نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فرستادن خروجی data grid بر روی چاپگر

  1. #1

    فرستادن خروجی data grid بر روی چاپگر

    من توسط جستجو خروجی بر روی data grid به دست اوردهم حالا چطوری می تونم اون خروجی چاپ کنم ( در ضمن Data Envernoment هم در پروژه دارم ) :(





    با تشکر

  2. #2
    اگر بخواهید نتیجه ی یک جستجو را در DataReport چاپ کنید کد زیر مفید است(اگر منظورتان را درست فهمیده باشم)
    Dim strsql As String
    strsql = "SELECT * FROM tbl_id WHERE item_id>2"


    If DataEnvironment1.rsCommand1.State = adStateOpen Then
    DataEnvironment1.rsCommand1.Close
    End If
    DataEnvironment1.rsCommand1.Open strsql
    DataEnvironment1.rsCommand1.Requery
    DataReport1.Show

  3. #3
    مرسی از کد ولی من این کد را کجا بنویسم ؟ :?:

  4. #4
    هر جا که می خواهی چنین اتقفاقی بیفته (مثلا در یه Button

تاپیک های مشابه

  1. DATA GRID
    نوشته شده توسط BAHARNARENG در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 01:37 صبح
  2. bindingیک data sourceبهdata grid
    نوشته شده توسط reza_N در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 11:43 صبح
  3. کلیک در Data Grid
    نوشته شده توسط mjz000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 13:38 عصر
  4. حذف یک سطر در data grid
    نوشته شده توسط mohandess_anita در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 08:46 صبح
  5. فرستادن اطلاعات از Data Grid به Data Envernoment
    نوشته شده توسط pesare_matin2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •