نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: كمك در مورد ارتباط با پايگاه داده

  1. #1

    Question كمك در مورد ارتباط با پايگاه داده

    دوستان عزيز سلام ....
    من دارم روي پورژه انتخاب واحد دانشجويي كار مي كنم ( فقط واسه يه رشته )... تقريبا همه كاراشم انجام شده .. يه دفعه به يه مشكل بر خوردم ... اطلاعاتم داخل پايگاه داده ثبت نمي شد ... تمامي كدها هم درستند ولي نمي دونم چرا داخل پايگاه ثبتش نمي كند ... البته تا 2 روز پيش ثبت مي كرد اما الان ثبت نمي كند ... به صورت موقت تا زماني كه داخل برنامه هستم اطلاعات قابل استفاده هستند ولي داخل پايگاه اضافه نمي شند .. چي كار كنم ؟؟؟
    ممنون مي شم اگه كمكم كنيد ...

    يه چيزه ديگه متوجه شدم كه اطلاعات داخل پايگاه وقتي ثبت مي شند كه حتمن سطري كه اطلاعات داخل اون هسنتد رد بشد و مكان نما به ابتداي سطر خالي بعد تو پايگاه برد ( يعني تا زماني كه تو همون سطر هستم هر چي اطلاعات وارد كني ذخيره نمي شد بايد به سطر بعد كه دوباره اطلاعات جديد مي خواي وارد كني بري تا اطلاعات ذخيره بشند )


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: كمك در مورد ارتباط با پايگاه داده

    اولا که سعی کن اگه ممکنه برنامه خودتو قرار بدی تا دوستان برنامتو ببینن و اشکالشو بگن وگرنه دوستان از کجا بدونن که کجای برنامت ایراد داره در ضمن این برنامه ی شمارو یکی از دوستان لطف کردن در همین تالار گذاشتن با موضوع انتخاب واحد یه جستجو کنید پیدا میکنید کمکت میکنه
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: كمك در مورد ارتباط با پايگاه داده

    یه نگاهی به این تاپیک بکن شاید بدرت خورد جستجو کنی بیشتر پیدامیکنی
    https://barnamenevis.org/showth...A7%D8%AD%D8%AF

  4. #4

    نقل قول: كمك در مورد ارتباط با پايگاه داده

    يه چيزه ديگه متوجه شدم كه اطلاعات داخل پايگاه وقتي ثبت مي شند كه حتمن سطري كه اطلاعات داخل اون هسنتد رد بشد و مكان نما به ابتداي سطر خالي بعد تو پايگاه برد ( يعني تا زماني كه تو همون سطر هستم هر چي اطلاعات وارد كني ذخيره نمي شد بايد به سطر بعد كه دوباره اطلاعات جديد مي خواي وارد كني بري تا اطلاعات ذخيره بشند )
    اگه منظورت اینکه در ورود اطلاعات بصورت مستقیم توی table این مشکل را داری ! این مشکل نیست بلکه از خصوصیات یک پایگاه داده مثل sql است.یعنی رکورد وقتی ثبت میشه که تو از آن سطر خارج بشی مثلا اگر 101 رکورد وارد کرده باشی 100 تاش رو ذخیره کرده اما آخری را نه (چرا که از 100 رکورد قبلی خارج شده بودی خارج شدن از رکورد حکم ذخیره کردن را داره) البته همه اینها که گفتم تجربی بود و جایی نخونده بودم

  5. #5

    نقل قول: كمك در مورد ارتباط با پايگاه داده

    صابر جان و اويسي جان
    سلام
    ممنون از راهنمايتان

    چشم برنامم كامل بشد داخل سايت مي ذارمش حتمن

    مشكلم حل شدش

    مرسي

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •