نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: درخواست کد لازم برای حرکت عمودی متن

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    21

    درخواست کد لازم برای حرکت عمودی متن

    سلام
    من اطلاعات زیادی در مورد اسکریپت نویسی ندارم و به کد زیر احتیاج دارم

    تعداد 10 لینک زیر هم در داخل یک باکس از پایین به بالا حرکت کنند به طور دائم و با
    با قرار گرفتن موس در محدوده باکس از حرکت بایستند.

    حتما این مسئله را در خیلی از سایتها ملاحظه کرده اید . به هر حال اگه توضیح بیشتری لازمه بدم.

    با تشکر پیشاپیش از کسانی که جواب دادند.

  2. #2
    کد مورد نظر شما بدین شکل است.
    1. میبایست متن خود را با Link x تعویض کنید.
    2. مقدار height و width را طبق نیاز خود تغییر دهید.
    <MARQUEE onmouseover=stop(); onmouseout=start(); scrollAmount=1 scrollDelay=30 direction=down  width=102 height=202>
    Link 1<BR>
    Link 2<BR>
    Link 3<BR>
    Link 4<BR>
    Link 5<BR>
    Link 6<BR>
    Link 7<BR>
    Link 8<BR>
    Link 9<BR>
    Link 10<BR>
    </MARQUEE>

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    21
    ممنون از پاسختون
    ولی من حرکت عمودی از پایین به بالا میخوام و این کد حرکت افقی است .

  4. #4
    عزیز دل برادر اون کدی که بالا نوشتم حرکت افقی نبود. البته اونی هم که شما میخواستی نبود. یعنی حرکت از بالا به پایین بود. برا یحرکت از پایین به بالا مقدار direction را به Up تغییر بده.
    <MARQUEE onmouseover=stop(); onmouseout=start(); scrollAmount=1 scrollDelay=30 direction=up width=102 height=202> 
    Link 1<BR>
    Link 2<BR>
    Link 3<BR>
    Link 4<BR>
    Link 5<BR>
    Link 6<BR>
    Link 7<BR>
    Link 8<BR>
    Link 9<BR>
    Link 10<BR>
    </MARQUEE>

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    21
    آقا خدا شاهده این از راست به چپ حرکت میکنه ؟!!

  6. #6
    این کدی که من نوشتم کارش از بالا به پایینه. حالا نمیدونم چرا شما از راست به چپ میبینید ؟!! دوستان دیگر اگه نظری دارند بگن. :!:

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    21
    آقا جدا که شرمندم

    همونطور که گفتی ایراد از چشام بود .

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    21
    دوستان اگر از بابت چشای کورم عصبانی نیستند جواب بدن

    در داخل این باکس که توسط تگ <marquee> ایجاد شده متن نوشته شده از چپ چینده شده و من متن فارسی دارم . یعنی باید راست چین باشه .

    بازم به خاطر اشتباه لپی قبل از جناب غیبی معذرت میخوام .

  9. #9
    <MARQUEE onmouseover=stop(); onmouseout=start(); scrollAmount=1 scrollDelay=30 direction=up width=102 height=202 style="text-align: right"> 
    Link 1<BR>
    Link 2<BR>
    Link 3<BR>
    Link 4<BR>
    Link 5<BR>
    Link 6<BR>
    Link 7<BR>
    Link 8<BR>
    Link 9<BR>
    Link 10<BR>
    </MARQUEE>

    بازم به خاطر اشتباه لپی قبل از جناب غیبی معذرت میخوام .
    این چه حرفیه. اشتباهه دیگه :wink:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •