نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تعريف يك كلاس در كلاس ديگر

  1. #1

    تعريف يك كلاس در كلاس ديگر

    آيا مي تون تو يك كلاس يك كلاس ديگه تعريف كنيم كه از اون كلاس به ارث ببره؟
    اگه ميشه كدشو بايد تو كدوم قسمت كلاس بنويسيم؟
    باتشكر

  2. #2

    نقل قول: تعريف يك كلاس در كلاس ديگر

    این کار کلا غلط و اشتباهه و میتونه حتی اصول شئ گرایی رو زیر پاش له کنه و کاملا غلطه.

    راه درست استفاده از وراثته.

    مثلا:


    Public Class FirstClass
    {
    ...
    }
    Public Class InvertedClass : FirstClass
    {
    ...
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: تعريف يك كلاس در كلاس ديگر

    سلام
    درسته که میشه این کار رو کرد ولی هیچ ارزشی اینکار نداره چون تو در تو میشه مثل :

    publicclassXX
    {
    public XX()
    {
    this.PP.PP.PP.PP.....
    }
    publicclassYY : XX
    { }
    publicYY PP
    {
    set; get; }
    }

  4. #4

    نقل قول: تعريف يك كلاس در كلاس ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط h.jaza مشاهده تاپیک
    این کار کلا غلط و اشتباهه و میتونه حتی اصول شئ گرایی رو زیر پاش له کنه و کاملا غلطه.

    راه درست استفاده از وراثته.

    مثلا:


    Public Class FirstClass
    {
    ...
    }
    Public Class InvertedClass : FirstClass
    {
    ...
    }
    با تشكر از جوابتون
    ولي اينه كه گفتيد تو يك كلاس بايد باشه؟
    من اين كارو مي كنم erorr‌مي گيره.
    من كلاس رو از add new iteam انتخاب مي كنم . وقتي سعي مي كنم يك كلاس ديگه كه از اين كلاس به ارث ببره رو داخل اين كلاس تعريف كنم با error مواجه مي شيم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: تعريف يك كلاس در كلاس ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط maryam82 مشاهده تاپیک
    با تشكر از جوابتون
    ولي اينه كه گفتيد تو يك كلاس بايد باشه؟
    من اين كارو مي كنم erorr‌مي گيره.
    من كلاس رو از add new iteam انتخاب مي كنم . وقتي سعي مي كنم يك كلاس ديگه كه از اين كلاس به ارث ببره رو داخل اين كلاس تعريف كنم با error مواجه مي شيم.
    میشه یک کلاس در داخل کلاس دیگر تعریف کرد ولی نمی توانی به ارث ببری ، این کلاسها برای کار کلاس اصلی است و منعی هم نداره.

  6. #6

    نقل قول: تعريف يك كلاس در كلاس ديگر

    این هیچ مشکلی نداره. من بارها ازش استفاده کردم.

    کدتونو بذارید تا ببینم مشکل کجاس؟!

  7. #7

    نقل قول: تعريف يك كلاس در كلاس ديگر

    linux جان میشه بیشتر توضیح بدی.
    منعی هم نداره
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: تعريف يك كلاس در كلاس ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط h.jaza مشاهده تاپیک
    linux جان میشه بیشتر توضیح بدی.

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کلمه منع را توضیح بدهم , منع با مانع ممنوع ، ممانعت از یک ریشه هستند به معنی جلوگیری،امکان انجام کاری را نداشتن.
    شما می توانید داخل یک کلاس هر چندتا کلاس که می خواهید تعریف کنید. ولی کلاس داخلی اگر از کلاس بیرونی به ارث رفته باشد ، از نظر شی گرایی کمی گنگ و مبهم هست. در هر صورت کامپایلر از شما ایراد نخواهد گرفت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •