نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: بك اپ و ريستور

  1. #1

    Question بك اپ و ريستور

    با سلام خدمت دوستان عزيز ببخشيد پست جديد زدم من مقاله تو سايت در مورد بك اپ و ريستور در بانك dbisam كه mojgan گفته بودن را خواندم ولي چيزي نفهميدم و در برنامه ام اجرا نشد اگه دوستان لطف كنند يك كد براي بك اپ و ريستور از بانك dbisam كه كار كنه بگزارند ممنون مي شوم با تشكر

  2. #2

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    کدهای آن هم در چند پست قرار داده شده است. چه مشکلی دارید ؟

    http://www.barnamenevis.org/sh...=backup+dbisam
    http://www.barnamenevis.org/sh...=backup+dbisam

  3. #3

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    Table Name
    -------------------------------------
    Customers
    Orders
    Items

    var
    TablesToRestore: TStrings;
    begin
    TablesToRestore:=TStringList.Create;
    try
    with MyDatabase do
    begin
    DatabaseName:='MyDatabase';
    Directory:='d:\temp';
    with TablesToRestore do
    Add('Customers');
    if Restore('d:\temp\'+
    StringReplace(DateToStr(Date),
    '/','',[rfReplaceAll])+'.bkp',
    TablesToRestore) then
    ShowMessage('Restore was successful')
    else
    ShowMessage('Restore failed');
    end;
    finally
    TablesToRestore.Free;
    end;
    end;
    دوست عزيز من اين كد در يك كليد نوشتم ولي 2 تا 3 تا ارور مي گيره يكي اينكه مي گه
    mydatabase چيزي به اين نام وجود نداره بعد مي گه databasename&directory&backup چيزي به اين صورت نيست اگه درست منظورش فهميده باشم اگه مي شه به من كه مبتدي هستم كمك كنيد ت بتونم بك اپ و ريسور در برنامه ام ايجاد كنم با تشكر از شما

  4. #4

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    در ضمن دوست عزيز اين پيغام خطا را داد cannot perform this operation on an open dataset

  5. #5

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    دوست گرامی، هر برنامه یا کدی را که می بینید باید با برنامه خود تطبیق دهید. جایگزین کردن نام کنترلها و توابعی که در هر برنامه اومده، باید با اسامی کنترلها و توابع تعریف شده شما عوض شود. مثلا در این کد بجای MyDataBase باید نام دیتابیس خودتون رو قرار بدید. همینطور در مورد فیلدها، مسیر ها و ...

    در مورد پیغام خظا هم بایستی قبل از انجام هرگونه ویرایشی بر روی جدول خود آن را باز (Open) یا Active کنید.

    و برای انجام اعمالی نظیر Restore باید دیتاست شما Close یا InActive باشد.

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    دوست عزيز خيلي ممنون كه سوالات بي محتواي من را جواب مي دهي من اين كار را كردم ولي در قسمت بك اپ يك ارور داد dbisam engine error 11010 table or back up file 'customers does not exist

  7. #7

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    خيلي ممنون كه سوالات بي محتواي من را جواب مي دهي
    نباید این حرف رو بزنید. همگی در این سایت برای حل مشکلات هم در هم جمع شدند. هرکی هرچیزی بلده در اختیار بقیه قرار میده . بنابراین کسی به دیگری برتری نداره.

    ببینید سعی کنید در مورد ساخت یک برنامه بانک اطلاعاتی مطالعه کنید. منابع کتاب فارسی یا همین سایت یا سایتهای آموزشی به زبان انگلیسی وجود دارد.

    در این مثال یک جدول داریم با سه فیلد. که شما باید اون رو با جدول و فیلدهای خودتون بنویسید. مثلا فیلد Customers رو ندارید و فیلد خودتون رو جایگزین کنید.

  8. #8

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    دوست عزيز من اين كدي كه بود به اينصورت نوشتم ولي باز هم همون ارور اولي را مي ده مي شه بررسي كنيد و درستش برام قرار بديد در ضمن اسم تيبل من هست new1 و اسم بانكم new1

        
    procedure TForm17.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    TablesToBackup: TStrings;
    begin

    TablesToBackup:=TStringList.Create;
    try
    Form2.DBISAMTable1.Active:=true;
    with Form2.DBISAMTable1 do
    begin
    Form2.DBISAMTable1.DatabaseName:='new1';
    Form2.DBISAMTable1.Database.Directory:='C:\newfold er1';
    with TablesToBackup do
    begin
    Add('new1');
    end;
    if form2.DBISAMTable1.Database.Backup('c:\newfolder2' +
    StringReplace(DateToStr(Date),
    '/','',[rfReplaceAll])+'.bkp',
    'Daily Backup for '+DateToStr(Date),6,
    TablesToBackup) then
    ShowMessage('Backup was successful')
    else
    ShowMessage('Backup failed');
    end;
    finally
    TablesToBackup.Free;
    end;
    end;


    با تشكر از لطفتان

  9. #9

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    كسي از دوستان نيست من كمك كنه در مورد كد بالا؟

  10. #10

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    چه کمکی؟!

    از این کد واضح تر :

    var
    TablesToBackup: TStrings;
    begin
    TablesToBackup:=TStringList.Create;
    try
    with MyDatabase do
    begin
    DatabaseName:='MyDatabase';
    Directory:='d:\temp';
    with TablesToBackup do
    begin
    Add('Customers');
    Add('Orders');
    Add('Items');
    end;
    if Backup('d:\temp\'+
    StringReplace(DateToStr(Date),
    '/','',[rfReplaceAll])+'.bkp',
    'Daily Backup for '+DateToStr(Date),6,
    TablesToBackup) then
    ShowMessage('Backup was successful')
    else
    ShowMessage('Backup failed');
    end;
    finally
    TablesToBackup.Free;
    end;
    end;


    ببینید چه قسمتهایی را باید جایگزین کنید.

  11. #11

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    دوست عزيز به لطف شما درست شد خيلي خيلي ممنون كه به من مبتدي كمك كرديد ولي يك مشكل كوچك وجود دارد اونم اينكه در كد دوستمانmojgan استفاده كردم ولي در اخر كدش يك خط وجود داشت كه اطلا نه در دلفي هست نه در dbisam بجاش چي بزارم اينم كد

          ActiveDataSets(False,true)

  12. #12

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    تابع خاصی نیست. فقط دیتاست های شما را Active میکند. میتونید بجاش خاصیت Active دیتاست خودتون رو True کنید. یا اون رو Open کنید.

  13. #13

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    سلام دوست عزيز واقعا شرمنده كه اينقدر سوال مي كنم دارم ديونه مي سم حالا كه بك اپ درست شود تو ريستور گير مي ده من اين كد نوشتم اينم پيغام خطا خواهش مي كنم اينو كمكم كنيد ت اين پروژ هام تموم بشه با تشكر فراوان از شما
                                            procedure TForm18.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    ListOfTablesBackUp:Tstrings;
    begin
    try
    if OpenDialog1.Execute then
    begin
    ListOfTablesBackUp:=TStringList.Create;
    ListOfTablesBackUp:=TStringList.Create;
    ListOfTablesBackUp.Add('abfa1');//0
    // ListOfTablesBackUp.Add('Com');//1
    //... and other table
    with Form2.DBISAMDatabase1 do
    begin
    // Form2.DBISAMDatabase1.Close;//this function close all tables
    form2.DBISAMDatabase1.Connected:=false;
    form2.DBISAMDatabase1.Directory:=ExtractFileDir(Ap plication.ExeName)+'C:newfolder1';//path of database folder
    form2.DBISAMDatabase1.Open;
    form2.DBISAMDatabase1.Connected:=true;
    //only if use DBISAMUpdateSQL component use
    {MainForm.DBISAMUpdateSQL1.SQL[ukDelete].Clear;
    MainForm.DBISAMUpdateSQL1.SQL[ukModify].Clear;
    MainForm.DBISAMUpdateSQL1.SQL[ukInsert].Clear;}
    if form2.DBISAMDatabase1.Restore(OpenDialog1.FileName ,ListOfTablesBackUp) then
    begin

    ShowMessage('Úãáí&Cced il;Ê ÈÇÒíÇÈ&i acute; ÈÇ ãæÝÞíÊ ÇäÌÇã ÔÏ, ')
    end
    else
    begin
    ShowMessage('Úãáí&Cced il;Ê ÈÇÒíÇÈ&i acute; ÈÇ Ô~ÓÊ ãæÇÌå ÔÏ');
    // Form2.DBISAMDatabase1.Close;//Close all tabales
    end;
    end;
    ListOfTablesBackUp.Free;
    end;


    except
    ShowMessage('Úãáí&Cced il;Ê ÈÇÒíÇÈ&i acute; ÈÇ Ô~ÓÊ ãæÇÌå ÔÏ');
    end;

    end;






    اينم پيغام خطا dbisam engine error #11047 unknown operating system error 11047 occurred with the table or backup file c:\newfolder1 'dbisam.lck" . process stopped
    آخرین ویرایش به وسیله amir190d : سه شنبه 12 شهریور 1387 در 04:14 صبح

  14. #14

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    كس از دوستان مي تونه اين مشكل منو بر طرف كنه؟

  15. #15

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    مسیر فایل BackUp خود را درست وارد کرده اید؟

  16. #16

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    بله دوست عزيز مسير درستهه در ضمن من opendialog گزاشتم نمي دونم حالا چه كار كنم؟

  17. #17

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    مثل اينكه كسي نميتونه عيب اين قسمت پيدا كنه فكر كنم بايد بي خيال ؟؟؟؟؟

  18. #18

    نقل قول: بك اپ و ريستور

    این خطا ناشی از ناسازگاری سیستم عامل شما با DBISAM است. شاید با تعویض نسخه آن حل شود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •