نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال متغیر به کلاس

  1. #1

    Question ارسال متغیر به کلاس

    سلام دوستان .
    من یه class دارم به اسم Aluminium که این class یک سری متد ها، خصوصیات و اعضا داره. و برای اینکه به database وصل بشم، یه سری اشیا مثل objConnection ، objCommand و... احتیاج دارم که اینها رو به کلاسم پاس می کنم.
    می خواستم بدونم روش صحیح چیه(اشیا یی از این دست باید توی کلاس تعریف بشه یا توی بدنه ی فرم) و اصولا چه کاری مرسومه؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Zaparo
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    this->this
    پست
    116

    نقل قول: ارسال متغیر به کلاس

    راه که زیاده قشنگترینش استفاده از Property هست یا اینکه یسری متغییر تو خوده کلاس تعریف کنی و اونها رو با پاس دادن به Constracture مقدار دهی بشن ولی کماکن استفاده از Property رو توصیه میکنم

  3. #3

    نقل قول: ارسال متغیر به کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط Zaparo مشاهده تاپیک
    راه که زیاده قشنگترینش استفاده از Property هست یا اینکه یسری متغییر تو خوده کلاس تعریف کنی و اونها رو با پاس دادن به Constracture مقدار دهی بشن ولی کماکن استفاده از Property رو توصیه میکنم
    استفاده از property به چه صورت؟ می شه یکم بیشتر توضیح بدین.
    ممنون می شم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: ارسال متغیر به کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط sarehhh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .
    من یه class دارم به اسم Aluminium که این class یک سری متد ها، خصوصیات و اعضا داره. و برای اینکه به database وصل بشم، یه سری اشیا مثل objConnection ، objCommand و... احتیاج دارم که اینها رو به کلاسم پاس می کنم.
    می خواستم بدونم روش صحیح چیه(اشیا یی از این دست باید توی کلاس تعریف بشه یا توی بدنه ی فرم) و اصولا چه کاری مرسومه؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
    ۱. برنامه نویسی ۳ لایه را مطالعه کنید.
    ۲.فرم فقط برایه نشان دادن است، از کلاسهایه دیگر میتوانید در فرمتان استفاده کنید ولی فرم را فقط برایه استفاده از اشیاء است.
    ۳.objConnection ، objCommand و مختصاتی که مربوط‌ به وصل شدن و استفاده از داتابیس را یک لایه دیگر تعریف کنید.
    ۴.
    در کلاس Aluminium فقط با مختصات مربوط به Aluminium تعریف کنید و در لایه خودش قرار بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Zaparo
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    this->this
    پست
    116

    نقل قول: ارسال متغیر به کلاس


    public class Aluminum
    {
    private DbConnection _connection;
    public DbConnection Connection
    {
    set { this._connection = value; }
    }
    public IDataReader GetData()
    {
    if(this._connection != null)
    {
    //TODO: execute command and select data
    }
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: ارسال متغیر به کلاس

    کاملا با اَرژنگ هم عقیده ام
    به نظرم من برنامه نویسی 3 لایه بهترین گزینه است.

  7. #7

    نقل قول: ارسال متغیر به کلاس

    من یه search کردم تو تالار، شما پیشنهادی برای مطالعه برنامه نویسی ۳ لایه (کتاب، Ebook و...)ندارین؟

  8. #8

    نقل قول: ارسال متغیر به کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط sarehhh مشاهده تاپیک
    من یه search کردم تو تالار، شما پیشنهادی برای مطالعه برنامه نویسی ۳ لایه (کتاب، Ebook و...)ندارین؟
    تاپيك زير را ببينيد :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=27351
    و در سايتهايي مانند codeproject.com نيز بدنبال نمونه برنامه هاي چندلايه باشيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •