نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطور میشه یک فایل رو با یک exe دیگه باز کرد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    چطور میشه یک فایل رو با یک exe دیگه باز کرد

    سلام
    چطور میشه یک فایل رو با یک exe دیگه باز کرد
    مثلا path یک فایل jpg رو بدی و بخوای با photoshop.exe باز بشه.
    البته مسیر photoshop.exe رو میدونیم

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Question نقل قول: چطور میشه یک فایل رو با یک exe دیگه باز کرد

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    مسیر فایل jpg رو بعنوان سویچ بهش بدین
    photoshop.exe "ur jpg file path"
    میشه بیشتر توضیح بدید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: چطور میشه یک فایل رو با یک exe دیگه باز کرد

    با تشکر
    میشه بگید خود photoshop.exe چطور معرفی میشه؟
    اگه ممکنه کد کاملتری بدید

  5. #5
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: چطور میشه یک فایل رو با یک exe دیگه باز کرد

    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    توضیح بیشتر:
    اگر دقت کرده باشید تابع main برنامه هایی که مینویسیم یه ارگومان داره که یه ارایه String میگیره. این ارگومان چجوری به برنامه منتقل میشه؟ شما در خط فرمان هر چیز که جلوی اسم برنامه خودتون بنویسید به عنوان ارگومان تابع main وارد برنامه میشه. اگر بخواین که چند تا ارگومان بفرستید باید اونارو تو خط فرمان با space از هم جدا کنید.
    حالا فرض کنید که یه برنامه مثل photoshop میخواد یه عکس رو باز کنه. برای این کار شما میتونین ادرس فایل عکس موذد نظرتون رو به عنوان ارگومان تابع main برنامه photoshop بفرستین. با این کار برنامه photoshop باز میشه و عکس مورد نظر رو هم نشون میده. (چون تو برنامش تعریف شده که ارگومان تابع main هر چی بود اون رو به عنوان ادرس فایل در نظر بگیره و بازش کنه). این مکانیسم تقریبا در همه برنامه هایی که با فرمت فایل خاصی سر و کار دارن وجود داره.
    نکته بعدی اینه که شما وقتی رو یه فایل - مثلا عکس - دابل کلیک میکنید هم این اتفاق میفته. یعنی ویندوز ادرس اون فایل رو به برنامه مورد نظر به عنوان ارگومان تابع main میفرسته.

    اگه ممکنه کد کاملتری بدید
    اول باید بدونین مسیر فایل photoshop.exe کجاست. فرض میکنیم c:\photoshop.exe
    و فرض میکنیم عکس شما در d:\mypic.jpg

    System.Diagnostic.Process.Run("c:\photoshop.exe d:\mypic.jpg")


    با این کار photoshp اجرا میشه و عکس شما رو نشون میده

    موفق باشید
    jooje

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: چطور میشه یک فایل رو با یک exe دیگه باز کرد

    ضمن تشکر از دوستان
    برای تکمیل بحث من با این کد هم تونستم کارو انجام بدم

    ProcessStartInfo processInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo(Application.St artupPath + @"\xxx.bat",label1.Text);
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo i = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
    i.WorkingDirectory = label1.Text;
    processInfo.FileName = @"d:\shafa\showimage.exe";
    System.Diagnostics.Process.Start(processInfo);




قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •