نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: غیر فعال کردن ALT+F4

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار heartshunter
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Task Manager
    پست
    75

    Lightbulb غیر فعال کردن ALT+F4

    من چه جوری میتونم در فرم اصلی برنامم کلید ترکیبی ALT+F4 را غیر فعال کنم یا کاری کنم که وقتی زده شد یه فرم دیگه باز بشه

  2. #2
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    در اونت onclosing فرمت بتویس e.Cancel=true;
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    نقل قول نوشته شده توسط رضا عربلو مشاهده تاپیک
    در اونت onclosing فرمت بتویس e.Cancel=true;
    عزیز سلام
    می خواستم بدونم که این اونت onclosing فرم کجاست؟؟؟ من پیداش نکردم!!!!

  4. #4

  5. #5

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    این فقط جلوی بسته شدن با ALT + F4 میگیره. و به بقیه حالت ها کاری نداره.
    نه فقط ALT+F4


    The user is closing the form through the user interface (UI), for example
    by clicking the Close button on the form window, selecting Close from the
    window's control menu, or pressing ALT+F4

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  6. #6

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    اگه بخواهیم با this.close بسته شه ولی باAlt+F4 نه
    چه راهی پیشنهاد می کنید؟

  7. #7

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    باید اینو بنویسی:

    private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    bool isBool = false;
    if (e.KeyCode == Keys.Alt)
    {
    isBool = true;
    }
    if (e.KeyCode == Keys.F4)
    {
    e.Handled = true;
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    با کد بالا دیگه Alt + F4 کار نمی کنه ولی ()this.Close همچنان وست کار میکنه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار corona
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    188

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    ببخشید در مورد اون خط کد که نوشتید e.handled = true ميشه توضیح بدین که چی کار میکنه و اون handled نقشش چیه ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    نقل قول نوشته شده توسط heartshunter مشاهده تاپیک
    من چه جوری میتونم در فرم اصلی برنامم کلید ترکیبی ALT+F4 را غیر فعال کنم یا کاری کنم که وقتی زده شد یه فرم دیگه باز بشه
    احتمالا دنبال راه می گردید که کاربر فقط برنامه شما را اجرا کند ، به این حالت مود کیوسک گفته میشه بهترین گزینه نصب ویندوز امبدد هست

  11. #11

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    نقل قول نوشته شده توسط h.jaza مشاهده تاپیک
    با کد بالا دیگه Alt + F4 کار نمی کنه ولی ()this.Close همچنان وست کار میکنه.
    نه متاسفانه . درست نشد

  12. #12

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    ببخشید در مورد اون خط کد که نوشتید e.handled = true ميشه توضیح بدین که چی کار میکنه و اون handled نقشش چیه ؟
    هندل به رویداد اخیر اشاره میکنه و زمانی که ما اونو برابر true می کنیم، باعث میشه تا دیگه رویداد اخیر انجام نشه.
    نه متاسفانه . درست نشد
    من خودم تست کردم، هیچ مشکلی نداشت و کاملا درست عمل میکرد.

    احتمالا شما یه جای دیگرو دستکاری کردی که این وست کار نمیکنه.

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار heartshunter
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Task Manager
    پست
    75

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    از همه ی دوستان به خاطر جواباشون تشکر میکنم

  14. #14

    نقل قول: غیر فعال کردن ALT+F4

    ممنون
    مشکلم حل شد

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •