نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه تعریف 15 متغیر String

  1. #1

    نحوه تعریف 15 متغیر String

    من میخوم 15 متغیر از نوع String برای برنامه ام تعریف کنم . مثل زیر :
    Dim a As String
    Dim b As String
    Dim c As String
    Dim d As String
    اما به محضی که متغیر پنجم رو تعریف میکنم زیر کل عبارت Dim e As String خط آبی میکشه .

    آیا هیچ راه بهتری برای تعریف چندین متغیر هست ؟
    لطفاً راهنمایی کنید .

  2. #2

    نقل قول: نحوه تعریف 15 متغیر String

    خوب عزیز چه کاریه !
    بیا همه اش رو یکجا تعریف کن یعنی بنویس :
    dim a,b,c,d,e,f,g,h,... as string

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: نحوه تعریف 15 متغیر String

    dim str(15) as string
    ارایه 15 تایی از سترینگ

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه تعریف 15 متغیر String

    خوب اینا همه درست.
    ارایه و ... برای این کارا هستا!!!
    بای

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار E_Zabihi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    یک دو سه تا کوچه ز تو دورتر
    پست
    59

    نقل قول: نحوه تعریف 15 متغیر String

    سلام . بهتره برای کار با String از String Builder استفاده کنی ... از آرایه بهتره ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: نحوه تعریف 15 متغیر String

    علت اینکه زیر متغیر پنجمت خط آبی کشیده اینه که برای نام گزاری متغیرها نمیتونی از نامهای که در خود .net از قبل وجود دارند استفاده کنی.
     Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim a As String
    Dim b As String
    Dim c As String
    Dim d As String
    Dim e As String
    End Sub

    در ضمن اینکه با نظر بقیه دوستان در رابطه با این که راه های بهتری هم برای تعریف 15 تا متغیر وجود داره ، کاملا موافقم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: نحوه تعریف 15 متغیر String

    مشکل اصلیت چی هست که احتیاج به ۱۵ متغییر دارید؟ کاری که میخواهید انجام بدید چی هست؟
    شاید قبل از اینکه جواب بدیم یکمی بهتر باشد که درک کنیم که سوال اصلی چی هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •