکنه دومی بصورت خالی برای گزارش فرستاده بشه ) واسه راهنمایی اینجا رو ببینید .
    آخرین ویرایش به وسیله iman_22a : دوشنبه 24 اسفند 1388 در 02:27 صبح دلیل: تکمیل اطلاعات

  39. #159
    کاربر دائمی آواتار majidsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    329

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام خدمت دوستان
    من از اين كد براي گزارش گيري در كريستال استفاده مي كردم
    اگه مي شه اين كد را براي استفاده در sti برايم اصلاح كنيد با تشكر
    Dim ds As New DataSet
    Dim Cmd1 As SqlDataAdapter = New SqlDataAdapter("Select * from rest where (pri=" & 1 & ") and ((code=" & txtcode.Text & "))", cnn)
    Cmd1.Fill(ds, "rest") : Dim rpt As New cry2 : rpt.SetDataSource(ds)
    frmreport.CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt : frmreport.Show()

  40. #160
    کاربر دائمی آواتار Shahram_Shobeiri
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    315

    نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    با سلام
    کد زیر بدون خطا اجرا میشه اما فیلتر روی گزارش صورت نمی گیره. انگار که اصلا دیتا ستی به گزارش نسبت داده نشده باشه. در ضمن نام connection و data source هم در گزارش و برنامه یکسانه. من توی ریپورت یک کانکشن دارم و یک دیتا سورس که از طریق کوئری ایجاد شده. مشکل کجا ست؟
    کوئری : SELECT * FROM a_view
    Imports Stimulsoft.Report
    Imports System.Data.SqlClient

    Public Class Form1
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim ds As New DataSet
    Dim con As SqlConnection
    Dim com As SqlCommand
    Dim da As SqlDataAdapter

    con = New SqlConnection(Class_Connection_String.Connection_S tring)
    com = New SqlCommand()
    com.Connection = con
    da = New SqlDataAdapter

    com.CommandText = "SELECT * FROM [View_Operator's_Operation] WHERE (([کد کاربر] = " + TextBox1.Text + ") AND ([نام عملکرد] = '" + ComboBox1.Text + "'))"
    da.SelectCommand = com
    Try
    ds.Clear()
    da.Fill(ds)
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    End Try

    ds.DataSetName = "stimul_con"
    ds.Tables(0).TableName = "stimul_ds"
    Dim rtp As New StiReport()
    rtp.Load("E:\Create Dinamic Report With StimulReports\Sample\Report00.mrt")
    rtp.RegData(ds)
    rtp.Dictionary.Synchronize()
    rtp.Show()
    End Sub
    End Class

صفحه 4 از 42 اولاول ... 2345614 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •