نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط باپایگاه داده اکسس

  1. #1

    Question ارتباط باپایگاه داده اکسس

    چگونه با پایگاه داده اکسس ارتباط برقرار کنم که هر جای هارد باشه برنامه پایگاه داده را پیدا کندو با آن ارتباط برقرار کند لطفا کمکم کنید ضروری هست با تشکر ........

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    فعلاً #C
    پست
    444

    نقل قول: ارتباط باپایگاه داده اکسس

    چگونه با یک دیتابیس ارتباط برقرار کنیم؟
    هدف ایجاد اتصال به یک بانک اطلاعاتی ، باز کردن اتصال و بستن آن است . بر اساس توضیحات بالا گام به گام پیش می رویم :
    1- تعریف رشته اتصال : برای برقراری ارتباط با اکسس از رشته اتصالی مثل رشته زیر استفاده می کنیم.
    string connectionString ="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Ole DB Services=-4; Data Source=C:\\database.mdb";
    آدرس محل قرار گرفتن فایل اکسس خود را مشخص کنید

  3. #3

    نقل قول: ارتباط باپایگاه داده اکسس

    می خوام فایل اکسس در هر درایوی باشه بهش connect بشه و روی کامپیوتر دیگر هم جواب بده عزیز...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ارتباط باپایگاه داده اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط golroz مشاهده تاپیک
    می خوام فایل اکسس در هر درایوی باشه بهش connect بشه و روی کامپیوتر دیگر هم جواب بده عزیز...
    سلام
    خوب باید ConnectionString را پارامتریک درسمت برنامه کاربردی کنید بنابراین بگوئید زبان برنامه نویسی شما چیست تا متناسب راهنمائی کنیم (هرچند کلیات مثل هم است)

  5. #5

    نقل قول: ارتباط باپایگاه داده اکسس

    من با سی شارپ برنامه نویسی می کنم اگر ممکنه نحوه استفاده ConnectionString را بگویید ممنون میشم.... با تشکر.....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ارتباط باپایگاه داده اکسس

    سلام
    مثل این مثال :

    string MyPath = @"C:\X\";
    string CS = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + MyPath + "AccessDB.mdb";
    OleDbConnection C = newOleDbConnection(CS);
    C.Open();
    OleDbCommand Cmd = newOleDbCommand("Select Count(*) From Table1", C);
    this.Text = Cmd.ExecuteScalar().ToString();

    که شما میتوانید متغیر MyPath را از یک محلی خارج از سورس بدست آورید و CS که مقدار ConnectionString شماست در زمان اجرا بدست میآید

  7. #7

    نقل قول: ارتباط باپایگاه داده اکسس

    البته ببخشید می تونید یک کم در مورد اینکه چگونه این مسیر را از کاربران بگیریم با تشکر...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •