نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: افزودن آیکن یک نرم افزار به مرورگر یه هر نرم افزار دیگری

  1. #1

    افزودن آیکن یک نرم افزار به مرورگر یه هر نرم افزار دیگری

    سلام.
    بعضی نرم افزار ها بعد از نصب آیکنهای خود شون رو داخل یه جعبه ابزار داخل یه نرم افزار خاص اضافه می کنند . برای مثال اگه Adobe Acrobat رو نصب کنید ، آیکن های اون داخل Word داخل یه جعبه ابزار جدید اضافه میشه.
    حالا من یه برنامه ساده با دلفی نوشتم که کارش آرشیو آدرس های Url سایتهاست. حالا میخوام آیکن نرم افزار من به جعبه ابزار اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس اضافه بشه . این اولین سواله ، حالا چون دو تا سوال رو نمیشه داخل یک تاپیک پرسید ، اگه دوستان راهنمایی کنند ، سوال دوم رو هم تو یه تاپیک جدید می پرسم .
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    یا حق

  2. #2

    نقل قول: افزودن آیکن یک نرم افزار به مرورگر یه هر نرم افزار دیگری

    بستگی به اون برنامه داره. مثلا در مورد IE میتونید از طریق رجیستری اون این چنین کاری رو انجام بدید. هرچند فکر میکنم در این مورد کامپوننتهایی هم وجود داشته باشه.

    این مثال یک دکمه رو به IE اضافه میکنه. اگه مشکلی توی ترجمش بود بفرمایید :

    How to add a button to the IE Toolbar

  3. #3

    نقل قول: افزودن آیکن یک نرم افزار به مرورگر یه هر نرم افزار دیگری

    ممنون از کدی که ارائه کردید.
    ولی چند تا اشکال دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم.
    1- چه طوری آیکن خود برنامه رو اضافه کنم.
    2- چه طور باید مسیر برنامه رو بهش بدم تا شناسایی کنه و اونو اجرا کنه. چون وقتی که مسیر مطلق میدم، برنامه رو اجرا میکنه ولی نمیتونه دیتا بیس رو شناسایی کنه و پیغام خطا میده
    3- آیا این کد توی فایر فاکس هم جواب میده؟

  4. #4

    نقل قول: افزودن آیکن یک نرم افزار به مرورگر یه هر نرم افزار دیگری

    دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه نداره؟
    ما منتظریم.

  5. #5

    نقل قول: افزودن آیکن یک نرم افزار به مرورگر یه هر نرم افزار دیگری

    1- چه طوری آیکن خود برنامه رو اضافه کنم.
    ببینید شما دارید یک ID دیگه در Internet Explorer در بخش Extensions رجیستری اون می سازید بنام CLSID که دکمه خودتون رو تعریف کنید. برای هر دکمه ای که میخواهید در ToolBar مربوط به IE بیاید باید یک CLS ID جدید بسازید. اگه دقت کنید میبینید که Key های مختلفی در این قسمت وجود دارد که دارید به اونا مقدار میدید. اگه میخواهید آیکن دکمه ای که می سازید تغییر کنه (در اینجا IconIndex شماره 4 مثلا در فایل Shell32.DLL) لود میشه، میتونید مسیر هر آیکونی رو که میخواهید قرار دهید. (یکی برای حالت معمولی و یکی برای MouseMove) مثلا :

    WriteString('HotIcon', 'C:\001.ICO') ;
    WriteString('Icon', 'C:\002.ICO') ;


    2- چه طور باید مسیر برنامه رو بهش بدم تا شناسایی کنه و اونو اجرا کنه. چون وقتی که مسیر مطلق میدم، برنامه رو اجرا میکنه ولی نمیتونه دیتا بیس رو شناسایی کنه و پیغام خطا میده
    شما باید مسیر EXE برنامتون رو بهش بدید. من منظورتون رو متوجه نمیشم. اگه منظورتون اینه که هرجا ممکنه مسیر فرق کنه، با ExtractFilePath و ParamStr کار کنید. همین کلمات را در سایت جستجو کنید توضیح کامل داده شده.

    3- آیا این کد توی فایر فاکس هم جواب میده؟
    باید دید آیا فایرفاکس چنین امکانی رو به ما میده. یا بهتر، چه قسمتی از رجیستری مربوط به ToolBar اون هست. شاید کسی کار کرده باشه.

  6. #6

    نقل قول: افزودن آیکن یک نرم افزار به مرورگر یه هر نرم افزار دیگری

    هر دو مرورگر IE و Firefox معماری خاص خود را برای plug-in دارند. شما باید به مستندات مربوط به Developers این دو مرورگر مراجعه کنید تا ببینید چه رابط برنامه نویسی (API) برای ایجاد Plug-in ارائه میدن. مثلا برای نوشتن یک Extension یا ساخت یک Plug-in در Firefox، می تونید از آدرس زیر به عنوان مرجع استفاده کنید:
    http://developer.mozilla.org/En


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7

    نقل قول: افزودن آیکن یک نرم افزار به مرورگر یه هر نرم افزار دیگری

    جناب علی آقای کشاورز ، به این سایتی که رفتید رفتم ، و کلی هم داخلش چرخ زدم ولی آخرش هم چیزی دستگیرم نشد و نفهمیدم آیا میشه همچین کاری رو توی فایرفاکس انجام داد یا نه؟
    به نطز شما این کار برای هر نرم افزار دارای یک حالت خاصه و باید این نرم افزار اجازه این کار رو به برنامه نویسان بده یا نه ؟
    در ضمن اگه یه کم بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •