نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره متغیر در بانک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raika17metal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    308

    ذخیره متغیر در بانک

    دوستان چطور می تونم متغیری رو با استفاده از Adodc تو بانک ذخیره کنم. (این متغیر رو از داخل کنترلی بدست نیاوردم)


  2. #2

    نقل قول: ذخیره متغیر در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط raika17metal مشاهده تاپیک
    (این متغیر رو از داخل کنترلی بدست نیاوردم)
    این قسمت سوالتون را متوجه نمی شم

    ولی شما باید ابتدا یک کانتکشن برقرار کنید و بعد با استفاده از دستورات SQL و یا AddNew دیتاهاتون را ذخیره کنید

    Farshad Nooranian


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raika17metal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    308

    نقل قول: ذخیره متغیر در بانک

    ببینید دوست عزیز من تمامی کار ها رو انجام دادم بنا به دلایلی قسمتی از محتوای Text رو تو متغیر ذخیره کردم حالا می خوام از طریق Adodc که به بانک اتصال داده شده محتوای این متغیر رو تو فیلد مورد نظرم ذخیره کنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: ذخیره متغیر در بانک

    براي ذخيره كردن متغير تون توي پايگاه داده اي كه به Adodc متصل شده شما مي توانيد به اين صورت عمل نماييد :

    ADODC1.RecordSet.Fields("اسم فيلد") = اسم متغير

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: ذخیره متغیر در بانک

    البته توي كد هايي كه نوشتم چون از كلمات فارسي استفاده كردم درست نشون نمي ده يعني اوني كه توي پرانتز نوشته مي شه اسم فيلدتونه و اوني كه جلوي مساوي نوشته مي شه اسم متغيرتونه .

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار parsajey
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای دور
    پست
    71

    Cool نقل قول: ذخیره متغیر در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط mahmood3d مشاهده تاپیک
    براي ذخيره كردن متغير تون توي پايگاه داده اي كه به Adodc متصل شده شما مي توانيد به اين صورت عمل نماييد :

    ADODC1.RecordSet.Fields("اسم فيلد") = اسم متغير

    البته به جای اسم فیلد ، شماره فیلد هم می تونید استفاده کنید ولی بدون کوتیشن
    آخرین ویرایش به وسیله parsajey : پنج شنبه 24 مرداد 1387 در 01:59 صبح دلیل: اشتباه لپی.... D:

  7. #7

    نقل قول: ذخیره متغیر در بانک

    فرض کن اسم متغییر شما F1 باشه و قراره در فیلد ID ذخیره بشه

    ابتدا باید حالت Adnew را انتخاب کنی بعد
    Adodc1.recordset("ID")=F1

    در آخر هم Update کنی

    Farshad Nooranian


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •