نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    با سلام
    چگونه میشه داده از یه کامپیوتر به به یه کامپیوتر با ip مشخص در شبکه فرستاد؟
    و آیا میشه یه بسته tcp ip فرستاد در داخل شبکه بدون آدرس ip فرستاد که همه کامپیوتر ها اونو دریافت کنند تقریبا مثل dhcp
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    پس چرا کسی جواب نمی ده ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    سوالتان یا مبهمه و یا اینکه بی معنی است برایه ما. چکاری میخواهید انجام بدید؟ یک برنامه مانند چت؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط behzadk مشاهده تاپیک
    چگونه میشه داده از یه کامپیوتر به به یه کامپیوتر با ip مشخص در شبکه فرستاد؟
    با استفاده از سوکت میتوانید داده ها رابین دو PC در یک شبکه جابجا کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    یه منبعی یا مثالی ندارید
    من که خیلی گشتم نتونستم پیدا کنم
    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    سلام
    فکر کنم این مقاله به دردت بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Masiha1986
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران - شهرری
    پست
    36

    Lightbulb نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    با سلام
    دوست عزیز برای این کار می تونید از NET Remoting. استفاده کنید.
    پروژه نمونه رو از قسمت 'فایل های پیوست شده' دانلود کنید (NET 3.5.)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    با تشکر از راهنمایی ها و مثال ها
    یه سوالی که برای من پیش آمده اینکه چرا با پورت 5050 کار می کنید؟ ایا این پورت همیشه باز است؟
    من می خوام یه پورت مختص برنامه خودم باز کنم
    این کار امکان پذیر است
    اگر بله چطوری؟
    با تشکر

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Masiha1986
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران - شهرری
    پست
    36

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    با سلام
    دوست عزیز شما برای ایجاد ارتباط از هر پورتی که توسط یک برنامه دیگه باز نشده باشه می تونید استفاده کنید.
    در ضمن من از پورت 8080 استفاده کردم نه 5050.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    با تشکر از راهنمایی همه دوستان
    توی ip فید بک همان 127.0.0.1 کار می کنه اما توی دو کامپیوتر در شبکه با error مواجه میشیم
    و error
    چه طور میشه کل permission رو برداشت و آزاد کار کرد بدون هیچ محدودیتی
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    501

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    پس چرا کسی جواب نمی ده

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار Masiha1986
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران - شهرری
    پست
    36

    Lightbulb نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    با سلام
    کد توی Constructor فرم Client رو به این کد تغییر بده تا بتونی به سرورت Authenticate کنی:

    //************************************* TCP *************************************//
    // using TCP protocol
    IDictionary dictionary = new Hashtable();
    dictionary.Add("secure", "true");
    dictionary.Add("timeout", 30);
    dictionary.Add("username", "YourServerUserName");
    dictionary.Add("password", "YourServerPassword");

    TcpClientChannel channel = new TcpClientChannel(dictionary, new BinaryClientFormatterSinkProvider());

    if (ChannelServices.GetChannel(channel.ChannelName) != null)
    {
    ChannelServices.UnregisterChannel(ChannelServices. GetChannel(channel.ChannelName));
    }

    ChannelServices.RegisterChannel(channel, false);
    // Create an instance of the remote object
    remoteObject = (MyRemoteObject)Activator.GetObject(typeof(MyRemot eObject), "tcp://YourServerIP:8080/HelloWorld");
    //************************************* TCP *************************************//



    فقط دقت کن که بعد از اتمام کارت Channel رو Unregister کنی تا port سرورت باز نمونه :

    ChannelServices.UnregisterChannel(channel);
    و هم چنین برای این کار روی سرورت یک User با حداقل دسترسی ها ایجاد کن تا برای سرورت مشکل امنیتی ایجاد نشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    نقل قول: ارسال داده از یک کامپیوتر به یه کامپیوتر

    ارسال داده از سرور به کلاینت به سبک زیر با استفاده از پروتکل TCP چگونه انجام میشه

    st s=new st();
    s.name="ali";
    s.family="rezaee";


    حالا ما می خواهیم شی s را به کلاینت ارسال کنیم چگونه میشه آیا راهی هست که خاصیت شی بودنش حفظ بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •