نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: رخداد یک خطای بی سابقه ...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    رخداد یک خطای بی سابقه ...

    با سلام

    دوستان این من یک فرم دارم که همیشه بدون مشکل کار میکرده اما اتفاقی امرور بعد از 100 بار تست هنگام کلیک بروی دکمه Send با مشکلی که عکس رو گذاشتم روبرو شدم . فکر میکنید دلیل اون چی میتونه باشه ؟



    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg tt.jpg‏ (68.0 کیلوبایت, 332 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله peymannaji : یک شنبه 10 شهریور 1387 در 21:54 عصر

  2. #2

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    من فکر می کنم توی فورمت از یک کامپوننت کپی گرفتی و جایی دیگه بکار بردی . مثلا دو تا لیبیل داری که تو بخش کد اگه بری آی دی هاش یکیه ! مثلا هردوش label1 هستش . برو تو صفحه سورس ببین همچین چیزی هست یا نه !

  3. #3

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    البته اگه هم هست اسم یکی اش رو عوض کن بذار یه چیز دیگه .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    مخلصه اقا پیمان!
    داره خطای سخت افزاری میگیره فکر کنم همون آدرس mac هست مگه نه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    این خطا مال اینه که شما توی صفحه یه فیلد امنیتی دارید(درسته؟)
    و این خطا معمولا به خاطر خود سروره و اگه صفحه رو refresh کنی درست می شه(هنوز راه حل نیافتم)
    بای

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    نقل قول نوشته شده توسط eworkpro مشاهده تاپیک
    من فکر می کنم توی فورمت از یک کامپوننت کپی گرفتی و جایی دیگه بکار بردی . مثلا دو تا لیبیل داری که تو بخش کد اگه بری آی دی هاش یکیه ! مثلا هردوش label1 هستش . برو تو صفحه سورس ببین همچین چیزی هست یا نه !
    سلام دوست عزیز . خیلی بعید میدونم چون اگه این مشکل پیش بیاد نهایتا باید هنگام کمپایل یک اروری بده ولی با این حال تست میکنم .

    نقل قول نوشته شده توسط eyes_shut_number1 مشاهده تاپیک
    مخلصه اقا پیمان!
    داره خطای سخت افزاری میگیره فکر کنم همون آدرس mac هست مگه نه؟
    سلام دوست عزیز . یعنی شما می فرمائید که سرور ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشه ؟


    البته خدمت 2 دوست عزیز بگم که این مشکل دیروز 1 بار تکرار شد و بعد از امتحان مجدد مشکلی وجود نداشت . اما امرور هر بار امتحان کردم این مشکل رو داشت تا 1 ساعت پیش که دوباره درست شد و بعد نیم ساعت دوباره اون اتفاق افتاد ... صفحات هم بدون مشکل لود میشه .
    آخرین ویرایش به وسیله peymannaji : دوشنبه 11 شهریور 1387 در 11:16 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    سلام دوست عزیز . یعنی شما می فرمائید که سرور ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشه ؟
    البته چون خودمم گفتم :
    و این خطا معمولا به خاطر خود سروره
    ممکنه یه اشکالی که زود بر طرف می شه پیش بیاد.
    بای

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    این خطا مال اینه که شما توی صفحه یه فیلد امنیتی دارید(درسته؟)
    و این خطا معمولا به خاطر خود سروره و اگه صفحه رو refresh کنی درست می شه(هنوز راه حل نیافتم)
    بای
    سلام
    منظوزتون از قیلد امنیتی چی هست ؟ اگر منظورتون تصویر امنیتی + فیلدی که در آن متن تصویر رو وارد میکنم باید بگم خیر استفاده نکردم اما در یک صفحه دیگر که مربوط به رجیستر کاربر است از یک کامپوننت به این منظور استفاده شده...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    منظوزتون از قیلد امنیتی چی هست ؟
    منظورم فیلد اعتبار سنجی مثل خالی نبودن فیلد و ...
    اگر منظورتون تصویر امنیتی + فیلدی که در آن متن تصویر رو وارد میکنم
    نه منظورم این نبود
    در ضمن میشه بگید اگه صفحه رو reload کنید (دو یا چند بار)بازم این مساله هست یا نه؟
    اگه ادرس بدید(اگه لوکال نیست)ببینیم بهتره!!!!
    بای

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    عرضم به حضورتون که :
    فیلد های اعتباری استفاده شده ...
    مورد دوم رو هر بار ctrl+f5 میزدم و این مشکل رو داشتم ... اما در حال حاضر که این متن رو براتون مینویسم 4 بار امتحان کردم و عین 4 بار درست کار کرد :
    لینک
    http://kavehgroup.ir/exam.aspx

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    بله با رفرش کردن حل میشه این مشکل البته یکبار تست کردم...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    سلام
    بالاخره یافتم!!!!
    این خطا مال اینهکه ما از کنترلهای امنیتی یا سشن یا کوکی یا view-state استفاده کردیم توی صفحه مون
    میکروسافت این پیشنهاد رو داده که توی web.config بزاریم
    <machineKey validationKey="AutoGenerate,IsolateApps" decryptionKey="AutoGenerate,IsolateApps" validation="SHA1"/>

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    سُلام دوست عزیز .
    از لطفتون ممنون . چندتا سوال ...

    1- این مشکل چرا پیش میاد ؟
    2- این تکه کد چه کاری انجام میده ؟
    3- لینک منبع رو در صورتی که دارید محبت میکنید به بنده بدید ؟
    آخرین ویرایش به وسیله peymannaji : سه شنبه 12 شهریور 1387 در 16:24 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    با سلام
    نماز روزه هاتون قول (انشاالله)
    1- این مشکل چرا پیش میاد ؟
    2- این تکه کد چه کاری انجام میده ؟
    Configures keys to use for encryption and decryption of Forms authentication cookie data.
    This section allows you to configure a validation key that performs message authentication checks on view-state data and Forms authentication tickets.
    This section can be declared at the machine, site, or application levels but not at the subdirectory level.
    3- لینک منبع رو در صورتی که دارید محبت میکنید به بنده بدید ؟
    MSDN

  15. #15

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    دلیل این مشکل اینه که شما در فایل Web.Config از تک
    machineKey
    استفاده کردید که باید اونو پاک کنید


  16. #16
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    نه دوست عزیز استفاده نکردم ...

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    سلام .
    کل راه هایی که برای این مورد گفته شد رو امتحان کردم فقط یک موردش کار کرد :
    ViewStateEncryptionMode="Never" EnableViewStateMac="false"
    حالا میخوام بدونم این کار از نظر امنیتی مشکلی بوجود نمیاره ؟

  18. #18

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    دوست عزيز منم اين مشكل رو داشتم
    و با همين كد قبلا درست شد و تنها راهش هم هست.
    اين برميگرده به مشكل سخت افزاري هاست شما.
    و اين جوري كه من شنديم هاستي كه با اين كد درست بشه از لحاظ امنيتي مشكل داره.
    بهتره هاست رو عوض كني.
    البته اين مورد رو هم در همين سايت دوستان فرمودند.
    موفق باشي

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    مسئله اینجاست که راهی برای عوض کردن دیگه وجود نداره این هاستی که ازش هاست گرفتم شرکت معتبریه ... اما نمیدونم چرا اینطوری میشه ... حالا وضعیت امنیتی با این راه حل خیلی نگران کننده است ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...



    بعد از کلی سرچ و 1001 راه غیر منطقی بالاخره یک راه منطقی و مناسب رو برای حل این مشکل ( البته با کمک ساپورت هاستینگ ) پیدا کردم .همانطور که می دانید کلیه viewstate ها در صفحه به صورت رمز شده ذخیره می شوند هر برنامه دات نت در ابتدای اجرا یک کلید برای رمز کردن و رمزگشایی viewstate ها به صورت اتفاقی ایجاد می کند حال اگر برنامه شما بیش از حد idle باشد پروسس برنامه بسته و در نتیجه این کلید نیز پاک می شود بعد از این اتفاق اگر به همان صفحه برنامه مراجعه شود یک کلید دیگر ایجاد می شود ولی امکان رمزگشایی viewstate با آن کلید وجود ندارد چون با کلید دیگری رمز شده است راه حل استفاده از کلید ثابت می باشد که برای این کار می توان یک خط به شکل زیر به web.config اضافه کرد:

    <machineKey validationKey="" decryptionKey="" validation="SHA1"/>

    در مورد مقادیر validationKey و decryptionKey میتوانید از سایتهای زیر بهره بگیرید :

    http://www.aspnetcafe.com/tools/machineKey.aspx
    http://www.developerfusion.com/tools...atemachinekey/
    http://www.aspnetresources.com/tools/keycreator.aspx

    موفق باشید

  21. #21
    کاربر جدید آواتار HOSSINKEY
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    mashhad
    پست
    12

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    این جوری که سسشن ها از بین می رند و اگر در فرم لود از انها استفاده کنیکنترل لز دست تو خارج مشه مگه این جوری استفاده نمی کنند این وب کانفینگ من مگه مشکل داره؟
    <<system.web>
    <machineKey
    validationKey="6217782BC761152AFA4559EC3070D8C5D1F 5CB0118EFC145179685BFA9A92A810F30A2FE4813D8B38D00A E3BF6387E6C4C20C6F8EF13AE52C242714D8C321AD8"
    decryptionKey="78C1AA6C42A716ABE45B78DEE3DA4384C29 AD38D48F545F2A98352FD4577430E"
    validation="SHA1" decryption="AES"/>

    <customErrors mode="Off"/>
    <authentication mode="Forms"/>
    <compilation debug="false" >
    </compilation>
    <pages>
    <namespaces>
    <clear/>
    <add namespace="System"/>
    <add namespace="System.Collections"/>
    <add namespace="System.Collections.Specialized"/>
    <add namespace="System.Configuration"/>
    <add namespace="System.Text"/>
    <add namespace="System.Text.RegularExpressions"/>
    <add namespace="System.Web"/>
    <add namespace="System.Web.Caching"/>
    <add namespace="System.Web.SessionState"/>
    <add namespace="System.Web.Security"/>
    <add namespace="System.Web.Profile"/>
    <add namespace="System.Web.UI"/>
    <add namespace="System.Web.UI.WebControls"/>
    <add namespace="System.Web.UI.WebControls.WebParts"/>
    <add namespace="System.Web.UI.HtmlControls"/>
    </namespaces>
    </pages>


    </system.web>

  22. #22

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    سلام

    آقا من از Cookie توی سایتم استفاده کردم ولی وقتی چند دقیقه ای صفحه از سایت postback نشه و کاربر بعد از چند دقیقه روی یک لینکی کلیک کنه این Error ظاهر میشه...!!!

    هر کاری هم که کردم مشکل حل نشد.

    متاسفانه از راهنمایی بالای شما نتونستم توی Web.config استفاده کنم لطفا در صورت امکان بیشتر راهنمایی فرمایید

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: رخداد یک خطای بی سابقه ...

    دوست عزيز اي خط رو به <system.web>
    اضافه کن در ست مي شه


    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •