نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با Janus web controls v3

  1. #1

    Question مشکل با Janus web controls v3

    سلام
    من مجموعه Janus web asp.net controls suite را روی VS2005 نصب کرده ام . وقتی کنترلی را روی فرم می اندازم بدون مشکل به فرم اضافه و رندر می شود.(مخصوصاکنترل مورد نظر من UIPanelManager می باشد) اما وقتی می خوام از ویزارد های کنترل استفاده کنم( مثل Panel Manager Designer یا Add Panel Wizard در کنترل UIPanelManager) خطای زیر را نشان می دهد:
    System.IO.FileLoadException: A Strongly-named assembly is required
    (Exception From HRESULT:0x80131044)
    at Jaust.Web.UI.Design.UIPanelManagerDesigner.OnDesin ger

    کسی میداند که مشکل از کجاست و راه حل آن چیست؟
    سپاسگذارم

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    ايران
    پست
    11

    Thumbs up نقل قول: مشکل با Janus web controls v3

    سلام
    شايد خيلي جواب دير شده باشه(بعد از حدود سه سال) ولي چون من هم با اين مشكل مواجه شدم و سوال بدون پاسخ رو ديدم خيلي ناراحت شدم.
    بالاخره من جواب رو پيدا كردم شايد اگه بعدا كسي اين مشكل رو داشت و به اين پست رسيد جوابشو هم ببينه.
    از پروژه خود فايل license رو پاك كنيد و مجددا پروژه رو كمپايل كنيد.

    موفق باشيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •