نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    سلام دوستان من میخوم تو یه رشته کاراکتر " رو جایگزین رشته "\ کنم وقتی کد زیر رو مینویسم جواب نمیده. میشه راهنماییم کنید...



    Result= Result.Replace(
    "\\\"","\"");

  2. #2

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من میخوم تو یه رشته کاراکتر " رو جایگزین رشته "\ کنم وقتی کد زیر رو مینویسم جواب نمیده. میشه راهنماییم کنید...


    Result= Result.Replace(
    "\\\"","\"");
    سلام.
    غیر ممکنه این کد کار نکنه! لطفا بنویسید Result دفعه اول چی هستش تا بگم اشکال کار کجاست.

  3. #3

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من میخوم تو یه رشته کاراکتر " رو جایگزین رشته "\ کنم وقتی کد زیر رو مینویسم جواب نمیده. میشه راهنماییم کنید...



    Result= Result.Replace(
    "\\\"","\"");
    رشته اصلیتون چیه؟

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من میخوم تو یه رشته کاراکتر " رو جایگزین رشته "\ کنم وقتی کد زیر رو مینویسم جواب نمیده. میشه راهنماییم کنید...



    Result= Result.Replace("\\\"","\"");
    سلام
    چرا از @ قبل از رشته استفاده نمیکنید که مشکل // نباشد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا از @ قبل از رشته استفاده نمیکنید که مشکل // نباشد

    میشه بگید چطور؟ اگه ممکنه کدشو بنویسید...

  6. #6

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من میخوم تو یه رشته کاراکتر " رو جایگزین رشته "\ کنم وقتی کد زیر رو مینویسم جواب نمیده. میشه راهنماییم کنید...



    Result= Result.Replace("\\\"","\"");

    ولی من دقیقا همین کد رو امتحان کردم و جواب داد !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    این یه قسمت از رشته ای هست که میخوام تغییرش بدم...
    dbo.Personneltbl.Fname +\" \"+ dbo.Personneltbl.Lname as FullName,\"مدرک داخلي\"  

    هر کاری میکنم جواب نمیده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط m_amin_t مشاهده تاپیک
    ولی من دقیقا همین کد رو امتحان کردم و جواب داد !
    رشته شما چی بوده که کدتون جواب داده؟
    من دقیقا از همین کد استفاده میکنم و جواب نمیگیرم!!

  9. #9

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 مشاهده تاپیک
    رشته شما چی بوده که کدتون جواب داده؟
    من دقیقا از همین کد استفاده میکنم و جواب نمیگیرم!!
    مگه تفاوتی میکنه که رشته چی باشه؟ من یه رشته دادم که این کاراکتر ها توش وجود داشت و بعد از اینکه برنامه رو اجرا کردم عمل Replace به درستی انجام شد. رشته شما دقیقا چیه که من اونو امتحان کنم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    راستش رشته من متن یه sp که با استفاده از کد به متنش دسترسی پیدا کردم ولی خوب تو متن چون به حالت text هست به جای کارکتر " از "\ استفاده میکنه. یه قسمت از sp رو تو تاپیک #7 گذاشتم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 مشاهده تاپیک
    میشه بگید چطور؟ اگه ممکنه کدشو بنویسید...
    سلام
    مثل این کد:

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string Result = @"\\" + (char)34 + @"Hello\\" + (char)34 + "Ok";
    Result = Result.Replace(
    @"\\" + (char)34, @"\");
    this.Text = Result;
    }

  12. #12

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    سلام
    من دقیقا همون رشته ای که در بخش 7 این بحث بهش اشاره کردید رو امتحان کردم که به طور کامل نتیجه داد. اینم تصویرش:
    مطمئنید که خطای برنامه مربوط به همین قسمته؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    بله. منم این عملو انجام میدم ولی نتیجه هیچ تغییری نمیکنه...!!!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    مثل این کد:

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string Result = @"\\" + (char)34 + @"Hello\\" + (char)34 + "Ok";
    Result = Result.Replace(@"\\" + (char)34, @"\");
    this.Text = Result;
    }
    ممنون .میشه بگید من این کار رو برای متن یه sp خیلی بزرگ چطور میتونم انجام بدم؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    ببنید من تو یه تابع ازش استفاده میکنم :

     private string ReturnQuery(DataTable tbl, string Objname, string type)
    {
    SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter();
    sqlcomm.CommandText =Sql code
    adp.SelectCommand = sqlcomm;
    adp.Fill(tbl);
    for (int i = 0; i <= tbl.Rows.Count - 1; i++)
    {
    Result += " " + tbl.Rows[i][2];
    }
    Result = Result.Replace("\t", " ");
    Result = Result.Replace("\r", " ");
    Result = Result.Replace("\n", " ");
    Result = Result.Replace("-", " ");
    Result = Result.Replace("\\\"","\"");
    MessageBox.Show(Result);

    return Result;
    }


    جالب اینجاست که وقتی به MesageBox میرسه عمل Replace درست انجام میشه اما result نهایی replace نشده...

  16. #16

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    نقل قول نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 مشاهده تاپیک
    جالب اینجاست که وقتی به MesageBox میرسه عمل Replace درست انجام میشه اما result نهایی replace نشده...
    یعنی چی؟ یعنی توی MessageBox همونی رو نشون میده که میخواین ولی result نهایی مشکل داره؟ توی result نهایی چی نشون میده؟ چه خطایی رخ میده؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    تو result نهایی همچنان کاراکتر "\ نشان داده میشه... در صورتی که باید به جای "\ کاراکتر \ نشان داده شه...

  18. #18

    نقل قول: اجرا نشدن تابع Replace برای کاراکتر " و \

    خوب از کجا اینو متوجه میشین؟ شما که میگی توی messageBox سالمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •