نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: برگرداندن مقادیر datagridveiw

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    39
    پست
    116

    برگرداندن مقادیر datagridveiw

    با سلام
    در ادامه سوال قبلی که در این مورد داشتم،می خواهم وقتی یک رکورد از datagridview را کلیک کردم بتونم مقادیر چند ستون از آن را بدست آورم.
    این کد را وقتی می نویسم باید برم روی یکی از فیلد ها کلیک کنم ولی می خوام وقتی "رکورد" رو کلیک کردم اطلاعات مثلا فیلد 3 رو بهم بده.
    لطقا راهنمایی کنید؟...

    privatevoid dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {

    name = dataGridView1.CurrentCell.Value.ToString();

    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    corniche street
    پست
    102

    نقل قول: برگرداندن مقادیر datagridveiw

     
    idx = dataGridView1.SelectedRows[0].Index;
    id = (int)dt.Rows[idx]["fildName"];

    ابتدا شماره ردیف رو بدست اورده(idx) سپس از طریق شماره ردیف می توان به فیلدهای رکورد دسترسی پیدا کرد
    fildname=نام فیلد که حالا مثلا از نوع Int هست:d

  3. #3

    نقل قول: برگرداندن مقادیر datagridveiw

    من میخوام از این روش استفاده کنم ولی برنامه ی من پارامتر ( DataGridViewCellEventArgs e ) رو نمیشناسه.این مربوط به فرم های ویندوزیه؟

  4. #4

    نقل قول: برگرداندن مقادیر datagridveiw

    نه مربوط به event های datagridview

  5. #5

    نقل قول: برگرداندن مقادیر datagridveiw

    سلام . یکی از رویدادهای دیتا گرید ویو CellClickوفکر کنم RowClikهم باشه که وقتی روی آن (evnt)کلیک کنی مثل

    privatevoid dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {

    name = dataGridView1.CurrentCell.Value.ToString();

    }

    درست میشه که پارامتر e دارای شماره سطر وستون کلیک شده می باشد ومی توان از آن استفاده کرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Wink نقل قول: برگرداندن مقادیر datagridveiw

    میتونید از رویداد RowEnter استفاده کنید و کد زیر رو برای دیتاگرید مربوطه بنویسید :
    int id = (int)dgv.Rows[e.RowIndex].Cells["cId"].Value;


    بجای cId میتونید ایندکس مربوط به اون ستون رو بنویسید
    نوع Value از نوع object هست ، پس باید cast بشه و به DataType مورد نظر تبدیل بشه

  7. #7

    نقل قول: برگرداندن مقادیر datagridveiw

    میتونید از رویداد RowEnter استفاده کنید
    من از 2008 VS استفاده می کنم . ولی اصلا رویداد RowEnter نمی بینم . رویداد های مربوط به Row من اینها هستند :

    Rowcanceling edit
    RowCommand
    RowCreated
    RowDataBound
    RowDeleted
    RowDeleting
    RowEditing
    RowUpdated
    RowUpdating


    حالا من از کدوم باید استفاده کنم ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    Wink نقل قول: برگرداندن مقادیر datagridveiw

    نقل قول نوشته شده توسط baran1385 مشاهده تاپیک
    من از 2008 VS استفاده می کنم . ولی اصلا رویداد RowEnter نمی بینم . رویداد های مربوط به Row من اینها هستند :

    Rowcanceling edit
    RowCommand
    RowCreated
    RowDataBound
    RowDeleted
    RowDeleting
    RowEditing
    RowUpdated
    RowUpdating


    حالا من از کدوم باید استفاده کنم ؟
    این رویدادها که شما نام بردید مربوط به ASP.NET میشن

    رویدادهای مربوط به WinApp :


    رویدادهای مربوط به WebApp :

  9. #9

    نقل قول: برگرداندن مقادیر datagridveiw

    DataGridViewRow row;
    if(dtgShow.SelectedRows.Count>0)
    {
    row= dtgShow.SelectedRows[0];
    txtID.Text = row.Cells["ID"].Value.ToString();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •