نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: برنامه های مقیم در حافظه

  1. #1

    برنامه های مقیم در حافظه

    یک نمونه از برنامه های مقیم در حافظه
    نمایش ساعت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    salam
    لطفا در مورد مقیم کردن برنامه های اسمبلی توضیح بدید من شدیدا نیاز دارم
    اگه امکان داره به ادرس ایمیلم ارسال کنید ممنونم

  3. #3

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    سلام
    من یه برنامه میخوام به این شرح:
    یک جمله رو از سمت چپ صفه نمایش وارد کنه وبه حرکت در بیاره و بعد از خروج از سمت راست دوباره از سمت چپ وارد بشه وهمین طور ادامه پیدا کنه تا زمان زدن کلیدf12در ضمن به صورت مقیم در حافظه باشه
    لطفا کمک کنید
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    برنامه نمایش ساعت مقیم در حافظه و نمایش در بالای صفحه سمت چپ و منوی کاربر

  5. #5

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    <P>من يك برنامه مقيم درحافظه مي خوام كه با بوت كردن سيستم بتوانداجراشود مرسي&nbsp;</P>

  6. #6

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    مرسی از راهنمایی

  7. #7

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    سلام من می خوام با برنامه های مقیم در حافظه در زبان اسمبلی بیشتر آشنا بشم کمکم کنید

  8. #8

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    سلام من می خوام با برنامه های مقیم در حافظه در زبان اسمبلی بیشتر آشنا بشم کمکم کنید
    می تونید به آدرس www.b.kazemi23@yahoo.com هم بفرستید با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    نقل قول نوشته شده توسط zzzbehnaz مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام با برنامه های مقیم در حافظه در زبان اسمبلی بیشتر آشنا بشم کمکم کنید
    با دو سه خط توضيح شما نميتوانيد آنطور كه بايد به اين كار مسلط بشيد بهترين راه استفاده از كتاب و راهنماي برنامه نويسي مقيم در حافظه استفاده كنيد.
    ولي در حالت كلي شما يك برنامه com را در نظر بگيريد كه يك proc‌داخلش هست اولين قدم براي مقيم سازي آن در حافظه استفاده از وقفه 27h و دادن آدرس proc به dx براي ماندن proc‌در حافظه مي باشد.
    و بعد نوبت به استفاده از وقفه يا دستگيره اي كه بتواند اين proc مقيم شده را فعال كند براي اين كار شما بايد آدرس وقفه يا همان دستگيره را با آدرس proc‌ خودتان تعويض كنيد.
    ممكن هست برنامه مقيم شده قبلي هم موجود باشد كه از اين دسگيره يا وقفه استفاده كرده باشد به همين خاطر شما بايد داخل proc خودتان دستگيره قبلي را هم call كنيد.
    همين.....

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار vahid_dadaism
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    با سلام.از دوستا كسي هست كه برنامه اسكرين سيور مقيم داشته باشه؟من تو كار ب تابع تايمر 08 و مقيم كردنش مشكل دارم.از دوستان ميشه هر كس كهكمكي از دستش برميد بهم ميل بزنه؟18 بهمن تحويل پرو‍ه دارم.اينم ميل من:vahid_dadaism@yaho.com

  11. #11

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    با سلام به همه دوستام من یه document اساسی در مورد اینکه برنامه های مقیم در حافظه چیست؟ توضیح کامل به همراه یک مثال می خوام. تو درسش افتادم استادم اینو ازم خواسته تا پاسم بده. plzzzz کمکم کنید khorasany_rima@yahoo.com فقط 3روز فرصت دارم
    آخرین ویرایش به وسیله rima khorasany : چهارشنبه 23 تیر 1389 در 23:59 عصر

  12. #12

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    برنامه ای در مورد پورت ها دارید؟ (اسمبلی)

  13. #13

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    کسی نیست کمکم کنه؟

  14. #14

    نقل قول: برنامه های مقیم در حافظه

    با سلام، اگر توضیح این و دارید یل یک نمونه اجرایی از برنامه مقیم در حافظه برام به آدرس faeze.esmaeili75@gmail.com بفرستید ممنون میشم


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •