نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دایجاد progressbar در status bar

  1. #1

    دایجاد progressbar در status bar

    چطوری می تونم تو برنامه در status bar یه progress bar مثل اینترنت اکسپلورر ایجاد کنم :?: :?: :idea:

  2. #2
    در MFC :
    راه ساده برای قرار دادن Progress Bar در Status Bar ، ساختن یک کلاس جدید که از کلاس
    CStatusBar مشتق شده باشه .
    class CStatusBarEx : public CStatusBar
    {

    و اضافه کردن یک CProgressCtrl به کلاس مورد نظر :
    public:
    CProgressCtrl m_pBar;


    بد نیست اگر یک تابع هم به کلاس جدید اضافه کنی تا Progress Bar رو بسازه :

    void CStatusBarEx::SetProgressBar()
    {

    m_pBar.Create(WS_CHILD|WS_VISIBLE|PBS_SMOOTH,C Rect(1,1,100,17),this,30000);
    m_pBar.SetRange(0,100);
    m_pBar.SetPos(0);


    در ضمن اون CRect که در تابع وجود داره محل قرار گرفتن Prog Bar روی StatusBar هست و اون
    30000 یک ID برای Prog Bar هست که می تونی اونها رو با اطلاعات مورد نظر پر کنی .
    این تابع رو بعد از ساختن StatusBar فراخوانی کن . :)

  3. #3
    من می خواهم با توابع ویندوز بنویسم نه با کلاسها

  4. #4
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    خیلی ساده (:
    از ()CreateWindowEx استفاده کن !

    فراموش نکن که فرآیند ساخت کنترل ها (comctl32.dll) در Win32 API تنها بوسیله همین تابع صورت میگیرد.

    برای پاس کردن موقعیت و Range هم باید از SendMessage استفاده کنی ...

    در این مورد بیشتر جستجو کن ...

    Have fun،
    هادی

تاپیک های مشابه

  1. دیدن فارسی در Status Bar اکسس
    نوشته شده توسط Profesorjd در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1396, 10:27 صبح
  2. نمایش توضیحات منو در status bar
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1385, 02:19 صبح
  3. نوار ابزار و نوار status
    نوشته شده توسط fotrosi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 20:28 عصر
  4. status bar
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 29
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 09:49 صبح
  5. Status bar و Xp
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1383, 20:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •