نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: چگونه در دلفی، فارسی بنویسیم: جمع بندی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146

    چگونه در دلفی، فارسی بنویسیم: جمع بندی

    سلام.
    می دونم که این بحث خیلی مهمه و خودم هم خیلی جاها به فارسی نوشتن احتیاج پیدا کردم.
    کسایی که در این زمینه کار کردند و به نتیجه رسیدند، لطفا اطلاعاتشون رو در اینجا بذارن تا بقیه هم به یه نوایی برسن.

    میخوایم این اولین باری باشه که یه بحث با موضوع فارسی نوشتن در دلفی (یا جاهای دیگه) قفل میشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مهندس
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Dedicated Server
    پست
    813
    سلام

    من خیلی تو این زمینه ور رفتم و دیدم بهترین راه همینه که در xp با زبان پیش فرض Farsi‌ برنامه رو بنویسم و
    کاربر هم فقط در xp با زبان پیش فرض فارسی کار کنه........

    خداییش از همه بهتره .... مشکلی هم نداره .... :سکوت: :موافق:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146
    نه. نشد. به غیر از اینکه فقط تو اکس پی نتیجه میده همه جاشم نتیجه نمیده. مثلا در RichEdit :
    (RichEdit1.Lines.Add(Edit1.text
    (و با تغییر فونت آن!) از اون کاراکتر های کذایی میزنه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146
    بعضی جاها تو یه جاهایی این فونت ایران سیستم یه چشمکهایی میزنه. انگار همه فن حریفه. 98 یا XP یا این چیزا هم سرش نمیشه. درسته؟ چه جوری میشه باهاش کار کرد؟ این فونت سپهر یا سایه قضیه اش چیه؟ کسی نمی دونه؟ :?:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    سپهر که همون ایران سیستم هست !‌ سایه هم با پاراداکس کاملا مچ میشه
    خود و َUniCode هم معمولا خوبه و جواب میده
    نیازی هم به دیفالت سیستم عوض کردن نداره !
    من که راحت باهاش کار میکنم
    نمیدونم مشکل شما چیه ؟
    شاید بحث فوت کوزه گریه ؟
    بای

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146
    پس بذارید جزئی تر و کاربردی تر بگم:
    1)هر دو محیط 98 و XP را باید بتواند جواب دهد.
    2)تمام منوها و باتن ها را.
    3)یکی از چیزایی که معمولا نمیشه کاریش کرد اینه: مثلا تو لیبل با فونت Zar نوشتین "سلام".:
    ;image1.canvas.font:=label1.font
    ;(image1.canvas.textout(10,10,label1.caption
    به جای "سلام" میزنه "????". یعنی 4 تا علامت سوال.
    4)یا مثلا همون مشکلی که با RichEdit گفتم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار مهندس
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Dedicated Server
    پست
    813
    سلام

    ما در دانشگاه که چند تا نرم افزار رو دیدم جدیدا فقط در XP کار میکنند و اصلا دیگه با 98 کاری ندارند.....

    :lol:

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار میتی دات نت
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی ها
    پست
    151
    به نام خدا

    من وقتی در دلفی 5 تحت windows انگلیسی (غیر عربی) با فونت ایران سیستم برنامه می نوشتم آون برنامه ها در تمام نگارش های windows از 98 تا XP خیلی خوب کار می کرد . ولی وقتی همان برنامه و با Delphi6 و یا Delphi 7 کامپایل کردم تمام فونت ها بهم ریخت :?:

    :heart:

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    من با فونت ZAR مینویسم و مشکلی نداره :)
    یک فوت کاسه گری داره !‌
    بگردی پیداش میکنی !‌
    اگه یاد نگرفتی بگو تا به قول بعضی از دوستان بذارم تو فروشگاه برنامه نویس :))
    شوخی کردم میگم
    بای

  10. #10
    سلام .
    من یک کامپوننت دارم که هم تو ایکس پی جواب میده و هم تو 98 و ... ولی 1 مشکلی که داره اینه که :? متنی که تو 98 می نویسی تو ایکس پی 1کم قاطی می کنه .
    به همین خاطر به نظر من بهترین راه همون استاندارد خود ویندوز یعنی همون یونی کد هست.

    باز هم میکروسافت پیروز شد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    این کارا رو نمیخواد
    خود برنامه رو تنظیم کن درست میشه !
    بای

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146
    سلام.
    این کامپوننت رو نمیخواین آپلود کنین؟
    تنظیماتش؟
    این کامپوننت هم چیز خوبیه ولی یه گیرایی داره:http://delphi.icm.edu.pl/ftp/d70free/PersianD7.htm
    و فقط دلفی 7 رو ساپورت میکنه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    خیلی خوب !‌میگم
    فقط کافیه شما CharSet رو بکنی Arabic همین
    بای

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار vesal
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    در حالت پایه ای اگر بخواهید کار کنید باید یک تابع مبدل بنویسید که مستقیما با خود فونت کار بکنه
    در فونت های فارسی هر کاراکتر به صورت معمول چهار حالت داره بعضی ها دو حالت و تک و توکی هم پنج شش حالته. که شما می توانید با فراخوانی کد دسیمال کاراکتر اونو تو کنترل خودتون مثلا ادیت باکس (!) نشون بدید. در ضمن کد های دسیمال کاراکترها از 0 تا 255 هست برای امتحان هم می تونید یک ادیت باکس (!) روی یک فرم خالی بگذارید برنامه را اجرا کنید سپس در ادیت باکس (!) به جای اینکه متنی را تایپ کنید کلید آلت را پایین نگه دارید و یک عدد از 0 تا 255 بزنید
    البته نوشتن یک تابع مبدل کار زیاد آسونی نیست چون موارد زیادی هست که باید برای هر کدوم یه راه حلی پیش بینی بشه. البته ما خودمون در سدد هستیم تا یک مجموعه کامپوننت با پشتیبانی کامل از زبان فارسی و مستقل از ویندوز تهیه کنیم. اگر هم کسی مایل به همکاری باشه با یک ایمل من رو در جریان بزاره :موفق:
    Vesal_behroozi2000@yahoo.com

  15. #15
    مستقل از ویندوز تهیه کنیم
    چرا مستقل از ویندوز
    آیا مشتریان شما 98 دارند؟ آیا هراس از XP شدن دارند؟
    آیا بجای کد نویسی که باعث می گردد در اثر باگ نرم افزار خود شما هم زیر سوال برود بهتر نیست از ابزار تست شده خود ویندوز استفاده کنید ؟

    در هرصورت انتخاب من برای اطمینان از دقت کار خرید فارسی ساز سینا پردازش است
    که هم دارای پشتیبانی خوب هم دارای طراحی عالی و هم قیمت مناسب است (3000 تومان ) و بقیه وقتی که صرفه جویی می کنم به نرم افزارم اختصاص می دهم

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    146
    سلام.
    یه خورده بیشتر توضیح نمیدین؟
    یعنی دیگه تو 98 هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت؟
    کد کلیدها چی؟
    فونتهای مخصوص به خودش را دارد یا با همین فونتهای استانداردی که خودمان داریم هم (مثل زر، ترافیک، ... ) مچ میشود؟
    موقع تایپ، تو همه جا مثلا یه ادیت باکس میشه مستقیم تایپ گرد یا اول باید رفت یه جایی تایپ کرد بعد copy/paste کرد؟
    مرسی.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    هیچ مشکلی نیست که با خود xp کار کنی به جز یه چیز
    اونم سیستمهایی که فارسی زبان پیشفرضشون نیست
    اونم یکی از دوستان یک کد بنویسه برنامه خودش تغییر بده حل میشه
    یا علی

  18. #18
    نقل قول نوشته شده توسط MiRHaDi
    یک فوت کاسه گری داره !‌
    اگه یاد نگرفتی بگو تا به قول بعضی از دوستان بذارم تو فروشگاه برنامه نویس :))
    شوخی کردم میگم
    بای
    با سلام این جواب شما چی شد
    با تشکر

  19. #19
    بابا بنده خدا که جواب داد
    نقل قول نوشته شده توسط MiRHaDi
    سلام
    خیلی خوب !‌میگم
    فقط کافیه شما CharSet رو بکنی Arabic همین
    بای
    و این دقیقا کامل ترین و ساده ترین راه است

  20. #20
    کسی نوشته برنامه ای که پیش فرضهای XP رو فارسی کنه؟
    You never know what you can do until you try

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار farideh_en
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    43
    پست
    161
    سلام
    قبل از هر کاری برای فارسی نویسی لازم که این کد در form اصلی بنویسین رو فرم 2 بار کیلیک کنید و این کد بنویسین
    ;(procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject
    begin
    ;(windows.ActivateKeyboardLayout($00000429,KLF_ACT IVATE
    ;end

    بعد هم با تنظیمات Regional Setting که باید یکسری تنظیمات انجام بشه و در قسمتهای که داره فارسی را انتخاب کنید که اگه خواستین میگم، فکر کنم که جواب بده.
    یا حق.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار vesal
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط JavanSoft
    چرا مستقل از ویندوز
    آیا مشتریان شما 98 دارند؟ آیا هراس از XP شدن دارند؟
    آیا بجای کد نویسی که باعث می گردد در اثر باگ نرم افزار خود شما هم زیر سوال برود بهتر نیست از ابزار تست شده خود ویندوز استفاده کنید ؟

    در هرصورت انتخاب من برای اطمینان از دقت کار خرید فارسی ساز سینا پردازش است
    که هم دارای پشتیبانی خوب هم دارای طراحی عالی و هم قیمت مناسب است (3000 تومان ) و بقیه وقتی که صرفه جویی می کنم به نرم افزارم اختصاص می دهم
    بابا بی خیال این ویندوز XP که میگی چی هست تازه اومده ؟!!!
    امیدوارم از این شوخی من ناراحت نشید ولی معمولا مشتریان ما با داس بیشتر حال میکنن

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    من خیلی وقته مشتری داس نداشتم :)
    دلم برای داس تنگ شده ، پروژه داشتی خبر کن :))
    بای

  24. #24

    نقل قول: چگونه در دلفی، فارسی بنویسیم: جمع بندی

    مطمئنید؟؟؟!!!‍♂️‍♂ ️ چرا کردم باز همونطوری بود؟

تاپیک های مشابه

  1. متن فارسی، اما اعداد لاتین
    نوشته شده توسط rahami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 22:50 عصر
  2. نظرسنجی، هر نفر فقط یک بار
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 17:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •