صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 75 از 75

نام تاپیک: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

  1. #41

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    با غیر فعال کردن Stop on Delphi Exceptions (یا Notify on language exceptions) در Debugger Options
    میشه بگید اینی که گفتید کجاست ؟ یه مقدار توضیح بدید ممنونم میشم
    با تشکر

  2. #42

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    در تنظیمات دلفی می توانید این گزینه را پیدا کنید. مثلا در دلفی 7 در منوی Tools->Debugger Options تب Language Exceptions با غیر فعال کردن گزینه Stop on Delphi Exceptions اگر هنگام اجرای برنامه تحت دلفی خطایی پیش بیاید دلفی اجرای برنامه را قطع نمی کند. اما در صورت فعال بودن این گزینه، دلفی با بروز هر exception حتی اگر با try...except هم handle شده باشد (مثل مشکل مورد بحث) اجرای برنامه را قطع می کند.

  3. #43

    Question نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    آقای adgteq خیلی ممنون از زحماتتون.
    من یک مشکلی پیدا کردم وقتی از بعضی فرمام خارج میشم یک همچین پیغام خطایی داده میشه.

    Projecet daroukhane.exe raised exception class EAccessViolation with message 'Access violation at address 00405934 in module 'daroukhane.exe'. Read of address 000008FC'. Proceess stopped. Use Step or Run to continue

    و پس از Ok کردن به این قسمت از کد xcalDB پرش میکنه و به inherited اشاره میشه.:


    destructor TXcalDateTimeField.Destroy;
    begin
    if Assigned(FXCalendar) then
    FXCalendar.RemoveNotify(XCalendarSettingsChanged);

    inherited;
    end;

    لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم که این خطا داده نشه؟
    ممنونم.

  4. #44

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    لطفا کمک کنید. هیچکدوم از دوستان این مشکل که من گفتم براشون پیش نیومده؟ اینم یادم رفته بود بگم نسخه دلفیم 7 .

  5. #45

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    سلام

    نسخه 1.1.0 با پشتیبانی از دلفی 2009 (و رشته های یونیکد) و رفع مشکل پیش آمده برای vb_nima عزیز رو میتونید از لینک موجود در پست اول دانلود کنید. بابت تاخیر پیش آمده عذرخواهی میکنم.
    توجه: کنترلهای انتخاب تاریخ در این مجموعه موجود نیست.

  6. #46

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز...
    من با یه مشکل نسبتا اساسی برخورد کردم. اونم اینکه تقویم قمری مشکل داره. مثلا 30 صفر توی سال 88 نداریم . و این نمونه ها برای اعلام تعطیلات مشکل درست می کنه .

  7. #47

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    سلام
    من اگر بخوام یک لیست از تاریخ ها رو بدم و تقویم اونها رو برای من پر رنگ کنه و با کلیک روی آنها متنی رو نمایش بده چه باید بکنم.
    مانند یادآوری در گوشی هی موبایل

  8. #48

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    سلام

    نقل قول نوشته شده توسط devilsh2003 مشاهده تاپیک
    من با یه مشکل نسبتا اساسی برخورد کردم. اونم اینکه تقویم قمری مشکل داره. مثلا 30 صفر توی سال 88 نداریم . و این نمونه ها برای اعلام تعطیلات مشکل درست می کنه .
    همانطور که می دانید طول ماههای قمری بر اساس مشاهده هلال ماه بدست می آید. در XCalendar برای تنظیم طول ماههای تقویم قمری، باید از رویداد OnGetDaysInAMonth کامپوننت تقویم استفاده کنید و پارامتر NDays را بر حسب سال و ماه مقداردهی کنید. در غیر این صورت طولهای قراردادی ماهها در نظر گرفته می شود. اگر می خواهید سالهای کبیسه قمری را نیز مشخص کنید باید از کامپوننت TObservedHijriCalendar و رویداد OnFindLeapYears آن استفاده کنید. در غیر این صورت سالهای کبیسه قراردادی با دوره 30 ساله در نظر گرفته خواهد شد. در دموی IranEvents این کار انجام شده.

    نقل قول نوشته شده توسط saleh_fartash مشاهده تاپیک
    من اگر بخوام یک لیست از تاریخ ها رو بدم و تقویم اونها رو برای من پر رنگ کنه و با کلیک روی آنها متنی رو نمایش بده چه باید بکنم.
    کنترل PlannerCalendar یک خاصیت Events دارد که یک Collection هست و می توانید لیست تاریخ های مورد نظرتان را در آن ایجاد کنید. مثلا کد زیر یک تاریخ نمونه را اضافه می کند:

    with XCalPlannerCalendar1.Events.Add do
    begin
    Date := PersianCalendar1.EncodeDate(1388, 5, 2);
    Hint := 'The Hint';
    Shape := evsNone;
    FontColor := clFuchsia;
    end;
    برای تشخیص کلیک هم می توانید از رویداد OnDayChange استفاده کنید:

    procedure TForm1.XCalPlannerCalendar1DayChange(Sender: TObject; origDate, newDate: TDateTime);
    begin
    if newDate = PersianCalendar1.EncodeDate(1388, 5, 2) then
    ShowMessage('The Message');
    end;

  9. #49

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    از جواب شما ممنون ولی اگر مطلع باشید تقویم قمری یکی از دقیق ترین هاست و نوع محاسبه آن ربطی به دیدن ماه توی آسمان نداره (البته به غیر از ایران و قوانین خاص خودش)........ و من متوجه شدم نحوه محاسبه تقویم های چاپ شده ایرانی که مشکل داره ..

  10. #50

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    سلام

    من هم از توجه شما ممنونم. اما تا جایی که من اطلاع دارم تقویم قمری مورد استفاده در کلیه کشورهای اسلامی بر مبنای رؤیت هلال ماه استوار است و ایجاد اختلاف به دلیل تفاوت فتاوی علما در مواردی مانند جایز بودن رؤیت با چشم مسلح، قابل قبول بودن محاسبات نجومی که رؤیت‌پذیری یا عدم رؤیت‌پذیری را در صورت صاف بودن هوا پیش بینی می کنند، امکان ارجاع به رؤیت هلال در مناطق دیگر و ... می باشد.
    در مورد ایران هم حدودا از سال 80 استخراج تقویم کشور بر عهده مرکز تقویم مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران گذاشته شده است که پیش از پایان خرداد هر سال تقویم سال آینده را تنظیم می کند. احتمالا طول ماههای قمری با مقایسه مشخصه های نجومی ماه در آغاز هر ماه با رکوردهای رؤیت هلال گذشته، در نقاط مختلف کشور استخراج می شود.
    در هر صورت با توجه به نکات گفته شده و همچنین تغییرات بعدی طول ماهها بخصوص ماه رمضان و ماههای قبل و بعد از آن، ضرورت وجود روشی برای تنظیم تقویم اجتناب ناپذیر به نظر می رسد.

  11. #51

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    سلام دوست عزیز:
    من یه تازه کارم و در این پروژه ای که دارم مینویسم باید کاربر تاریخ شمسی رو وارد کنه و قبل از ذخیره توی دیتا بیس(SQL) به میلادی تبدیل بشه و برعکس، وقتی کاربر میخواد اطلاعات داخل dbرو ببینه باید قمری ثبدیل به شمسی بشه. من طبق فایل install این کامپوننت شما رو نصب کردم اما نمیدونم برای این منظور که گفتم چه جوری ازش استفاده کنم!! اگه ممکنه برام توضیح بدین.
    با تشکر.

  12. #52

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    دوستان:
    توی این سایت این همه برنامه نویس خبره هست! یعنی واقعا کسی نیست که به داد من برسه!!!!!!!!!!!
    خیلی حیاتییه
    شمارو خدا کمک کنین

  13. #53

    نقل قول: XCalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط adgteq مشاهده تاپیک


    مجموعه کامل XCalendar 1.1.1 همراه با کنترلهای TMS Planner سازگار شده با آن را به این پست اتچ کرده ام. پکیج های لازم برای نصب رو هم اضافه کرده ام (با تشکر از مهران). البته متاسفانه روی دلفی 2009 قابل نصب نیست.
    اگر امکان داره این کامپوننت را همراه با کنترلهای TMS Planner سازگار شده برای دلفی 2010 بگزارید یا راحلی را نشان دهید که این کامپوننت را با Tms planner برای دلفی 2010 استفاده کنم

    یا علی

  14. #54

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    یعنی توی این سایت با این هم کاربر کسی نیست به داد این تاپیک برسه

  15. #55

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    یعنی توی این سایت با این هم کاربر کسی نیست به داد این تاپیک برسه
    کسی نیست که وقت آزاد داشته باشه، و برای شما آن کامپوننت را برای استفاده از TMS Planner در دلفی 2010 به روز کنه.

    شما خودتون می تونید دست به کار بشید. کاربر مربوطه زحمت کشید و آن را تا اینجا نوشت، و به طور آزاد در اختیار دیگران قرار داد. شما اگر بهش نیاز دارید، می تونید خودتان آن را به روز کنید، و آن را به طور آزاد با سایر کاربران به اشتراک بزارید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  16. #56

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    کسی نیست که وقت آزاد داشته باشه، و برای شما آن کامپوننت را برای استفاده از TMS Planner در دلفی 2010 به روز کنه.

    شما خودتون می تونید دست به کار بشید. کاربر مربوطه زحمت کشید و آن را تا اینجا نوشت، و به طور آزاد در اختیار دیگران قرار داد. شما اگر بهش نیاز دارید، می تونید خودتان آن را به روز کنید، و آن را به طور آزاد با سایر کاربران به اشتراک بزارید.
    واقعا ممنون از جوابتون!
    خب بازم شکر یکی جوابمونو داد از بلاتکلیفی در اومدیم
    امیدوارم حداقل یک راهنمایی کوچیک برای آپدیت کامپوننت کنید

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    بيا باباجان اينم سورس تغيير يافتش...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : شنبه 27 شهریور 1389 در 20:13 عصر دلیل: تغير لينك

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار مائده 100
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    یک جای با صفا
    پست
    114

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    بيا باباجان اينم سورس تغيير يافتش...
    با سلام اينكه با 2010 سازگار نيست كسي مي تونه با 2010 سازگارش كنه مرسي به داد ما تازه كارا هم برسيد

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار مائده 100
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    یک جای با صفا
    پست
    114

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    با سلام من اين كامپونت رو تو دلفي 7 نتونستم نصب كنم يعني موقع كامپايل ارور ميدهprocedure TListHintWindow.CreateParams(var Params: TCreateParams);
    خواستم يك پكيج تو 2010 هم درست كنم كه باز ارور كامپيال ميده اگه ميتونه منو راهنمايي كنه ممنون مي شم

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار مائده 100
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    یک جای با صفا
    پست
    114

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط مائده 100 مشاهده تاپیک
    با سلام من اين كامپونت رو تو دلفي 7 نتونستم نصب كنم يعني موقع كامپايل ارور ميدهprocedure TListHintWindow.CreateParams(var Params: TCreateParams);
    خواستم يك پكيج تو 2010 هم درست كنم كه باز ارور كامپيال ميده اگه ميتونه منو راهنمايي كنه ممنون مي شم
    سلام كسي نيست راهنمائي كنه

  21. #61

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    با دابل کلیک روی کامپوننت نمیشه رویداد ها رو تغییر داد باید چطور عمل کرد؟

    با تشکر

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    من کام÷وننت رو برای d2007 تغییر دادم و سورس هم گذاشتم

    اگر روزی قرار شد از d2010 و غیره استفاده کنم بازم تغییرش میدم

    ولی تا اون موقع خودتون دست بکار بشین

    روش تغییر دادنش همینطوره که من تغییر دادم

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    بيا باباجان اينم سورس تغيير يافتش...
    یک لطفی میکنید یک توضیح کوچیک بدید که چطوری باید تغییر سورس داد؟

  24. #64
    کاربر تازه وارد آواتار ahmadbh
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    96

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    با سلام
    من تازه كارم و ميخوام كه يك مقدار عددي را به يك تاريخ اضافه يا كم كنم
    مثلا 7 روز به تاريخ اضافه كنم يا 35 روز كم كنم
    لطفا اگر سورسي براي من بگذاريد ممنون ميشوم با دلفي 7
    با تشكر

  25. #65

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    سلام
    دوستان عزیز نسخه سازگار با دلفی 2010 وجود داره؟

    با تشکر

  26. #66

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    از دوستانی که با این کامپوننت کار کردن کسی از اینکه برای دلفی 2010 هم بروز شده اطلاعی داره؟
    یا درصورت امکان راجع بروزرسانی کامپوننت ها و خصوصا الان این کامپوننت توضیحی بده؟

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله MOJTABAATEFEH : پنج شنبه 14 مهر 1390 در 08:26 صبح

  27. #67
    کاربر جدید آواتار adelmobasheri
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    18

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    سلام
    لطفا برای نسخه delphi XE2 هم ارائه بدید.
    حین compile در XE2 پیغامهای خطایی از جمله :

    [
    DCC Error] xcalAdvEdit.pas(139): E2065 Unsatisfied forward or external declaration: 'TListHintWindow.WMNCButtonDown'


    را می دهد.

  28. #68

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    توی 2010 هم همین پیغام خطا رو میده
    دوست عزیزی که زحمت استارت این کار رو کشیدن لطفا در خصوص این تغییرات هم توضیحی بفرمایند یا هر کدام از دوستان که اطلاعی دارند خصوصا مدیر بخش

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله MOJTABAATEFEH : شنبه 16 مهر 1390 در 11:08 صبح

  29. #69

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    دوستان عزیز برای دریافت نسخه هماهنگ با 2010 به صفحه زیر بروید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...69#post1355069

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    با سلام
    این کومپوننت روز اول سال قمری جاری 1433 را مشکل داره و تاریخ رو یک روز بیشتر نشون میده.
    تا آخرین روز سال 1432 خوبه ولی سال جدید رو مشکل داره. چطور میشه حلش کرد
    در حقیقت یکشنبه باید اول محرم باشد. در ماه ذیحجه درست است اما در محرم (تصویر پائین) اشتباه است.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله seyed_farid : پنج شنبه 29 دی 1390 در 00:43 صبح

  31. #71

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    آره داداش
    من هم همین مشکل رو باهاش دارم
    امیدوارم یک نفر که در این زمینه آشنایی داره ، در مورد رفع این ایراد راهنمایی کنه

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    Smile نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    از hijricalendar استفاده کنید و مقدار hijriadjustment رو تغییر بدین

    Untitled.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله golbafan : پنج شنبه 11 مهر 1392 در 01:13 صبح

  33. #73

    نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    چه تغییری باید بدم ؟
    مثلا اگه صفر هستش من بدم 1؟

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    Question نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    سلام.
    کسی می‌دونه چطور باید کاری کرد در یک XCalPlannerCalendar که ویژگی XCalendar اون به یک PersianCalendar نسبت داده شده، مناسبت‌های قمری رو هم به او اضافه کرد؟

    مثلا همون‌طور که در عکس زیر می بینید، روزهایی که مناسبت شمسی دارند، بولد شدند و در بین اونها روزهایی که تعطیل رسمی هستند، قرمز رنگ میشند. حالا من نیاز دارم مناسبت‌های قمری هم به همین شکل در بیان. یعنی 20 مرداد (25 شوال) که شهادت هست و یک روز تعطیل، باید قرمز رنگ بشه.

    Cal.jpg

    البته لازم به ذکره من از کدی آقای گلبافان در نمونه برنامه‌شون گذاشته بودند، مناسبت‌ها رو فراخوانی می‌کنم و همون‌طور که می‌بینید، این روز به عنوان یک وکیشن (روز تعطیل) تعیین شده:
    کد HTML:
    <Event Month="10" Day="25" XCalendar="HijriCalendar" Title="شهادت حضرت امام جعفر صادق عليه السلام، 148 هـ ق" IsVacation="1"/>

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    Thumbs up نقل قول: Xcalendar – مجموعه تقویم عمومی برای دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط hamedjim مشاهده تاپیک
    کسی می‌دونه چطور باید کاری کرد در یک XCalPlannerCalendar که ویژگی XCalendar اون به یک PersianCalendar نسبت داده شده، مناسبت‌های قمری رو هم به او اضافه کرد؟
    این مشکل رو با اختصاص یک XCalendarEvents که با فایل زیر لود شده حل کردم. فایل xml زیر ترکیب تمام رویدادهای شمسی و میلادی و قمری با در نظر گرفتن روزهای تعطیل هست:

    Events.rar

صفحه 2 از 2 اولاول 12

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •