نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: multiline & access

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    Question multiline & access

    با سلام
    كسي مي دونه چه جوري ميشه محتويات تكس باكسي رو كه مولتي لاين هست و چند خط تو اون نوشته شده رو به يك فيلد در بانك اكسس انتقال داد؟

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: multiline & access

    تا حالا اين كارو نكردم و نمي دونم كه اصلا ميشه يا نه.
    ولي اگه نميشه به خاطر enterي هست كه آخر خط ها خورده.

    براي همين قبل از وارد كردن text به db ميگرديم و هرجا تو text كد 10و13 وجود داشت حذفش مي كنيم و بجاش space مي زاريم.

    موفق باشيد
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: multiline & access

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    تا حالا اين كارو نكردم و نمي دونم كه اصلا ميشه يا نه.
    ولي اگه نميشه به خاطر enterي هست كه آخر خط ها خورده.

    براي همين قبل از وارد كردن text به db ميگرديم و هرجا تو text كد 10و13 وجود داشت حذفش مي كنيم و بجاش space مي زاريم.

    موفق باشيد
    ميشه بيشتر توضيح بدي؟

  4. #4

    نقل قول: multiline & access

    بجای تکست باکس از Rich edit استفاده کن و نوع فیلد داخل اکسس رو از نوع memo بگیر.در آخر بجای اینکه rich1.text رو داخل بانک بریزی ، rich1.rtf رو داخل بانکت بریز.البته RTF یک فرمت خاصی برای نمایش متنه، مثل word ، اگه خود اطلاعات رو بدون فرمت خاصی لازم داشتی یک فیلد دیگه هم بگیر که rich1.text رو ذخیره کنه.پس 2 فیلد داری یکی برای نمایش در rich یکی هم مقدار اصلی بدون هیچ فرمتی برای اعمالی مثلا جستجو.
    .
    .
    .
    .
    فرمت RTF :مثل فرمت HTML که داده ها بین تگ ها قرار میگیره ، تشکیل شده از تعدادی تگ برای مشخص کردن رنگ ، سایز فونت و ....

  5. #5
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: multiline & access

    اين روشي كه دوستمون sohrab o گفتن بهتره. درواقع عملي تر و مطمئن تره.

    اوني كه من گفتم دردسر داره حلقه مي خواد و بررسي تك تك كاراكترها.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  6. #6
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: multiline & access

    سلام اين دقيقا همون چيزي هست كه شما مي خواين. دستور اصلي همون bold شده هست.
    كه با استفاده از تابع Replace هرجاي text1 كه Enter باشه بجاش space ميزاره. عدد يك يعني از كاراكتر اول بگرده.
    نكته: vbCrLf همون Enter هست يعني مجموع كدهاي 10و13 كه توي msgbox ها و فايل ها خيلي كاربرد داره.
    به عكس ضميمه هم يك نگاه بندازيد بد نيست.


    Private Sub Command1_Click()
    Dim S As String
    S = Replace(Text1.Text, vbCrLf, " ", 1)
    Adodc1.Recordset.AddNew
    Adodc1.Recordset.Fields("ID") = S
    Adodc1.Recordset.Update
    End Sub

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  7. #7

    نقل قول: multiline & access

    سلام
    فقط كافيه فيلدتون memo باشه همين
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  8. #8

    نقل قول: multiline & access

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    سلام اين دقيقا همون چيزي هست كه شما مي خواين. دستور اصلي همون bold شده هست.
    كه با استفاده از تابع Replace هرجاي text1 كه Enter باشه بجاش space ميزاره. عدد يك يعني از كاراكتر اول بگرده.
    نكته: vbCrLf همون Enter هست يعني مجموع كدهاي 10و13 كه توي msgbox ها و فايل ها خيلي كاربرد داره.
    این جایگزینی اصلا کار درستی نیست.
    با این کار متن دیگه قابل برگشت به متن اولیه نخواهد بود.



  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اصفهان -بزرگمهر-...
    پست
    54

    نقل قول: multiline & access

    داداش جایگزین که میکنی جاش بزار <br> تو نمایش درست میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •