نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: قطع اتصال با اینترنت

  1. #1

    قطع اتصال با اینترنت

    دوستان لطفا کد قطع ارتباط با اینترنت رو به من بدید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    1-
    Ipconfig /release ConnectionName

    2-
    RasDial ConnectionName /Disconnect

  3. #3

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    دوست عزیز لطفا در استفاده از اینها یه کمکی به بنده بکنید
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط rezapassword مشاهده تاپیک
    دوست عزیز لطفا در استفاده از اینها یه کمکی به بنده بکنید
    ممنون
    خوب اینا دستوران Command هستند ، شما میتونید با استفاده از تابع Shell توی VB از اینا استفاده کنید.
       Shell("cmd /c Ipconfig /release ConnectionName", AppWinStyle.Hide)

  5. #5

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    دوست من اینها کار نمیکنه
    ایا VS 2005 با اون عظمت یه نابع قطع اینترنت نداره ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    از چه نوع اینترنتی استفاده میکنید (Dialup - ADSL - WireLess - Lan)

  7. #7

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    میخواهم که برای تمامی موارد بالا به جز وایر لس و لن کار کند

  8. #8

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    دوست عزیز رفتی ؟

  9. #9

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    حداقل بید چه واژه ای رو سرچ کنم ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    اینو همین الان تست کردم رو *** و Dialup به درستی کار میکرد . امیدوارم مشکلت رو حل کنه.
              Dim adapters As System.Net.NetworkInformation.NetworkInterface() = System.Net.NetworkInformation.NetworkInterface.Get  AllNetworkInterfaces()
    Dim adapter As System.Net.NetworkInformation.NetworkInterface
    For Each adapter In adapters
    Shell("cmd /c RasDial " & adapter.Name & " /Disconnect", AppWinStyle.Hide)
    Next

  11. #11

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    نخیر
    حداقل در ویستا کار نمیکنه
    مهم ویستا هست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط rezapassword مشاهده تاپیک
    نخیر
    حداقل در ویستا کار نمیکنه
    مهم ویستا هست
    دوست عزیز من روی لبتاپم که روش VistaBasic هست تست کردم.

  13. #13

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    . منم روی سیستمم مه ویستا التیمیت هست تست کردم و کار نمیکنه !
    متاسفانه
    از کمک شما بینهایت سپاسگذارم
    اما ایا کدی که در ان از داس استفاده نشده باشه وجود نداره ؟
    MSDN چی ؟

  14. #14

    نقل قول: قطع اتصال با اینترنت

    دوست من پس چی شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •