نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: item انتخاب شده از combobox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    39
    پست
    116

    item انتخاب شده از combobox

    سلام
    می خواهم هنگامی که یک آیتم از combobox که bind شده به sql را انتخاب کردم به من باز گرداند. ممنون

  2. #2

    نقل قول: item انتخاب شده از combobox

    باید ایتم انتخاب شده در combobox را در دستور SQL استفاده کنی :
    "SELECT * FROM table WHERE contrey= ' "+ combobox.selecteditem + "'";

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: item انتخاب شده از combobox

    میتونی از دستور switch(combobox.selectindex) استفاده کنی خیلی ساده اگر case 1: شد از table1 اگه case2 بود مثلا از table2 عمل select رو انجام بده و................

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    39
    پست
    116

    نقل قول: item انتخاب شده از combobox

    با تشکر
    ولی وقتی این switch را نوشتم فقط item اول آن انتخاب می شود

    switch (cbocountry1.SelectedIndex)
    {
    case 1:
    str=
    "etaliya";
    break;
    case 2:
    str=
    "faranse";
    break;
    }
    فقط case 1 داخلش می رود.
    یک مشکل دیگر اینکه این combobox ,را باید update کنم و نمی تونم بگم مثلا اگه اولی انتخاب شد این کارو بکن ،باید خو متن combobox را به من بدهدمثلا بگه etaliya
    یک سوال دیگه :
    چطور می شود وقتی یک ستون از datagrideveiw را انتخاب کردم اطلاعات مربوط به آن رکورد را به من برگرداند
    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: item انتخاب شده از combobox

    خواهشا سوالاتون رو در یک تاپیک مطرح کنید
    در دو تاپیک پائین تر همین سوال مطرح شده و جواب دادم

    از کد زیر استفاده کنید :

    string selectedValue = ((DataRowView)cbocountry1.SelectedItem)["contery"].ToString();

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    39
    پست
    116

    نقل قول: item انتخاب شده از combobox

    و وقتی با select می نویسم این مشکل را دارد
    SELECT * FROM j_tor where contery='System.Data.DataRowView'
    یعنی مقدارش را بر نمی گرداند
    objadapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM j_tor where contery='" + cbocountry1.SelectedItem + "'";

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: item انتخاب شده از combobox

    این switch رو در کدام قسمت برنامه مینویسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336

    نقل قول: item انتخاب شده از combobox

    دوستان به پاسخ من توجه کردید ؟

    زمانیکه شیء کامبوباکس را Bind می کنید ، تمامی اشیاء/آیتم های آن از نوع شیء DataRowView خواهند بود ، برای دسترسی به یکی از فیلدهای سطر/آیتم انتخاب شده در کامبوبامس باید از کد زیر استفاده کنید ، بعد از دستور Select استفاده کنید :


    string selectedValue = ((DataRowView)cbocountry1.SelectedItem)["contery"].ToString();

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    39
    پست
    116

    نقل قول: item انتخاب شده از combobox

    با تشکر از همه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •