نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطور ميتوان به ركوردهاي خروجي يك adoqry به صورت random دسترسي داشت؟

  1. #1

    Question چطور ميتوان به ركوردهاي خروجي يك adoqry به صورت random دسترسي داشت؟

    چطور ميتوان به ركوردهاي خروجي يك adoqry به صورت random دسترسي داشت؟
    من اين كد را براي گرفتن خروجي نوشتم

    with ADOQuery1 do
    begin
    Close;
    SQL.Clear;
    SQL.Text:= 'select qtext , ta,tb,tc,td from qtable inner join atable on (atable.qcode=qtable. qcode ) and (qtable.type=:t) and (qtable.degree=:d)';
    Parameters.ParamByName('d').Value :=1;
    Parameters.ParamByName('t').Value :=1;
    Open;
    SQL.Text ;
    memo1.Text:=ADOQuery1.Fields.Fields[0].AsString;
    RadioGroup3.Items.Clear ;
    RadioGroup3.Items.Insert(0,ADOQuery1.Fields.Fields[1].AsString);
    RadioGroup3.Items.Insert(1,ADOQuery1.Fields.Fields[2].AsString);
    RadioGroup3.Items.Insert(2,ADOQuery1.Fields.Fields[3].AsString);
    RadioGroup3.Items.Insert(3,ADOQuery1.Fields.Fields[4].AsString);
    end;
    ميتوان با next به بعدي رفت اما چطور ميتوان به n(يك عدد تصادفي) بعدي پريد ؟


    اگر بخوام اين كار را باكرسر انجام بدم چه كد نويسي داره؟

  2. #2

    نقل قول: چطور ميتوان به ركوردهاي خروجي يك adoqry به صورت random دسترسي داشت؟

    تعداد رکوردهای برگشت داده شده توسط AdoQuery را با استفاده از خصوصیت RecordCount بدست بیارید، سپس یک عدد تصادفی بین 1 تا RecordCount تولید کنید، در نهایت عدد تصادفی بدست آمده را به خصوصیت RecNo از AdoQuery اختصاص بدید؛ AdoQuery رکورد فعال را به رکوردی که شماره اش بوسیله عدد تصادفی مشخص شده تغییر می دهد (کرسر را به رکورد مورد نظر منتقل می کند).


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •