نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل اجرا نشدن کدهای css

  1. #1

    مشکل اجرا نشدن کدهای css

    سلام
    من هرچی کد css مینویسم اصلا اجرا نمیشه. کارهای زیر رو دقیقا انجام میدم:
    مثلا میخوام رنگ باتن ها تغییر کنه:یه کلاس میسازم با نام مثلا.button و بعد میرم باتن هارو انتخاب میکنم و توی پراپرتیز اون باتن در قسمت cssclass اسم کلاس رو وارد میکنم.توی قسمت کدhtml هم نگاه میکنم کلاسم assign شده, ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه؟ یعنی مشکل از کجاست؟ازasp.net 2 استفاده میکنم.
    توی قسمت stylesheet دیدم یه جایی هست که نوشته css2.0 ,css2.1,css1.0,internetexplore 6 اینو باید روی کدوم قسمت بذارم؟ من با css2.1 نوشتم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار as13851365
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    لیبدرا
    سن
    36
    پست
    533

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن کدهای css

    به این نمونه نگاه کن !

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <title>Untitled Document</title>
    <style>
    .button{background:#FF9900; border:groove thin #3300FF}
    </style>
    </head>

    <body>
    <input type="button" value="button" class="button" />
    </body>
    </html>


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Wink نقل قول: مشکل اجرا نشدن کدهای css

    دوست عزیز
    اگر کدهایی CSS رو در یک فایل جداگانه نوشی، باید این فایل رو در قسمت header به صفحه link کنید :
    <link rel="Stylesheet" type="text/css" href="css/stylesheet.css" />
    اگر هم که نه ، باید در تگ style کدهای CSS رو بنویسید و باز هم در قسمت header :
    <style type="text/css">
    /*********/
    </style>
    برای تعریف هر خصوصیت یا به قول شما کلاس 3 روش وجود داره که با مثال توضیح میدم :
    body : نام یک تگ Html
    #content : نام یک عنصر مانند div ،یعنی دقیقا همنام id اون عنصر
    .redColor : نام دلخواه

    و برای بکارگیری آنها فقط حالت آخر نیاز به فراخوانی دارد :
    یعنی مثلا برای تگ ها Html داریم :
    class="redColor"
    و برای کنترل های Asp.Net داریم :
    CssClass="redColor"


    کل CSS به این نکات خلاصه میشه (البته جدی نگیرید )، حالا بگردید ببینید کجای کار رو اشتباه کردید

  4. #4

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن کدهای css

    سلام دوستان
    برای حل مشکل این باید از دستور important استفاده کنید تا اولیت css با کد مورد نظر شما باشه.
    مثلاً:

    .myBttn
    {
    background-color: Navy!important;
    color: White!important;
    }

    <asp:Button ID="Button1" CssClass="myBttn" Text="دکمه من" runat="server" />

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •