نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر رنگ همزمان با تغییر فوکوس در textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    تغییر رنگ همزمان با تغییر فوکوس در textbox

    با سلام
    میخوام موقع ثبت اطلاعات با رفتن روی هر textbox رنگ اون عوض شه.
    از رویداد textchange و leave استفاده کردم.اما به اون چیزی که میخواستم نرسیدم.از طرفی باعث می شه که به ازای هر textbox دو خط کد به برنامه اضافه بشه.
    راهش چیه؟؟؟

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: تغییر رنگ همزمان با تغییر فوکوس در textbox

    از رویداد Enter استفاده کن
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار f_pakzad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    185

    نقل قول: تغییر رنگ همزمان با تغییر فوکوس در textbox

    اگه درست متوجه شده باشم..
    یه بار باید تو رویداد enter رنگش رو عوض کنیم و یه بار هم تو رویداد leave برای textbox قبلی مقدار اولیه(رنگ سفید)رو بدیم.یعنی برای 3 تا text box میشه 6 خط کد.مثل این برنامه ای گه گذاشتم.
    راهی هست که مثلا فوکوس جاری رو بگیریم و رنگش رو عوض کنیم؟یا یه راه راحت تر؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: تغییر رنگ همزمان با تغییر فوکوس در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط sajjadlove مشاهده تاپیک
    از رویداد Enter استفاده کن
    بهتر یک کلاس جدید درست کنی که از تکست باکس به ارث می رسد و این کارها را در آن انجام بدهی
      using System.Windows.Forms;
    using System.ComponentModel;
    using System.Drawing;
    [ToolboxBitmap(typeof(TextBox), "System.Windows.Forms.TextBox")]
    public class myTextBox : TextBox
    {
    private Color _BColor = Color.Yellow;
    private Color _fColor = Color.RoyalBlue;
    private Color _tempBColor;
    public myTextBox()
    {
    _tempBColor = this.BackColor;
    InitializeComponent();
    }

    private void InitializeComponent()
    {
    this.SuspendLayout();
    //
    // myTextBox
    //
    this.ResumeLayout(false);
    }
    protected override void OnEnter(EventArgs e)
    {
    this.BackColor = _BColor;
    this.SelectAll();
    }
    protected override void OnLeave(EventArgs e)
    {
    this.BackColor = _tempBColor;
    }
    }

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •