نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    Exclamation نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php

    با سلام
    متاسفانه من با خواندن و نوشتن متن فارسی در mysql به مشکل برخوردم متنها در mysql به صورت ؟؟؟؟؟ و در زمان بازیابی هم به همین شکل هستن ؟؟؟؟؟؟.
    لطفا کمک کنید اگه میشه یه کد php که کار نوشتن و خواندن به صورت فارسی رو انجام بده برام بزارید نوع فیلدهارو نیز نمیدونم که باید برروی چه حالتی بزارم در mysql .
    ممنون میشم توضیح بدین

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    سحابي #C ستاره ي Java
    پست
    192

    نقل قول: نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php

    سلام دوست عزيز اين مقاله كمكت مي كنه:
    مهم اينه كه query اي رو كه تو اين مقاله است با charset=utf8 هر بار بعد از اتصال به پايگاه اجرا كني.روي كلمه ي هر بار تاكيد مي كنم چون خودم يه بار اين اشتباه رو كرده بودم و يه بار بيشتر دستورو اجرا نكرده بودم.موفق باشيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php

    با سلام
    ممنون دوست عزیز
    امیدوارم مشکلم حل بشه

  4. #4

    نقل قول: نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php

    با سلام
    تمامي اطلاعات من در پايگاه داده mysql به صورت فارسي و درست نمايش داده مي شوند و يونيكيد آن نيز utf8_persian_ci مي باشد. و من حتي در فايل my.ini هم default-character-set=utf8 را تنظيم كرده ام. با اين وجود هنوز هم اين مشكل كه اطلاعات را به صورت ؟؟؟نمايش مي دهد وجود دارد.

    چرا؟

  5. #5

    نقل قول: نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php

    اگر از توابعی مثل strtolower برای فیلد مورد نظرت استفاده کردی اون رو پاک کن چون با فارسی مشکل داره و متن فارسی رو به ؟؟؟؟ تبدیل می کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php

    آقا من هیچی از مطالب بالا نفهمیدم.

    میشه کمک کنید
    میخوایم یک نام رو به فارسی توی دیتابیس ذخیره کنیم.
    فرض کنید که اسم تکست فارسی هم FarsiTxt باشه. که از یک صفحه ی دیگه به این صفحه ارسال شده...
    چطوری باید با مای اسکیول ذخیرش کرد؟ این دستور پایین چی کم داره ؟

     $Query="INSERT INTO TABLE (FarsiName) VALUES ('$_POST[FarsiTxt]')";
    mysql_db_query($databasename,$Query,$connection);

  7. #7

    نقل قول: نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php

    "نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php
    با سلام
    متاسفانه من با خواندن و نوشتن متن فارسی در mysql به مشکل برخوردم متنها در mysql به صورت ؟؟؟؟؟ و در زمان بازیابی هم به همین شکل هستن ؟؟؟؟؟؟.
    لطفا کمک کنید اگه میشه یه کد php که کار نوشتن و خواندن به صورت فارسی رو انجام بده برام بزارید نوع فیلدهارو نیز نمیدونم که باید برروی چه حالتی بزارم در mysql .
    ممنون میشم توضیح بدین "


    سلام
    شما دقیقا در خط بعد از هر دستور mysql_pconnect(دستور ایجاد connection) این دستور رو وارد کن :
    mysql_query ('SET NAMES UTF8');


    به امید فردایی که می سازیم...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •