نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    50
    پست
    285

    پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    سلام
    من يه آرايه از استراكچر s1 دارم مثل
    dim myArray(10) as s1
    در زمان اجراي برنامه محتويات آرايه عوض ميشه . يه Datagridview هم دارم كه ميخوام داده هاش رو از آرايه بخونه . ميخوام ستونهاش فيلدهاي استراكچر باشن و رديفهاش آرايه هاي 1 تا 10 . كد رو بصورت زير نوشتم ولي كار نميكنه
    Datagridview1.Datasource=myArray
    همونطور كه گفتم ميخوام در حين برنامه كه مقادير آرايه عوض ميشن اين مقادير توي ديتاگريد هم نشون داده بشن و تغييرات رو ببينم .
    ممنون ميشم كمكم كنين .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    50
    پست
    285

    نقل قول: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    يا دوستان كم لطف شدن يا اينكه سوالم زيادي حرفه اي بوده (كه فكر نميكنم)
    در هر صورت يه بار ديگه خواهش مي كنم كمك كنين

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    50
    پست
    285

    نقل قول: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    نه بابا مثل اينكه قضيه جديه

    بابا يكي جواب بده ديگه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    كدت يك كمي پيچيده است! كمي طول ميكشه تا طرز كارش رو بفهميم!

    پس اگر ميشه بيشتر توضيح بدهيد! مثلا:

    1- توضيحات بيشتر در مورد S1 و خروجي آن!
    2- نحوه نمايش در ديتاگريد!

    در ضمن از يك ارايه نمي تونيد به عنوان ديتاسورس استفاده كنيد!
    بايد به اين صورت باشه:
    DataGridView.Row(0).Column(0).Value = MyArray(0).ToString
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    50
    پست
    285

    نقل قول: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    استراكچر s1 سه فيلد داره
    Structure s1
    Public FirstName As String
    Public LastName As String
    End Structure

    و آرايه myArray كه ده تا عضو از نوع s1 داره
    dim myArray(10) as s1

    مثلا
    myArray(0).FirstName="fn0"
    myArray(0).LastName="ln0"

    حالا ميخوام ديتاسورس ديتاگريدم رو وصل كنم به اين آرايه بطوريكه فيلدهاي من FirstName و LastName باشن و ركوردهاي من آرايه 0 تا 9
    اميدوارم توضيحم گويا باشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile نقل قول: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    ميشه بگيد چرا ميخواهيد از اين راه استفاده کنيد
    يعني نيازتون چي هست که به خاطرش ميخوايد اين کارو انجام بديد ( آرايه از استراکچر )

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    50
    پست
    285

    نقل قول: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    نقل قول نوشته شده توسط Dariuosh مشاهده تاپیک
    ميشه بگيد چرا ميخواهيد از اين راه استفاده کنيد
    يعني نيازتون چي هست که به خاطرش ميخوايد اين کارو انجام بديد ( آرايه از استراکچر )
    آخه محتويات آرايه در طول اجراي برنامه تغيير ميكنه . من ميخوام تغييرات رو توي ديتاگريد ببينم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile نقل قول: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    نقل قول نوشته شده توسط Sharif Lotfi مشاهده تاپیک
    آخه محتويات آرايه در طول اجراي برنامه تغيير ميكنه . من ميخوام تغييرات رو توي ديتاگريد ببينم
    ميگم اگه فقط تو همين پروژت ميخاي ازش استفاده کني و قصد روال کردنه اين کارو نداري ...

    استراکچر که ثابته ! خوب ميشه نتيجه گرفت که ميتونيم يه DataTable داشته باشيم با فيلدهايه استراکچر
    بعدشم ميشه يه متد مثلاً Refresh تعريف کني که در واقع فقط يه حلقه است که تو مقادير آرايت ميچرخه و ديتا تيلت رو پر ميکنه
    گريدمون هم که به DataTable وصله

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Sharif Lotfi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    50
    پست
    285

    نقل قول: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    درسته ولي چون تعداد دفعاتي كه مقادير آرايه عوض ميشه خيلي زياده سرعت اجراي برنامه اينجوري خيلي پايين مياد . گفتم شايد يه روش اصولي پيدا كنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile نقل قول: پر كردن ديتاگريد با آرايه اي از استراكچر

    اگه آرايه خيلي بزرگ نيست فک نميکنم زياد کند شه
    ولي ميتونيد اون متد Refresh رو پارامتر دار کنيد که مثلاً اگه رديف خاصي از آرايه تغيير کرد فقط همون رديف رو تو ديتاتيبل آپديت کنه

    روش اصولي
    در هر صورت تمام روشهاي کلاسه شده هم فک ميکنم يه همچين روشهايي داشته باشن چون بالاخره بايد تو ديتا بچرخن تا بتونن اين کارو بکنن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •