نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تغییر رنگ start

  1. #1

    تغییر رنگ start

    با سلام
    دوستان لطف کنند بنده رو راهنمایی کنند با چه دستوری رنگ دکمه start رو می توان عوض کرد.
    کد تغییر متن دکمه استارت رو دارم اما کد تغییر رنگش رو ندارم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    Thumbs down نقل قول: تغییر رنگ start

    تا اونجا که میدونم منوی start رنگ نداره تا بتونی عوضش کنی.
    تا اونجا که یادمه منوی start یه Bitmap هستش و اینجوری نمیشه تغیرش داد.

    البته مطمن نیستم ...
    دوستان کسی هست که اطمینان داشته باشه که عکس هست یا کلید ؟

  3. #3

    نقل قول: تغییر رنگ start

    یک Bitmap است.

    احتمالا میتوانید با بدست آوردن handle آن و فرستان پیغام آن را تغییر دهید.

  4. #4

    نقل قول: تغییر رنگ start

    با تشکر
    فرقی نمی کنه رنک است یا bitmap به چه صورت باید عوضش کرد.و handle این دکمه را چطوری باید پیدا کرد و از هندل بدست آمده چطوری باید استفاده کرد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331

    نقل قول: تغییر رنگ start

    یه کامپوننتی داشتم اسمشو یادم رفته الانم هرچی گشتم نصب نیست - تو Property های یه Speed Button بهش میدادی اون Speed Button ات رو Replace میکرد به جای Start Menu - اگه پیداش کردم میذارم - ولی ABF هم یکی داره که برای دستکاری Start Menu هست اما فقط اندازه و Caption اش رو میشه تغییر بدی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331

    نقل قول: تغییر رنگ start

    ضمنا دکمه استارت Button هست نه Bitmap - بک گراندش شاید Bitmap باشه اما خودش Button هست - میتونید با API نوع کلاسش رو ببینید - اون کامپوننت هم که من میگم کارش همین بود یه Button بهش میدادی Replace میکرد

  7. #7

    نقل قول: تغییر رنگ start

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi_Developer مشاهده تاپیک
    ضمنا دکمه استارت Button هست نه Bitmap
    بله دوست عزیز. همه هم منظورشان پس زمینه آن بود.

  8. #8

    نقل قول: تغییر رنگ start

    handle این دکمه را چطوری باید پیدا کرد
    با استفاده از توابعی مانند FindWindow و برای پس زمینه FindWindowEx.

    از هندل بدست آمده چطوری باید استفاده کرد.
    در مورد هندلها و کار با آنها در سایت جستجو کنید.

    مثال :

    var
    Form1: TForm1;
    StartButton : hWnd;
    OldBitmap : THandle;
    NewImage : TPicture;
    ...

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject) ;
    begin
    NewImage:=TPicture.create;
    NewImage.LoadFromFile('C:\Windows\Circles.BMP') ;
    StartButton := FindWindowEx
    (FindWindow(
    'Shell_TrayWnd', nil),
    0,'Button', nil) ;
    OldBitmap:=SendMessage(StartButton,
    BM_SetImage, 0,
    NewImage.Bitmap.Handle) ;
    end;
    ...

    procedure TForm1.FormDestroy(Sender: TObject) ;
    begin
    SendMessage(StartButton,BM_SetImage,0,OldBitmap) ;
    NewImage.Free;
    end;


    منبع : Delphi.About

  9. #9

    نقل قول: تغییر رنگ start

    سلام
    ببخشید که اینجا می پرسم :
    میتونید با API نوع کلاسش رو ببینید
    می شی یه راهنمایی بکنید .

  10. #10

    نقل قول: تغییر رنگ start

    ببخشید که اینجا می پرسم :
    نقل قول:
    میتونید با API نوع کلاسش رو ببینید
    می شی یه راهنمایی بکنید . __________________
    با استفاده از تابع GetClassName


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •