نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: دو تا سوال در مورد php دارم

  1. #1

    دو تا سوال در مورد php دارم

    سلام.
    دو تا سوال در مورد php داشتم.
    اولی این بود که من چند وقت پیش open source سیستم عضویت در سایت رو دانلود کردم.
    ( registration code )
    حالا وقتی اومدم امتحانش کنم متوجه شدم که وقتی فرم عضویت رو پر میکنیم و روی تایید کلیک میکنیم مینویسه the page cannot be displayed
    و در نوار آدرس بعد از اسم سایت یه سری حروف نوشته میشه.
    میخواستم ببینم شما میتونید کمک کنید؟
    لینک د انلود اسکریپت:
    http://eshghe-rangi.persiangig.ir/regform_php4t.zip

    سوال دوم:
    به این عکس نگاه کنید:

    ( http://eshghe-rangi.persiangig.com/Untitled-1.gif )
    میخوام یه سری اطلاعات و متن هایی رو داخل اون تکست باکس بنویسم و بعد وقتی روی submit کلیک کردم همون نوشته ها بره تو تیبل بالایی که borderesh سبزه.
    اگه کمک کنید ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    سوال اول رو به دلیل پایین بودن سرعت نمی تونم دان کنم ولی بقیه دوستان میان جواب میدن

    در مورد سوال دوم هم میتونی تو اون تیبل بنویسی

    مثلا

    <td>
    if(isset($_POST['text']))
    {
    echo $_post['text']
    }
    </td>

  3. #3

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    کجای تیبل بنویسم؟
    در مورد سوال اول هم دوستان دیگه راهنمایی کنند ممنون میشم.

  4. #4

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    خوب هرجاش که می خوای دیگه

  5. #5

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    دوست عزیز
    اگه چیزی که شما می بینید همون چیزی که در تصویر وجود داره(واسه رجیستر کردن) بگید تا راهنماییتون کنم.
    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.JPG‏ (31.3 کیلوبایت, 6 دیدار)
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  6. #6

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    سلام.
    بله دقیقا همینه که تو تصویر هست.

  7. #7

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    نقل قول نوشته شده توسط naser67 مشاهده تاپیک
    خوب هرجاش که می خوای دیگه
    آخه من وقتی تو تیبل مینویسم توی حالت design که میرم یا موقع پیش نمایش این کد توی تیبل دیده میشه و عمل نمیکنه!

  8. #8

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    نقل قول نوشته شده توسط yaqubian مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    اگه چیزی که شما می بینید همون چیزی که در تصویر وجود داره(واسه رجیستر کردن) بگید تا راهنماییتون کنم.
    موفق باشید
    دقیقا همینه ولی
    وقتی روی submit کلیک میکنم صفحه cannot be displayed میشه

  9. #9

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    روی submit که کلیک میکنم صفحه cannot be displaed میزنه

  10. #10

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    دوست خوبم
    شما این برنامه رو باید تنظیماتش رو انجام بدید. یه مقدار کار می بره. شما هیچ تنظیمی رو نکردید واسه همین صفحه مقصد رو بصورت متغیر می گیره. واسه همینه که پیداش نمی کنه.
    چه مقدار php کار کردید؟
    بگید تا راهنماییتون کنم
    موفق باشید.
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  11. #11

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    نقل قول نوشته شده توسط yaqubian مشاهده تاپیک
    دوست خوبم
    شما این برنامه رو باید تنظیماتش رو انجام بدید. یه مقدار کار می بره. شما هیچ تنظیمی رو نکردید واسه همین صفحه مقصد رو بصورت متغیر می گیره. واسه همینه که پیداش نمی کنه.
    چه مقدار php کار کردید؟
    بگید تا راهنماییتون کنم
    موفق باشید.
    والا من اصلا php کار نکردم.
    با برنامه دریم ویور کار میکنم که فقط صفحه ای رو که طراحی کردمو با فرمت php سیو میکنم!
    ولی کدی رو به صورت دستی نمینویسم.

  12. #12

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    دوست عزیز
    من این برنامه رو تست کردم. کلا درست کار نمی کنه!
    بهتره خودتون از base شروع به نوشتن کنید. اینجوری بهتره. برنامش کلا از پایه مشکل داره.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  13. #13

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    من برای ساخت وب سایتم عجله دارم.
    موقع خوبی برای یادگیری و برنامه نویسی نیست!
    روی این برنامه حساب کردم.حالا باید چی کار کنم؟
    چون چند روز دیگه تعطیلات تابستونیم تموم میشه باید برم سر کار.
    اگه دوستان یه کد دیگه برای عضویت دارن لطف کنن بهم بدن.
    مرسی

  14. #14

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    در مورد ارسال اطلاعات هم اگه کمک کنید ممنون میشم.
    یه چیزی مثل سیستم نظر دادن میخوام باشه.ولی برای نظر دادن نیستش.
    فقط یک سری مطلب رو تایپ کنیم و بعد وقتی ارسالش کردیم بالای صفحه نشونش بده.تا کاربرای دیگه هم که بعدا اومدن بتونن ببینن

  15. #15

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    دوست عزیز شما باید اطلاعات textarea رو توی یک رکورد در دیتابیس یا در یک فایل ذخیره کنید و بعد در اونجا نمایش بدبد

    اگر بلد نیستید بگین تا کمکتون کنم

  16. #16

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    farshad_persia عزیز سلام عرض شد.
    واقعا لطف می کنید اگه منو در این زمینه راهنمایی کنید.

  17. #17

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    شهروز جان ;
    این کد اطلاعات مربوط به textarea را در یک فایل به اسم text.php ذخیره میکنه .همون بالای خودش نمایش میده .چون گفتم شاید ممکنه به دیتابیس دسترسی نداشته باشی این از طریق نوشتن در فایل برات گذاشتم . فقط کافیه فایل text.php رو بسازی و این فرم در همون پوشه قرار بدی .....
    <?php

    if(isset($_POST['file']))
    {
    $fp = fopen("text.php","w");
    fwrite($fp,$_POST['file']);
    fclose($fp);
    }



    $fp = fopen("text.php","r");
    $size = filesize("text.php");
    $C = fread($fp,$size);
    fclose($fp);


    ?>
    <iframe src="text.php" width="500" height="200" frameborder="0" style="border:solid ; border-color:#00CC00" ></iframe> <br /><br />

    <form action="1.php" method="post" >
    <textarea name="file" cols="60" rows="10"><?php echo $C; ?></textarea><br />
    <input type="submit" value="submit"/>
    </form>


    باز هم اگه سوالی داشتی در خدمتم


  18. #18

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    سلام مجدد.
    از لطفی که کردید نهایت تشکر رو دارم.

  19. #19

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    دوست عزیز
    چون می خواین اطلاعات رو تو همون صفحه نشون بده اسم صفحه ای رو که با text ذخیره کردید رو به 1 تغییر بدید. چون اگه نیگاه کنین می بینید که آدرس action فرمتون به 1.php و شما هم صفحتون رو باید به همین نام ذخیره کنید.
    البته اگر از php_self استفاده می شد به مراتب بهتر بود!.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  20. #20

    نقل قول: دو تا سوال در مورد php دارم

    نقل قول نوشته شده توسط yaqubian مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    چون می خواین اطلاعات رو تو همون صفحه نشون بده اسم صفحه ای رو که با text ذخیره کردید رو به 1 تغییر بدید. چون اگه نیگاه کنین می بینید که آدرس action فرمتون به 1.php و شما هم صفحتون رو باید به همین نام ذخیره کنید.
    البته اگر از php_self استفاده می شد به مراتب بهتر بود!.
    موفق باشید
    چه نکته جالب و ظریفی اشاره کردید
    ممنونم از دقت نظر و راهنمایی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •