نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حذف پیامهای خطا در datagrid

  1. #1

    حذف پیامهای خطا در datagrid

    در هنگام کار با دیتا گرید یک سری پیامهای خطا تولید میشود منبع این خطاها کجاست و چگونه آنها را مهار کنیم یک نمونه از این پیامها ضمیمه شده است

  2. #2
    دوست عزیز در اینجا شما داری به یه فیلد یکتا مقدار تکراری وارد میکنی

    به این مثال نگاه کن
     Try

    OleDbDataAdapter1.Update(DataSet11, "Tcodecol")
    DataSet11.Tcodecol.Clear()
    Catch ex As OleDb.OleDbException
    If ex.ErrorCode = -2147467259 Then
    MessageBox.Show("کد وارد شده تکراری میباشد", "ایجاد کد", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
    DataSet11.Tcodecol.Clear()
    Exit Sub
    End If
    End Try


    در اینجا من شماره خطائی رو که مربوط به این عملیات هست بدست آوردم و گفتم هر وقت خطا فلان بود پیغام دلخواه من را نشان بده یا اصلا پیغامی نشان نده

  3. #3
    شهریار عزیز این پیام خطا قبل از اجرای
    oledataadapter.update
    صادر شده است . در این برنامه من ابتدا با دستور
    oleDataAdapter.Fillchema
    کلیدها و قواعد جامعیت را به دیتاست منتقل کرده ام در واقع این پیام در سطح گرید ضاهر شده است .(با تغییر سطر گرید)
    با تشکر

  4. #4
    به همون روش که در بالا گفتم باید کد ها رو در Try بنویسی تا بفهمی مشکل از کجاست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    این پیغام خطا از خود Grid شما و هنگام Validate کردن اتفاق می افته احتمالا شما بر روی گرید اطلاعات رو وارد می کنید باید به نحوی Data grid Validating رو handle کنید و نزارید این کار انجام بشه

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    ایران - اهواز
    پست
    22
    آقای MS.NET من هم با شما موافقم. مشکل اصلی مشترک من و bbehnam پیدا کردن Event مناسب برای
    گرفتن Exception ونمایش پیام مناسب فارسی است.
    نظر شما درباره معرفی یک کلاس از نوع DataGrid و Override کردن رخداد Commit چیست؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    من اینو امتحان نکردم ولی از طریق رویداد validated خود گرید سعی کردم به نحوی اونو cancle کنم که نشد شما هم اگه جواب گرفتین بگین که منم از این روش استفاده کنم

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •