نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش زمان در textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    نمایش زمان در textbox

    سلام
    چطور می توان زمان را در textbox نمایش داد.می شه دستوراتی که لازمه بگید.
    با تشکر

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: نمایش زمان در textbox

    سلام ...
    اگر قصد دارید یه ساعت داشته باشید که توی برنامه زمانو در هر لحظه نشون بده از این روش استفاده کنید ...

    یه کنترل timer روی فرم بزارید خاصیت interval اون رو روی 1000 و enabled رو روی true تنظیم کنید ...
    بعد روی کنترل timer دوبار کلیک کنید در رویداد اون این دستور رو بنویسید ...


    textbox1.text=Timestring

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    نقل قول: نمایش زمان در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    textBox.Text = DateTime.Now.ToShortTimeString();


    برای جزئیات بیشتر در مورد کلاس DateTime‌به MSDN مراجعه کنید.

    موفق باشید
    jooje
    من کد شما را اجرا کردم ولی چیزی نمایش نداد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: نمایش زمان در textbox

    البته دستورات خیلی کوتاه تری هم هست
    Text1=Time

    که البته همونطور که می دونید باید تو Timer نوشته بشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    نقل قول: نمایش زمان در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط kablayi مشاهده تاپیک
    سلام ...
    اگر قصد دارید یه ساعت داشته باشید که توی برنامه زمانو در هر لحظه نشون بده از این روش استفاده کنید ...

    یه کنترل timer روی فرم بزارید خاصیت interval اون رو روی 1000 و enabled رو روی true تنظیم کنید ...
    بعد روی کنترل timer دوبار کلیک کنید در رویداد اون این دستور رو بنویسید ...


    textbox1.text=Timestring
    متد timestringوجود نداشت

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    433

    نقل قول: نمایش زمان در textbox

    برای نمایش زمان باید از using system.timers استفاده کنم؟
    با تشکر

  8. #8
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: نمایش زمان در textbox

    برای نمایش زمان باید از using system.timers استفاده کنم؟
    خیر
    شما از windows.Forms.Timer‌استفاده میکنید.
    1-یک تایمر به فرمتون اضافه کنید
    2- interval‌ اون رو تو قسمت property‌ ها به 1000 مقدار دهی کنید
    3- در event مربوط به Tick تایمرتون هم کد زیر رو بنویسید:
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    TextBox1.Text = DateTime.Now.ToLongTimeString();
    }


    حالا برای فعال کردن تایمر از متد Start اون استفاده میکنید.
    در واقع با این کار تایمر شما در هر 1000 میلی ثانیه (یک ثانیه) تابع مربوط به event ه Tick ش رو اجرا میکنه و با هر بار اجرای اون، مقدار زمان فعلی در textbox‌ نشون داده میشه.

    میتونین با کلیک کردن یک button یا Load شدن فرم تایمرتون رو start کنید. مثلا اگر اسم تایمر شما timer1‌باشه :
    time1.Start(); 
    برای شروع تایمر
    timer1.Stop(); 
    برای توقف تایمر

    موفق باشید
    jooje

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •